Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 13, 01:24)
Aš tai turėjau 40 ml induką nuo kito skalavimo skysčio, tai pildavau 10-15 ml Hauschkos, o likusią dalį vandens. Ir perskalaudavau per kelis kartus.

Man jis fantastiškas, kelis buteliukus suskalavau, noriu dar thumbup.gif

4u.gif kazi is kur cia man tokia sugraduota 'cerkute' gaut lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Merginos, ebay Hauschka pabrango mazumele 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif norejau paklaust ar cleaning cream naudojamas vietoj prausiklio, nes keistai man,atrodo, kad toks riebokas jis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 11 13, 12:08)
4u.gif  kazi is kur cia man tokia sugraduota 'cerkute' gaut  lotuliukas.gif  g.gif

nusipirk vaistinėj analizų buteliuką, jis graduotas mirksiukas.gif
Atsakyti
Summer-In-Paris -> ačiū, siuntinuką gavau 4u.gif

Kadangi gavau mėginuką kūno kremo su citrinomis, galiu pasakyti, kad vasaros metu būtų pats tas. Toks lengvas ir labai gaivus.
Beje, gal panašiai kvepia citrininis aliejus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nestukas @ 2008 11 13, 16:53)
sveikos smile.gif  norejau paklaust ar cleaning cream naudojamas vietoj prausiklio, nes keistai man,atrodo, kad toks riebokas jis ax.gif

cleansing cream ir yra prausiklis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 13, 13:11)
Merginos, ebay Hauschka pabrango mazumele 4u.gif

Aha g.gif Bet vistiek kainos išlieka geros. Prieš porą mėnesių irgi pabrangino truputuką, dar cleansing cream 4 vnt. tekainuodavo 24 svarus. Reik gal užsipirkti pusmečiui į priekį, tai rami galva būtų biggrin.gif

QUOTE(nestukas @ 2008 11 13, 17:53)
sveikos smile.gif  norejau paklaust ar cleaning cream naudojamas vietoj prausiklio, nes keistai man,atrodo, kad toks riebokas jis ax.gif

Tai tik pirmas įspūdis, jie tikrai neriebina ir puikiai prausia mirksiukas.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 11 13, 21:46)
Summer-In-Paris -> ačiū, siuntinuką gavau 4u.gif

Kadangi gavau mėginuką kūno kremo su citrinomis, galiu pasakyti, kad vasaros metu būtų pats tas. Toks lengvas ir labai gaivus.
Beje, gal panašiai kvepia citrininis aliejus? ax.gif

4u.gif

O aliejaus kvapas ir man būtų įdomus. Turėjau citrinų aliejuko voniai mėginėlį, tai labai malonaus kvapo, dar rūgštesnis nei losjono. Skaniai kvepia ta citrinų serija, kas Hauschkai nebūdinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 14, 11:29)
Aha g.gif Bet vistiek kainos išlieka geros. Prieš porą mėnesių irgi pabrangino truputuką, dar cleansing cream 4 vnt. tekainuodavo 24 svarus. Reik gal užsipirkti pusmečiui į priekį, tai rami galva būtų biggrin.gif

Sveikos merginos,
kadangi naudoju Dr.Hauscha priemones ir visas jas vis perku is to paties ebay pardavejo, kur perkate ir jus, tai pardavejas informavo, kad gruodzio men. pabaigoje jis uzdaro savo parduotuve ebay'uje. Veliau is jo uz tas pacias kainas bus galima pirkti tiesiogiai jam rasant emaila.
Atsakyti
QUOTE(Brainwave @ 2008 11 14, 12:45)
Sveikos merginos,
kadangi naudoju Dr.Hauscha priemones ir visas jas vis perku is to paties ebay pardavejo, kur perkate ir jus,  tai pardavejas informavo, kad gruodzio men. pabaigoje jis uzdaro savo parduotuve ebay'uje. Veliau is jo uz tas pacias kainas bus galima pirkti tiesiogiai jam rasant emaila.

Įdomu, kodėl užsidaro g.gif Nejau taupo „ant mokesčių“...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 14 lapkričio 2008 - 11:57
QUOTE(Brainwave @ 2008 11 14, 12:45)
Sveikos merginos,
kadangi naudoju Dr.Hauscha priemones ir visas jas vis perku is to paties ebay pardavejo, kur perkate ir jus,  tai pardavejas informavo, kad gruodzio men. pabaigoje jis uzdaro savo parduotuve ebay'uje. Veliau is jo uz tas pacias kainas bus galima pirkti tiesiogiai jam rasant emaila.

o kaip tada atsiskaitinėti? tarptauniu pavedimu schmoll.gif - būtų brangoka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 11 14, 13:19)
o kaip tada atsiskaitinėti? tarptauniu pavedimu  schmoll.gif  - būtų brangoka  schmoll.gif

Nea, PayPal kaip ir įprastai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 14, 11:57)
Įdomu, kodėl užsidaro g.gif Nejau taupo „ant mokesčių“...

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 14, 12:39)
Nea, PayPal kaip ir įprastai mirksiukas.gif

Idedu jo laiska:

I send you this email, because I want to inform you that I will close my shop at the end of december 2008. During the last 5 years I have won many customers who are so satisfied with my service that they buy their items regularly in my shop. I am very happy and also a bit proud of such a success. But as long as you use such a public platform as ebay to sell your items you get new customers every day. As my main job is working with the dr hauschka and primavera products in my local shop I have no longer so much time to keep my online shop open.

But as you are a valued customer I am very interested in continue the business with you that is why I will offer you all items of dr hauschka and primavera at the same great prices as in my shop.

How does this work? You send me an email to el_jenzo@t-online.de which contains a list of the items that you want to order. In the next hours you will receive an offer from me which contains the items at the same prices as in my shop. Your advantage is that this time you can determine the amount of the items that you want to order and you do not have to take the number that was presented in my shop (2,4 or 12 of each).

Moreover you do not take any risk in ordering directly from me, because if you pay the invoice with PayPal they offer a buyer protection that provides free coverage up to 1 000 GBP.

I hope we will stay in contact, because I would be very happy to continue selling you the dr hauschka and primavera items.

Atsakyti