Merginos, noriu užsisakyt ir reikia pasitikslint, kad neprašaučiau, čia bronzatas (Translucent bronze concentrate)
QUOTE(linarija @ 2008 11 08, 10:44)
Merginos, noriu užsisakyt ir reikia pasitikslint, kad neprašaučiau, čia bronzatas (Translucent bronze concentrate)
taip
Dar pora naujienų nuo lapkričio mėnesio
* Citrinų-citrinžolių kūno aliejus (specialiai sukurtas kovai su celiulitu)
* Migdolų-jonažolių kūno aliejus (visapusiškai raminantis odą ir kūną)
Jau noriu pirmojo, įsivaizduoju kvapą
* Citrinų-citrinžolių kūno aliejus (specialiai sukurtas kovai su celiulitu)
* Migdolų-jonažolių kūno aliejus (visapusiškai raminantis odą ir kūną)
Jau noriu pirmojo, įsivaizduoju kvapą
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 09, 00:40)
Dar pora naujienų nuo lapkričio mėnesio
mmm kaip smagu, kad vis kažko naujo atsiranda
gal kas nors dėl užsakymo aišku?
QUOTE(doufyl @ 2008 11 09, 01:12)
Pirmadienį turėtų pasiekti jau tikrai
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 07, 23:58)
nenusausink per daug...
oi norejau pasakyt spuogus
QUOTE(dzemute @ 2008 11 09, 18:43)
oi norejau pasakyt spuogus
o odos nenusausina, kai ilgiau laikai?
QUOTE(agnuta @ 2008 11 09, 19:24)
o odos nenusausina, kai ilgiau laikai?
man tai visai nesausina, tik svelnesne tokia kaiptik buna
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 26, 15:07)
Taip, aliejukas. Prieš plovimą
cia apie plauku alieju kalbejot. kelis lasus jo ir po plovimo galima i galus itrint. svarbu nepadaugint
QUOTE(lidusia @ 2008 11 04, 23:14)
tavo norams reikalingos abi pudros
jeigu nori ir kad matinis veidas išliktų - reikia kompaktinės pudros, nes ji rusvumo jokio neduoda
o norint kad rusvumas, skaistumas būtų - reikės bronzinės
arba gal toninis kremas (tas su atspalviu) galėtų atstoti abi, jeigu kas bandė gal pasakytų koks jo efektas
jeigu nori ir kad matinis veidas išliktų - reikia kompaktinės pudros, nes ji rusvumo jokio neduoda
o norint kad rusvumas, skaistumas būtų - reikės bronzinės
arba gal toninis kremas (tas su atspalviu) galėtų atstoti abi, jeigu kas bandė gal pasakytų koks jo efektas
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 05, 00:34)
matyt ir kurjeriai užsiėmę, kad iki šiol neatneša man nieko... Mirtinai pasigendu cleansing cream nors tu ką, nebetveriu sulaukt
Na taip, tuomet reikia sutikti su lidusios mintimis. Su viena pudra čia niekaip, nes kompaktinė puikiai laiko matiškumą, tačiau šiek tiek blyškina odą.
Nea, nors ji pati yra matinė ir neturi blizgučių Kompaktinė grynai sugeria blizgesį...
Tiesa, dėl toninio kremo, tai jis absoliučiai netinka į riebumą linkusiai odai, nes pats yra nenusakomai tirštas ir riebus, kad ir kaip bebūtų gaila.. blizgesys kaip mat išlenda. Riebiai odai tinka skystas bronzantas, bet jis blizgesio taip pat nesugeria.
Na taip, tuomet reikia sutikti su lidusios mintimis. Su viena pudra čia niekaip, nes kompaktinė puikiai laiko matiškumą, tačiau šiek tiek blyškina odą.
Nea, nors ji pati yra matinė ir neturi blizgučių Kompaktinė grynai sugeria blizgesį...
Tiesa, dėl toninio kremo, tai jis absoliučiai netinka į riebumą linkusiai odai, nes pats yra nenusakomai tirštas ir riebus, kad ir kaip bebūtų gaila.. blizgesys kaip mat išlenda. Riebiai odai tinka skystas bronzantas, bet jis blizgesio taip pat nesugeria.
toninis tikrai riebus,mano oda sausa,tai man tinka (turiu megini). rudumas man jo irgi tinka tik nesu tikra,bet turiu itarima,kad jis man poras kemsa. del sios priezasties uzvakar negyvosios juros purva nusipirkau,kad poras 'isvalyt'.
QUOTE(sultru beauty @ 2008 11 09, 19:55)
toninis tikrai riebus,mano oda sausa,tai man tinka (turiu megini). rudumas man jo irgi tinka tik nesu tikra,bet turiu itarima,kad jis man poras kemsa. del sios priezasties uzvakar negyvosios juros purva nusipirkau,kad poras 'isvalyt'.
koki ten naudoji ? Haushkos ?
Užsisakiau taip ilgai svajotą bronzatą. Dabar gausit papasakot kaip ji naudojate. Kaip suprantu maišote su kremu. Kiek paspaudimų bronzato reikia?