Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(katiniene-gerai @ 2008 11 20, 17:49)
. Patarkit, kas irgi tokia odele "auginat"  4u.gif

as naudoju svarainiu krema, mano oda misri, kartais i riebuma, pats kremas, kaip ir kiti Dr. H kremai, nera lengvas, todel turetu tikti ir normaliai odai, siaip galit nusipirkt keleta skirtingu meginuku, ziuresit kuris labiau patinka.
o tonikai man labai patiko abu, siek tiek labiau tas, kuris skirtas sausesnei odelei, (facial toner} ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 11 20, 19:16)
as naudoju svarainiu krema, mano oda misri, kartais i riebuma, pats kremas, kaip ir kiti Dr. H kremai, nera lengvas, todel turetu tikti ir normaliai odai, siaip galit nusipirkt keleta skirtingu meginuku, ziuresit kuris labiau patinka.
o tonikai man labai patiko abu, siek tiek labiau tas, kuris skirtas sausesnei odelei, (facial toner} ax.gif

aciu! 4u.gif gal net rytoj meginsiu nusipirkt. papasakosiu ispudzius poto thumbup.gif
Atsakyti
Turiu REGENERUOJANTĮ KREMĄ ir REGENERUOJANTĮ SERUMĄ.
kAIP MAN GERIAU JUOS NAUDOTI?
1.Ryte tepti serumą,o ant jo kremą.
2.Nakčiai tik serumą,ryte tik kremą.

Ačiūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 15, 23:09)
Sveika atvykus į klubą lotuliukas.gif

Aš tik prieš kokį mėnesį supratau, kad man jis - gyvybiškai svarbus, nei kiek neperdedant biggrin.gif Ir jei rasit ką geresnio, duosiu medalį!

stoju ir as i kluba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2008 11 20, 16:49)
koki kremuka ir tonika patartumet isigyt? mano oda normali/misri. skruostai kartais issauseja, o nosis ir kakta pasiriebaluoja.

Tonikai tikrai nesausina odos. Bet pradžiai, manau, bandykit facial toner. O kas dėl kremuko - mėginukai, beabejo, būtų geriausia. Aš žiemai siūlyčiau kažką riebesnio, pavyzdžiui, rožių paprastą kremą. Svarainių ir rožių light yra lengvi ir tinkami šiltesniu metų laiku. 4u.gif

QUOTE(adrija @ 2008 11 20, 18:00)
Turiu REGENERUOJANTĮ KREMĄ ir REGENERUOJANTĮ SERUMĄ.
kAIP MAN GERIAU JUOS NAUDOTI?

Manau, visą informaciją rastumėt internetiniame puslapyje. Bandykit čia , čia ir čia
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 20 lapkričio 2008 - 18:51
pagaliau isbandziau Volume tusa. anksciau turejau ta paprasta. tai kol kas galiu pasakyt tiek, kad tas paprastas man kur kas labiau patiko. sepetelis kur kas patogesnis ir kazkaip graziau, geriau blakstienas sutvarko, issukuoja. bet gal dar susidraugausim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 15, 19:42)
Vilniuje Sv. Stepono g. 6 arba siustis is uzsienio. pagrindine informacija yra temos pirmame lape.

Mergaites, o siuntima kazkas planuoja sumestini, ar kazkas uzsakineja, ar kiekviena sau is tu puslapiu?? g.gif
As naujoke, bet labai noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2008 11 21, 10:52)
Mergaites, o siuntima kazkas planuoja sumestini, ar kazkas uzsakineja, ar kiekviena sau is tu puslapiu?? g.gif
As naujoke, bet labai noriu smile.gif

is e-bay mums padeda parsisiusti Summer-In-Paris. aciu jai 4u.gif
o is natractive lyg tai Julyska, jei neklystu ax.gif jai irgi 4u.gif

bet siuo metu mano ziniomis siuntimas bent kol kas neplanuojamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 21 lapkričio 2008 - 10:03
QUOTE(agnuta @ 2008 11 21, 11:00)
is e-bay mums padeda parsisiusti Summer-In-Paris. aciu jai 4u.gif
o is natractive kita mergaite, dabar nepamenu niko blush2.gif

bet siuo metu mano ziniomis siuntimas bent kol kas neplanuojamas.

kaip gaila verysad.gif Teks vaziuot i Vilniu ir ziurinetis parduotuvej, bet ten turbut daug brangiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2008 11 21, 11:03)
kaip gaila verysad.gif Teks vaziuot i Vilniu ir ziurinetis parduotuvej, bet ten turbut daug brangiau verysad.gif

brangiau. o tau skubiai reikia? gal kartais greitu metu butu renkamas uzsakymas.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 20, 18:33)
stoju ir as i kluba biggrin.gif

smile.gif aš laukiu kai bus daromi užsakymai tai ir užsisakysiu pamėginimui. Kaip tik užmačiau kad 4 cleansing cream tekainuoja 27 svarai ebay, bet turbut kol kas nebus daromas uzsakymukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 21, 11:06)
brangiau. o tau skubiai reikia? gal kartais greitu metu butu renkamas uzsakymas.

Nėra, kad skubiai, tiesiog jaučiu, kad reikia keist visas priemones į natūralias, ypač kremus. Nebepatinka mano veidas, kūnas doh.gif Išsausėjo oda, stangrumas nebe tas doh.gif Nebenoriu visų brangių kremų, kuriuos taip reklamuoja, o nauda tik tam kartui verysad.gif
Atsakyti