Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(linarija @ 2008 11 10, 09:42)
Užsisakiau taip ilgai svajotą bronzatą. Dabar gausit papasakot kaip ji naudojate. Kaip suprantu maišote su kremu. Kiek paspaudimų bronzato reikia?  g.gif

o per ką ir iš kur užsisakei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 10, 10:42)
Užsisakiau taip ilgai svajotą bronzatą. Dabar gausit papasakot kaip ji naudojate. Kaip suprantu maišote su kremu. Kiek paspaudimų bronzato reikia?  g.gif

man uztenka vieno paspaudimo, nes esu sviesiaode ax.gif maisau ji su KN aliejuku riebiai veido odai. tepant ji viena (ant veido patepto kremu ar aliejumi), jis greitai isigeria, tai sunku tolygiai padengti.
Atsakyti
Aš užsisakiau per tarpininkę internetinių parduotuvių temoje, iš Vokietijos, http://www.natractiv....php?store_ID=1
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 10, 10:42)

Vienas paspaudimas. Iš pradžių ištepu aliejuku/kremu veidą ir ant viršaus grynu bronzantu, nes taip man patogiau ir lygiau išsitepa (tik reikia po abu delnus gerai pavolioti, o ne tik pirštų galiukais tepti).
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 10, 11:42)

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 10, 12:29)
Vienas paspaudimas. Iš pradžių ištepu aliejuku/kremu veidą ir ant viršaus grynu bronzantu, nes taip man patogiau ir lygiau išsitepa (tik reikia po abu delnus gerai pavolioti, o ne tik pirštų galiukais tepti).

Paspaudimas vienas ir pas mane. Pirmiausia pasitepu veidą kremu ir tada bronzatu paplekšnoju per visą veidą, bet naudoju pirštų galiukus, o kodėl reikia delnais tepti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 10, 13:13)
bet naudoju pirštų galiukus, o kodėl reikia delnais tepti? ax.gif

Ne tiek „reikia“, kiek man tiesiog taip patogiau paskirstyti per visą veidą, nes vienu paspaudimu labai daug bronzanto išbėga ir jis toks skystas, kad tarp pirštų pasimeta man ir terlionė gaunasi doh.gif Tai aš delnuose pavolioju per visą plotį. Aišku, skonio reikalas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 10 lapkričio 2008 - 13:08
QUOTE(agnuta @ 2008 11 10, 09:56)
man uztenka vieno paspaudimo, nes esu sviesiaode ax.gif maisau ji su KN aliejuku riebiai veido odai. tepant ji viena (ant veido patepto kremu ar aliejumi), jis greitai isigeria, tai sunku tolygiai padengti.

drinks_cheers.gif aš irgi taip pat. Anksčiau 1-2 lašus bronzanto delne išmaišydavau su rožių kremu, dabar su KN aliejuku.
Ai, beje, tepu taip - vienu pirštu pakabinu tos skystos košės ir po taškelį uždedu ant kaktos, vieno ir kito žando, smakro, nosies, o tada pirštų galiukais išskirstau po visą veiduką smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 10 lapkričio 2008 - 13:50
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 10, 15:07)
Ne tiek „reikia“, kiek man tiesiog taip patogiau paskirstyti per visą veidą, nes vienu paspaudimu labai daug bronzanto išbėga ir jis toks skystas, kad tarp pirštų pasimeta man ir terlionė gaunasi doh.gif Tai aš delnuose pavolioju per visą plotį. Aišku, skonio reikalas mirksiukas.gif  4u.gif

Mat kaip, aš galvojau, čia kokia speciali teknika yra kurios nežinau biggrin.gif 4u.gif
---------------------------------------------

Šiandien visą veidą rožių paprastu kremu išsitepiau (prieš tai nusiprausiau su CC, clarifying tonikas, aliejukas kaktai), labai viskas gerai susigėrė, o ir riebaliuko nebuvo visą dieną. Man dar prie to prisidėjo ampolių kursas, kakta jau labai retai kada blizga, o iš ryto atsikeliu su visiškai matine, jeigu ir apskritai būnu nieko nenaudojus, o tik iš vakaro su vandenuku veidą nusiprausus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 10, 19:27)
Šiandien visą veidą rožių paprastu kremu išsitepiau (prieš tai nusiprausiau su CC, clarifying tonikas, aliejukas kaktai), labai viskas gerai susigėrė, o ir riebaliuko nebuvo visą dieną. Man dar prie to prisidėjo ampolių kursas, kakta jau labai retai kada blizga, o iš ryto atsikeliu su visiškai matine, jeigu ir apskritai būnu nieko nenaudojus, o tik iš vakaro su vandenuku veidą nusiprausus.  thumbup.gif

Smagu girdėt, kad taip ampulės gerai veikia thumbup.gif

O aš sulaukusi siuntinio radau irgi to klasikinio rožių kremo mėginuką, tai irgi išbandžiau - CC, tonikas ir visą veidą tuo kremu, Pirmas įspūdis - bigsmile.gif bigsmile.gif Oda kaip persikas patapo. Labai lygi, minkštutė, švelnutė, susigėrė kremas net geriau nei aliejukai, nors irgi pavaliau servetėle truputį. Praėjus porai valandų dabar matau, kad ties kakta jau pradeda blizgesiukas lįsti, tačiau skruostams puikiai. Manau, reikės žiemai nusipirkti tūbelę ir skruostus apsiteplioti. Patiko net labiau nei rožių light ir svarainių, pastarieji nelabai pagelbėja mano odai prie lūpų kampučių, kuri nupleiskanoja po kontakto su vandeniu, o klasikinis rožių kremukas nuostabiai sudrėkino thumbup.gif

Tik va, įdomu, kaip jis veikia spuogelius, ar nebus blogiau kaži, gal ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 10, 22:48)
Tik va, įdomu, kaip jis veikia spuogelius, ar nebus blogiau kaži, gal ne g.gif

Nemanau, kad sukels kažkokių problemų. Bet tos tūbelės kiek ilgai užteks - man asmeniškai tikrai keliems šaltiems sezonams. Rožių light pusę metų naudojau. Gerai, kad ilgai galioja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 10, 22:30)
Nemanau, kad sukels kažkokių problemų. Bet tos tūbelės kiek ilgai užteks - man asmeniškai tikrai keliems šaltiems sezonams. Rožių light pusę metų naudojau. Gerai, kad ilgai galioja... ax.gif

Na, jei teptis kartą per dieną tik skruostus, tai man užteks iki pavasario tikrai.. gal ir ilgiau, bet tikrai labai patogu, kad galiojimo laikas ilgas.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 10, 20:48)
O aš sulaukusi siuntinio radau irgi to klasikinio rožių kremo mėginuką, tai irgi išbandžiau - CC, tonikas ir visą veidą tuo kremu, Pirmas įspūdis -  bigsmile.gif  bigsmile.gif Oda kaip persikas patapo. Labai lygi, minkštutė, švelnutė, susigėrė kremas net geriau nei aliejukai, nors irgi pavaliau servetėle truputį. Praėjus porai valandų dabar matau, kad ties kakta jau pradeda blizgesiukas lįsti, tačiau skruostams puikiai.

o man pastoviai ryte atsikelus nosis buna baisiausiai nusiriebalavus, o siaip visa oda jau kaip minejau siuo metu reikalauja drekinimo... verysad.gif
Atsakyti