Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 04, 20:40)
Gal jis uzsiemes labai  g.gif

g.gif matyt ir kurjeriai užsiėmę, kad iki šiol neatneša man nieko... Mirtinai pasigendu cleansing cream nors tu ką, nebetveriu sulaukt biggrin.gif

QUOTE(GinMintė @ 2008 11 04, 20:40)
Man norisi tik tiek kad veidukas matinis isliktu ir gal but siek tiek rudumo priduotu  ax.gif

Na taip, tuomet reikia sutikti su lidusios mintimis. Su viena pudra čia niekaip, nes kompaktinė puikiai laiko matiškumą, tačiau šiek tiek blyškina odą.

QUOTE(GinMintė @ 2008 11 04, 22:18)
O bronzine pudra nenuima blizgesio?  g.gif

Nea, nors ji pati yra matinė ir neturi blizgučių g.gif Kompaktinė grynai sugeria blizgesį...

Tiesa, dėl toninio kremo, tai jis absoliučiai netinka į riebumą linkusiai odai, nes pats yra nenusakomai tirštas ir riebus, kad ir kaip bebūtų gaila.. blizgesys kaip mat išlenda. Riebiai odai tinka skystas bronzantas, bet jis blizgesio taip pat nesugeria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 04 lapkričio 2008 - 22:37
Nusipirkau Wala pastilės gerklei. Labai faina pakuotė, tokia metalinė suspaudžiama dėžutė, bus galima panaudoti pabaigus. Konsultantė sakė padeda nuo gerklės skausmo, taip pat profilaktiškai. Sučiulpiau vieną, iš pradžių saldokas skonis, o vėliau išlindo visas gerumas, skonis įdomus, toks augalinis, nešaldo, tokia lengva gaivuma. Pakuotėje 30 pastilių (1 tirpsta tikrai ilgai), kaina 30lt.
Dar turi sirupo nuo kosulio (taip pat Wala) ir kas man svarbiausia žada lašiukus akims atsivežti.
Atsakyti
Pirmi įspūdžiai rožių kremo: kremuku tepu viską išskyrus kaktą (ji pas mane riebesnė), o visa kita normalaus tipo. Reikėjo labai nedidelio kiekio, lengvai pasiskirstė, iš pradžių atrodė, kad nesusigers, bet po kelių minučių viskas labai puikiai susigėrė, oda švelni ir puikiai apsaugojo visą dieną nuo vėjo mano žandus thumbup.gif
Sausai odai šis kremas, mano nuomone, būtų apskritai aukinis dalykas ax.gif Beje, kvapas pagal mane toks pats kaip ir rožių light, tik ne toks intensyvus, o ir pati tekstūra lipnesnė.
Atsakyti
Gal kas zino iki keliu penktadieniais dirba stepono 6 ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 11 06, 13:13)
Gal kas zino iki keliu penktadieniais dirba stepono 6 ?  4u.gif

nezinau, bet galima pasiskambinti ir pasiklausti (http://www.zaliazalia.lt/kontaktai.html) jei niekas neatsakys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 06 lapkričio 2008 - 14:07
penktadieniais iki 19 val., kaip ir paprastomis dienomis. Sestadieni iki 15 val.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2008 11 06, 16:31)
penktadieniais iki 19 val., kaip ir paprastomis dienomis. Sestadieni iki 15 val.

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
gal galetumet primint, kaip naudot rejuvenating kauke? blush2.gif ant sausos odos uztepti plona sluoksni tos kaukes, palaikyti apie 20 min ir nuvalyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 07, 18:51)
gal galetumet primint, kaip naudot rejuvenating kauke? blush2.gif ant sausos odos uztepti plona sluoksni tos kaukes, palaikyti apie 20 min ir nuvalyti? 4u.gif

as ant hidrolatu papurkstos odos tepu sita kauke, laikau ~20 min, o po to su dregnu vatos diskeliu nuvalau veida
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 07, 20:06)
as ant hidrolatu papurkstos odos tepu sita kauke, laikau ~20 min, o po to su dregnu vatos diskeliu nuvalau veida

4u.gif
va cia man didziausias klaustukas ir buvo ar tepti ant dregnos, ar sausos odos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 07 lapkričio 2008 - 19:17
QUOTE(agnuta @ 2008 11 07, 20:16)
4u.gif
va cia man didziausias klaustukas ir buvo ar tepti ant dregnos, ar sausos odos.

o as tepu ant dregnos odos ir laikau iki vakaro kada einu miegot, nes labiau nusausina oda ir odele tokia baltesne atrodo
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 11 07, 22:51)
o as tepu ant dregnos odos ir laikau iki vakaro kada einu miegot, nes labiau nusausina oda ir odele tokia baltesne atrodo

nenusausink per daug...
Atsakyti