QUOTE(doufyl @ 2008 11 10, 19:27)
Šiandien visą veidą rožių paprastu kremu išsitepiau (prieš tai nusiprausiau su CC, clarifying tonikas, aliejukas kaktai), labai viskas gerai susigėrė, o ir riebaliuko nebuvo visą dieną. Man dar prie to prisidėjo ampolių kursas, kakta jau labai retai kada blizga, o iš ryto atsikeliu su visiškai matine, jeigu ir apskritai būnu nieko nenaudojus, o tik iš vakaro su vandenuku veidą nusiprausus.
Smagu girdėt, kad taip ampulės gerai veikia
O aš sulaukusi siuntinio radau irgi to klasikinio rožių kremo mėginuką, tai irgi išbandžiau - CC, tonikas ir visą veidą tuo kremu, Pirmas įspūdis -
Oda kaip persikas patapo. Labai lygi, minkštutė, švelnutė, susigėrė kremas net geriau nei aliejukai, nors irgi pavaliau servetėle truputį. Praėjus porai valandų dabar matau, kad ties kakta jau pradeda blizgesiukas lįsti, tačiau skruostams puikiai. Manau, reikės žiemai nusipirkti tūbelę ir skruostus apsiteplioti. Patiko net labiau nei rožių light ir svarainių, pastarieji nelabai pagelbėja mano odai prie lūpų kampučių, kuri nupleiskanoja po kontakto su vandeniu, o klasikinis rožių kremukas nuostabiai sudrėkino
Tik va, įdomu, kaip jis veikia spuogelius, ar nebus blogiau kaži, gal ne