isbandziau ka tik
Dr.H veido prausikli ir moli
prausiklio kvapas man nelbj,bet priprasciau
poveikis lbj idomus, rimtai ,kaip ir saket mergaites, atrodo,kad po jo kazkokia "apsaugine plevele" lieka,bet man tas patiko
del
molio:
maisiau viena sauksteli molio,du saukstelius nepilnus bio jogurto be priedu, kokie 4 purkstelejimai Florame rugiageliu hidrolato ir 4 lasai avokadu aliejaus (lbj bijojau,kad sausins).
kosyte tokia maloni gavos
laikiau 10minuciu (net laika duse nuemiau
).
tai man ji kazkaip mazai tesustingo ant veiduko,zymiai maziau nei rusiskas juodas molis. ar taip ir turejo but?
nuplovus oda - kaip kudikio uzpakaliukas
neatitraukiu delnu dbr,kaip stangru-svelnu
keliems kartams jums uzteko to molio meginuko?ten 10gr.
kita karta pabandysiu be jogurto visa si reikala,gal tirstesne kosyte labiau stings
ir noriu po ilgesnio vartojimo pagirt
Dr.H anticeliulitini neem alieju.man jo dar liko kazkur 4tadalis. kojos labai susvelnejo, pati oda stangresne (nors tuo nesiskundziu),gal zinokit net ir celiulitas kazkiek apmazejo
(bet as ir siaip,anot aplinkiniu,"pakudus"...nors kg ne velnio ne maziau,matyt apimtimis sulieknejau...ant rubu pastebiu ta.)dbr atsargoj laukia alterros aliejukas anticeliulitinis(jis su citrusais,tai buvau atidejus ne saules sezonui ji),o po jo net gal noreciau Dr.H pakartot,jei smalsumas nenugales kazka naujo isbandyt.