Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Kelsey @ 2008 09 13, 21:09)
neiskenciau ir ismeginau ka tik bronzata. tai paliko gera ispudi. oda dabar tokia svelni liko. atsplavis toks svelnus, labai gerai man bus rudeniui/ziemai pasirudint, nes pudru as nenaudoju  smile.gif  reikes ismeginti su kokiu nors veido kremuku sumaisyti, nes dabar nelabai patogu padengti, kaip ir limbi rase  smile.gif labai greitai susigeria.

taip,as ir ziemai ji dbr atidejus thumbup.gif dbr ,kai dar neprimenu lavono,t.y. su vasarisku idegiu naturaliu, naudoju tik bronzanta artdeco presuota (noriu pribaigt).
o skysta Dr.H palikau velesniam rudeniui,tikiuos,nesuges bestovedamas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 13, 20:22)
taip,as ir ziemai ji dbr atidejus  thumbup.gif  dbr ,kai dar neprimenu lavono,t.y. su vasarisku idegiu naturaliu, naudoju tik bronzanta artdeco presuota (noriu pribaigt).
o skysta Dr.H palikau velesniam rudeniui,tikiuos,nesuges bestovedamas  blink.gif

idomu kiek jis laiko atidarytas galioja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 13 rugsėjo 2008 - 19:45
QUOTE(Kelsey @ 2008 09 13, 20:45)
idomu kiek jis laiko atidarytas galioja g.gif

tai anksciau kai apie galiojimo terminus kalbejom, tai buvo taip:
dekoratyvine - turi but zenkliukas (atidarytas indelis) ir jame kiek menesiu galioja.. pvz tusa sunaudot per 6 menesius, krempudra per 12 men..
veido, kuno prieziura - iki datos nurodytos ant dezutes g.gif
atrodo Doufyl buvo rasius vokieciams del datu, tai toks atsakymas buvo..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 13, 21:55)
tai anksciau kai apie galiojimo terminus kalbejom, tai buvo taip:
dekoratyvine - turi but zenkliukas (atidarytas indelis) ir jame kiek menesiu galioja.. pvz tusa sunaudot per 6 menesius, krempudra per 12 men..
veido, kuno prieziura - iki datos nurodytos ant dezutes  g.gif
atrodo Doufyl buvo rasius vokieciams del datu, tai toks atsakymas buvo..

tikiuos,kad ir bronzantas 12men galioja nuo atidarymo,tada dar turiu laiko iki balandzio kazkur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 13, 21:10)
tikiuos,kad ir bronzantas 12men galioja nuo atidarymo,tada dar turiu laiko iki balandzio kazkur smile.gif

atidziai patyrinek bronzanto buteliuka mirksiukas.gif yra uzrasas - Best used before the end of: 2009.09 (cia mano iki tiek galioja).. as savo pirkau lygtai geguzes menesi.. tai va, galiu dar visus metus naudot as ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 13, 23:03)
atidziai patyrinek bronzanto buteliuka  mirksiukas.gif  yra uzrasas - Best used before the end of: 2009.09 (cia mano iki tiek galioja).. as savo pirkau lygtai geguzes menesi.. tai va, galiu dar visus metus naudot as ji  smile.gif

4u.gif mano irgi iki 2009.09 biggrin.gif bet jau ne tiek ir daug like ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 13 rugsėjo 2008 - 21:12
isbandziau ka tik Dr.H veido prausikli ir moli smile.gif
prausiklio kvapas man nelbj,bet priprasciau blush2.gif poveikis lbj idomus, rimtai ,kaip ir saket mergaites, atrodo,kad po jo kazkokia "apsaugine plevele" lieka,bet man tas patiko bigsmile.gif
del molio:
maisiau viena sauksteli molio,du saukstelius nepilnus bio jogurto be priedu, kokie 4 purkstelejimai Florame rugiageliu hidrolato ir 4 lasai avokadu aliejaus (lbj bijojau,kad sausins).
kosyte tokia maloni gavos blush2.gif
laikiau 10minuciu (net laika duse nuemiau blush2.gif ).
tai man ji kazkaip mazai tesustingo ant veiduko,zymiai maziau nei rusiskas juodas molis. ar taip ir turejo but? ax.gif
nuplovus oda - kaip kudikio uzpakaliukas bigsmile.gif neatitraukiu delnu dbr,kaip stangru-svelnu thumbup.gif
keliems kartams jums uzteko to molio meginuko?ten 10gr.
kita karta pabandysiu be jogurto visa si reikala,gal tirstesne kosyte labiau stings g.gif

ir noriu po ilgesnio vartojimo pagirt Dr.H anticeliulitini neem alieju.man jo dar liko kazkur 4tadalis. kojos labai susvelnejo, pati oda stangresne (nors tuo nesiskundziu),gal zinokit net ir celiulitas kazkiek apmazejo g.gif (bet as ir siaip,anot aplinkiniu,"pakudus"...nors kg ne velnio ne maziau,matyt apimtimis sulieknejau...ant rubu pastebiu ta.)
dbr atsargoj laukia alterros aliejukas anticeliulitinis(jis su citrusais,tai buvau atidejus ne saules sezonui ji),o po jo net gal noreciau Dr.H pakartot,jei smalsumas nenugales kazka naujo isbandyt. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 14 rugsėjo 2008 - 16:58
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 14, 17:57)
isbandziau ka tik Dr.H veido prausikli ir moli smile.gif
prausiklio kvapas man nelbj,bet priprasciau  blush2.gif  poveikis lbj idomus, rimtai ,kaip ir saket mergaites, atrodo,kad po jo kazkokia "apsaugine plevele" lieka,bet man tas patiko  bigsmile.gif
del molio:
maisiau viena sauksteli molio,du saukstelius nepilnus bio jogurto be priedu, kokie 4 purkstelejimai Florame rugiageliu hidrolato ir 4 lasai avokadu aliejaus (lbj bijojau,kad sausins).
kosyte tokia maloni gavos  blush2.gif
laikiau 10minuciu (net laika duse nuemiau  blush2.gif ).
tai man ji kazkaip mazai tesustingo ant veiduko,zymiai maziau nei rusiskas juodas molis. ar taip ir turejo but?  ax.gif
nuplovus oda - kaip kudikio uzpakaliukas  bigsmile.gif neatitraukiu delnu dbr,kaip stangru-svelnu  thumbup.gif
keliems kartams jums uzteko to molio meginuko?ten 10gr.
kita karta pabandysiu be jogurto visa si reikala,gal tirstesne kosyte labiau stings  g.gif

ir noriu po ilgesnio vartojimo pagirt Dr.H anticeliulitini neem alieju.man jo dar liko kazkur 4tadalis. kojos labai susvelnejo, pati oda stangresne (nors tuo nesiskundziu),gal zinokit net ir celiulitas kazkiek apmazejo  g.gif (bet as ir siaip,anot aplinkiniu,"pakudus"...nors kg ne velnio ne maziau,matyt apimtimis sulieknejau...ant rubu pastebiu ta.)
dbr atsargoj laukia alterros aliejukas anticeliulitinis(jis su citrusais,tai buvau atidejus ne saules sezonui ji),o po jo net gal noreciau Dr.H pakartot,jei smalsumas nenugales kazka naujo isbandyt. blush2.gif

O kiek kainuoja Alteros anticeliulitinis aliejukas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 14, 17:57)
,matyt apimtimis sulieknejau...ant rubu pastebiu ta.)[/color]

a tai gali būt, kad čia tas aliejukas apimtis sumažino? bigsmile.gif O gal kažkokie sportai, dar kas nors prisidėjo?
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 09 14, 21:10)
O kiek kainuoja Alteros anticeliulitinis aliejukas?  bigsmile.gif

apie 14litu droge buvo.

QUOTE(Monica @ 2008 09 14, 21:35)
a tai gali būt, kad čia tas aliejukas apimtis sumažino? bigsmile.gif O gal kažkokie sportai, dar kas nors prisidėjo?

nemanau,esu skeptike sitoj srity blush2.gif .prisidejo aktyvi 2sav kelione su gan nemazai kopinejimu i kalnelius,pasivaiksciojimai dazni vakarais,ir maisto ziurejimas, be abejo. bet jei dar kuriai naudojant alieju sumazes apimtys,reiks susimastyt g.gif
Atsakyti
as isbandziau savo hauschkos tusa, tai galiu pasigirti, arba man kolkas sekasi, arba jis ne toks kaip kaikurios sakot, nes vakar per lietu vaiksciojau lauke, plaukai buvo visi slapi, o tusas liko savo vietoj ir net neistepe ne taskelio bigsmile.gif na truputi akinukai lietu sulaiko ant akiu, bet vistiek nenubego nekiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 09 14, 21:55)
as isbandziau savo hauschkos tusa, tai galiu pasigirti, arba man kolkas sekasi, arba jis ne toks kaip kaikurios sakot, nes vakar per lietu vaiksciojau lauke, plaukai buvo visi slapi, o tusas liko savo vietoj ir net neistepe ne taskelio  bigsmile.gif  na truputi akinukai lietu sulaiko ant akiu, bet vistiek nenubego nekiek  thumbup.gif

zinokit,as ir cia pasidaziau kazkuria is dregnu dienu,ir normaliai biggrin.gif nieko nebesuprantu su tuo tusu blush2.gif
Atsakyti