Gal planajuote pirkima greitu laiku? Prie paskutinio nespejau prisijungti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 10, 23:51)
o man pastoviai ryte atsikelus nosis buna baisiausiai nusiriebalavus, o siaip visa oda jau kaip minejau siuo metu reikalauja drekinimo...
Turi sviestmedžio dar? pabandyk juo pasitepti
QUOTE(Roza @ 2008 11 10, 22:51)
Gal planajuote pirkima greitu laiku? Prie paskutinio nespejau prisijungti
Šiaip tai iš tikrūjų, mergaitės, gal iki Kalėdų reiktų pasiorganizuot
QUOTE(doufyl @ 2008 11 10, 23:16)
Turi sviestmedžio dar? pabandyk juo pasitepti
tai dabar lyg naudojant weledos kremuka situacija i geresne puse krypsta, reiks dar ir su sviestmedziu pakaitaliot, bet kazin kaip sureguliot ta nosies pastovu riebalavimasi?
QUOTE(doufyl @ 2008 11 10, 22:30)
Nemanau, kad sukels kažkokių problemų. Bet tos tūbelės kiek ilgai užteks - man asmeniškai tikrai keliems šaltiems sezonams. Rožių light pusę metų naudojau. Gerai, kad ilgai galioja...
O va sakykit,HAUSCHOS kremukai skalsūs? Na,jei tepiesi taip normaliai,kasdieniškai
QUOTE(adrija @ 2008 11 11, 11:24)
O va sakykit,HAUSCHOS kremukai skalsūs? Na,jei tepiesi taip normaliai,kasdieniškai
rose light man nepasirode taupus, rose paprastas- taupesnis bet jei tept ryte vakare,kam is tikro sausa oda,tai greit turetu baigtis...
zadu mest vakarini kreminimasi,kai nusipirksiu KN hidrolata roziu. tikiuos,jis drekins pakankamai. ryte bus rose light, o gruodi keisiu ji i rose paprasta
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 11, 02:26)
bet kazin kaip sureguliot ta nosies pastovu riebalavimasi?
dažniau molio kaukes gal dėk
QUOTE(adrija @ 2008 11 11, 11:24)
man labai skalsūs ir taupūs. paskutinę tūbelę (rožių light) pusę metų naudojau (netepiau kaktos)
QUOTE(sultru beauty @ 2008 11 11, 15:29)
rose light man nepasirode taupus, rose paprastas- taupesnis bet jei tept ryte vakare,kam is tikro sausa oda,tai greit turetu baigtis...
zadu mest vakarini kreminimasi,kai nusipirksiu KN hidrolata roziu. tikiuos,jis drekins pakankamai. ryte bus rose light, o gruodi keisiu ji i rose paprasta
oho, viskas pagal planą
QUOTE(Irėja @ 2008 11 11, 22:16)
valioo. atkeliavo siuntinukas ačiū Summer!
primečiau, kad jei viską būčiau pirkus LT, buč sumokėjus virš 100 litų brangiau
o revital mask ir yra rejuvenating mask?
primečiau, kad jei viską būčiau pirkus LT, buč sumokėjus virš 100 litų brangiau
o revital mask ir yra rejuvenating mask?
Į sveikatą Tikrai daug susitaupo.
Taip, ta pati kaukė
man roziu kremo kvapas buvo per intensyvus, nors kremas geras
QUOTE(doufyl @ 2008 11 11, 16:13)
aga, planine ekonomika propaguoju savo gyvenime bent jau noriu,kad taip butu...
as va gavau dantu skalavimo skysti.
mergaites,kiek jo reikia sriubteleti vienu kartu ? ir ar reikia skiesti?
vakar bandziau,ti patiko taip gaivu gaivu...ir kodel as anksciau tokio daikto nenaudojau
QUOTE(sultru beauty @ 2008 11 12, 18:18)
as va gavau dantu skalavimo skysti.
vakar bandziau,ti patiko taip gaivu gaivu...ir kodel as anksciau tokio daikto nenaudojau
Aš tai turėjau 40 ml induką nuo kito skalavimo skysčio, tai pildavau 10-15 ml Hauschkos, o likusią dalį vandens. Ir perskalaudavau per kelis kartus.
Man jis fantastiškas, kelis buteliukus suskalavau, noriu dar