Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

Gal planajuote pirkima greitu laiku? ax.gif Prie paskutinio nespejau prisijungti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 10, 23:51)
o man pastoviai ryte atsikelus nosis buna baisiausiai nusiriebalavus, o siaip visa oda jau kaip minejau siuo metu reikalauja drekinimo... verysad.gif

Turi sviestmedžio dar? pabandyk juo pasitepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza @ 2008 11 10, 22:51)
Gal planajuote pirkima greitu laiku?  ax.gif Prie paskutinio nespejau prisijungti doh.gif

Šiaip tai iš tikrūjų, mergaitės, gal iki Kalėdų reiktų pasiorganizuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 10, 23:16)
Turi sviestmedžio dar? pabandyk juo pasitepti 4u.gif

tai dabar lyg naudojant weledos kremuka situacija i geresne puse krypsta, reiks dar ir su sviestmedziu pakaitaliot, bet kazin kaip sureguliot ta nosies pastovu riebalavimasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 10, 22:30)
Nemanau, kad sukels kažkokių problemų. Bet tos tūbelės kiek ilgai užteks - man asmeniškai tikrai keliems šaltiems sezonams. Rožių light pusę metų naudojau. Gerai, kad ilgai galioja... ax.gif

O va sakykit,HAUSCHOS kremukai skalsūs? ax.gif g.gif Na,jei tepiesi taip normaliai,kasdieniškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2008 11 11, 11:24)
O va sakykit,HAUSCHOS kremukai skalsūs? ax.gif  g.gif Na,jei tepiesi taip normaliai,kasdieniškai biggrin.gif

rose light man nepasirode taupus, rose paprastas- taupesnis smile.gif bet jei tept ryte vakare,kam is tikro sausa oda,tai greit turetu baigtis... ax.gif
zadu mest vakarini kreminimasi,kai nusipirksiu KN hidrolata roziu. tikiuos,jis drekins pakankamai. ryte bus rose light, o gruodi keisiu ji i rose paprasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 11, 02:26)
bet kazin kaip sureguliot ta nosies pastovu riebalavimasi? g.gif

dažniau molio kaukes gal dėk g.gif

QUOTE(adrija @ 2008 11 11, 11:24)
O va sakykit,HAUSCHOS kremukai skalsūs? ax.gif  g.gif Na,jei tepiesi taip normaliai,kasdieniškai biggrin.gif

man labai skalsūs ir taupūs. paskutinę tūbelę (rožių light) pusę metų naudojau (netepiau kaktos)
QUOTE(sultru beauty @ 2008 11 11, 15:29)
rose light man nepasirode taupus, rose paprastas- taupesnis smile.gif bet jei tept ryte vakare,kam is tikro sausa oda,tai greit turetu baigtis...  ax.gif
zadu mest vakarini kreminimasi,kai nusipirksiu KN hidrolata roziu. tikiuos,jis drekins pakankamai. ryte bus rose light, o gruodi keisiu ji i rose paprasta  biggrin.gif

oho, viskas pagal planą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
valioo. atkeliavo siuntinukas thumbup.gif ačiū Summer!
primečiau, kad jei viską būčiau pirkus LT, buč sumokėjus virš 100 litų brangiau smile.gif

o revital mask ir yra rejuvenating mask? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 11, 22:16)
valioo. atkeliavo siuntinukas  thumbup.gif ačiū Summer!
primečiau, kad jei viską būčiau pirkus LT, buč sumokėjus virš 100 litų brangiau smile.gif

o revital mask ir yra rejuvenating mask? blush2.gif

Į sveikatą drinks_cheers.gif Tikrai daug susitaupo.

Taip, ta pati kaukė mirksiukas.gif
Atsakyti
man roziu kremo kvapas buvo per intensyvus, nors kremas geras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 12 lapkričio 2008 - 00:22
QUOTE(doufyl @ 2008 11 11, 16:13)

oho, viskas pagal planą biggrin.gif  4u.gif

aga, planine ekonomika propaguoju savo gyvenime lotuliukas.gif bent jau noriu,kad taip butu... blush2.gif

as va gavau dantu skalavimo skysti.
mergaites,kiek jo reikia sriubteleti vienu kartu ? ir ar reikia skiesti?

vakar bandziau,ti patiko biggrin.gif taip gaivu gaivu...ir kodel as anksciau tokio daikto nenaudojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 11 12, 18:18)
as va gavau dantu skalavimo skysti.
mergaites,kiek jo reikia sriubteleti vienu kartu ? ir ar reikia skiesti?

vakar bandziau,ti patiko  biggrin.gif  taip gaivu gaivu...ir kodel as anksciau tokio daikto nenaudojau  g.gif

Aš tai turėjau 40 ml induką nuo kito skalavimo skysčio, tai pildavau 10-15 ml Hauschkos, o likusią dalį vandens. Ir perskalaudavau per kelis kartus.

Man jis fantastiškas, kelis buteliukus suskalavau, noriu dar thumbup.gif
Atsakyti