Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

gali būti, kad su svaro kursu susisjusios kainos e-bay, šiom dienom žiauriai nukrito svaras doh.gif
Atsakyti
o kažin kodėl kitos negavot tokio laiško-pasiūlymo. Juk irgi nemažus užsakymus darėt (tuos ,,sumestinius") g.gif

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 11 14, 16:54)
o kažin kodėl kitos negavot tokio laiško-pasiūlymo. Juk irgi nemažus užsakymus darėt (tuos ,,sumestinius") g.gif

Apie tą pati mąstau dabar. Gal kai feedback paliksiu už paskutinį siuntinį, gausiu šį pasiūlymą g.gif Vis man kas nors užstringa kontaktuojant su juo smile.gif
Atsakyti
mano siuntinukas pas mane jau ne tik teoriškai, bet ir praktiškai. vakar pasiėmiau iš sesės. pagaliau nusiprausiau su cleansing cream biggrin.gif išbandžiau svarainių kremą. po vieno karto gal negalima spręst, bet lygtai viskas ok thumbup.gif svarainiais man jis nekvepia, bet kvapas (kaip nekeista) malonus. apskritai, Hauschka priemonių kvapas iš visų bandytų natūralių priemonių man priimtiniausias biggrin.gif
Atsakyti
atsiprasau uz kvaila klausima blush2.gif kur sios kosmetikos galima isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2008 11 15, 19:34)
atsiprasau uz kvaila klausima  blush2.gif  kur sios kosmetikos galima isigyti  g.gif

Vilniuje Sv. Stepono g. 6 arba siustis is uzsienio. pagrindine informacija yra temos pirmame lape.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 15 lapkričio 2008 - 18:43
QUOTE(agnuta @ 2008 11 15, 17:42)
Vilniuje Sv. Stepono g. 6 arba siustis is uzsienio. pagrindine informacija yra temos pirmame lape.

aciu
Atsakyti
O as man rods pradedu dievinti prausikli Dr.H blush2.gif baigineju megini.
po madaros ner tikrai tokio svarumo kaip po dr.H,nors ir ne riebiaode as... reiks uzsipirkt man jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 11 15, 22:07)
O as man rods pradedu dievinti prausikli Dr.H  blush2.gif

Sveika atvykus į klubą lotuliukas.gif

Aš tik prieš kokį mėnesį supratau, kad man jis - gyvybiškai svarbus, nei kiek neperdedant biggrin.gif Ir jei rasit ką geresnio, duosiu medalį!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 15 lapkričio 2008 - 23:10
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 16, 01:09)
Sveika atvykus į klubą lotuliukas.gif

Aš tik prieš kokį mėnesį supratau, kad man jis - gyvybiškai svarbus, nei kiek neperdedant biggrin.gif Ir jei rasit ką geresnio, duosiu medalį!

jis mano pirkinys nr1 Vokietijoje bus lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal planuojate pirkima greitu metu? ax.gif
Atsakyti
sveikos, Dr.H gerbejos wink.gif vis planuoju, kad reikia iki Stepono gatves nukeliaut. anksciau naudojau Madara, dabar galvoju gal pakeist... jus cia taip Dr. H. isgyret wub.gif koki kremuka ir tonika patartumet isigyt? mano oda normali/misri. skruostai kartais issauseja, o nosis ir kakta pasiriebaluoja. Patarkit, kas irgi tokia odele "auginat" 4u.gif
Atsakyti