gali būti, kad su svaro kursu susisjusios kainos e-bay, šiom dienom žiauriai nukrito svaras
o kažin kodėl kitos negavot tokio laiško-pasiūlymo. Juk irgi nemažus užsakymus darėt (tuos ,,sumestinius")
QUOTE(lidusia @ 2008 11 14, 16:54)
o kažin kodėl kitos negavot tokio laiško-pasiūlymo. Juk irgi nemažus užsakymus darėt (tuos ,,sumestinius")
Apie tą pati mąstau dabar. Gal kai feedback paliksiu už paskutinį siuntinį, gausiu šį pasiūlymą Vis man kas nors užstringa kontaktuojant su juo
mano siuntinukas pas mane jau ne tik teoriškai, bet ir praktiškai. vakar pasiėmiau iš sesės. pagaliau nusiprausiau su cleansing cream išbandžiau svarainių kremą. po vieno karto gal negalima spręst, bet lygtai viskas ok svarainiais man jis nekvepia, bet kvapas (kaip nekeista) malonus. apskritai, Hauschka priemonių kvapas iš visų bandytų natūralių priemonių man priimtiniausias
atsiprasau uz kvaila klausima kur sios kosmetikos galima isigyti
QUOTE(obelele @ 2008 11 15, 19:34)
atsiprasau uz kvaila klausima kur sios kosmetikos galima isigyti
Vilniuje Sv. Stepono g. 6 arba siustis is uzsienio. pagrindine informacija yra temos pirmame lape.
QUOTE(agnuta @ 2008 11 15, 17:42)
Vilniuje Sv. Stepono g. 6 arba siustis is uzsienio. pagrindine informacija yra temos pirmame lape.
aciu
O as man rods pradedu dievinti prausikli Dr.H baigineju megini.
po madaros ner tikrai tokio svarumo kaip po dr.H,nors ir ne riebiaode as... reiks uzsipirkt man jo
po madaros ner tikrai tokio svarumo kaip po dr.H,nors ir ne riebiaode as... reiks uzsipirkt man jo
QUOTE(Sultry @ 2008 11 15, 22:07)
O as man rods pradedu dievinti prausikli Dr.H
Sveika atvykus į klubą
Aš tik prieš kokį mėnesį supratau, kad man jis - gyvybiškai svarbus, nei kiek neperdedant Ir jei rasit ką geresnio, duosiu medalį!
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 16, 01:09)
Sveika atvykus į klubą
Aš tik prieš kokį mėnesį supratau, kad man jis - gyvybiškai svarbus, nei kiek neperdedant Ir jei rasit ką geresnio, duosiu medalį!
jis mano pirkinys nr1 Vokietijoje bus
Gal planuojate pirkima greitu metu?
sveikos, Dr.H gerbejos vis planuoju, kad reikia iki Stepono gatves nukeliaut. anksciau naudojau Madara, dabar galvoju gal pakeist... jus cia taip Dr. H. isgyret koki kremuka ir tonika patartumet isigyt? mano oda normali/misri. skruostai kartais issauseja, o nosis ir kakta pasiriebaluoja. Patarkit, kas irgi tokia odele "auginat"