Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(ksiuša @ 2008 11 01, 18:08)
Me_gustas _ tu turbūt jau padarė užsakymą? g.gif

Taip, jau uzsakyta, tikiuosi siandien issiunte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 03, 15:30)
Taip, jau uzsakyta, tikiuosi siandien issiunte  rolleyes.gif

Kiek matau, išsiuntęs jis visąlaik palieka feedback, tai jei dar nepaliko, tai ir neišsiuntė... ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 03, 17:09)
Kiek matau, išsiuntęs jis visąlaik palieka feedback, tai jei dar nepaliko, tai ir neišsiuntė... ax.gif  g.gif

Kol kas nepaliko sad.gif
Bet paprastai jie juk palieka tik po to, kai gauna pirkejo feedback'a g.gif
Atsakyti
Kas gali man atsakyti, ka geriau pirkti bronzine pudra ar kompaktine?

Gal kas naudojo abi ir galetu palyginti.

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 31, 15:44)
Na va, prieš keletą dienelių baigiau ampolių kursą.

ir aš dabar naudoju biggrin.gif Bet pastebėjau, kad porą kartų atsikėliau su smarkiai užtinusiomis akimis g.gif Neįsivaizduoju, čia ampulės kaltos ar kas biggrin.gif

QUOTE(lidusia @ 2008 11 01, 17:54)
skaičiau kad rekomenduojama nedidelį kiekį Body silk įmasažuoti į galvos odą, kai plaukai reibaluojasi dažnai. Sugeria riebalų perteklių  ax.gif
o šiaip jis ir kūnui tinka.

geras rolleyes.gif Kažin, ar Stepono 6 turi jo mėginių, man irgi parūpo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 11 04, 17:38)
ir aš dabar naudoju biggrin.gif Bet pastebėjau, kad porą kartų atsikėliau su smarkiai užtinusiomis akimis  g.gif Neįsivaizduoju, čia ampulės kaltos ar kas biggrin.gif

Turbūt AR KAS tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksiuša: 04 lapkričio 2008 - 17:51
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 04, 10:35)
Kol kas nepaliko sad.gif
Bet paprastai jie juk palieka tik po to, kai gauna pirkejo feedback'a  g.gif

Ne, jis palieka tik išsiuntęs. Man paliko penktadienį, nors užsakiau dar savaite anksčiau. Iki šiol negavau doh.gif frusty.gif

QUOTE(GinMintė @ 2008 11 04, 18:19)
Kas gali man atsakyti, ka geriau pirkti bronzine pudra ar kompaktine?

Na tai žiūrint, kokios funkcijos reikia, nes čia panašiai, ką geriau pirkti, kūno losjoną ar dušo želę blush2.gif Jos abi labai geros ir tikrai viena kitos neatstos.

QUOTE(katutis @ 2008 11 04, 18:38)
geras  rolleyes.gif Kažin, ar Stepono 6 turi jo mėginių, man irgi parūpo biggrin.gif

Body silk mėginėlių nebūna, net internete niekur nemačiau schmoll.gif O Stepone tuo labiau...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 04, 18:57)
Ne, jis palieka tik išsiuntęs. Man paliko penktadienį, nors užsakiau dar savaite anksčiau. Iki šiol negavau doh.gif frusty.gif

Gal jis uzsiemes labai g.gif Nes kai as paprasiau invoiso su bendra suma ir shippingu - atsiunte tik po 2 dienu doh.gif O siandien paklausiau ar issiunte ir jei dar ne, kad pranestu, kai bus issiusta, tai klausia manes - o kada jus uzsaket? blink.gif doh.gif Matomai per daug klientu, kad nebeatsirenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 04, 18:57)
Na tai žiūrint, kokios funkcijos reikia, nes čia panašiai, ką geriau pirkti, kūno losjoną ar dušo želę blush2.gif Jos abi labai geros ir tikrai viena kitos neatstos.

Man abieju tikrai nereikia, nes as kaip ir apskritai pudros neturiu ir neturejau.
Man norisi tik tiek kad veidukas matinis isliktu ir gal but siek tiek rudumo priduotu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2008 11 04, 18:51)
Turbūt AR KAS tongue.gif

tikriausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 11 04, 20:40)
Man abieju tikrai nereikia, nes as kaip ir apskritai pudros neturiu ir neturejau.
Man norisi tik tiek kad veidukas matinis isliktu ir gal but siek tiek rudumo priduotu  ax.gif

tavo norams reikalingos abi pudros
jeigu nori ir kad matinis veidas išliktų - reikia kompaktinės pudros, nes ji rusvumo jokio neduoda ax.gif
o norint kad rusvumas, skaistumas būtų - reikės bronzinės smile.gif

arba gal toninis kremas (tas su atspalviu) galėtų atstoti abi, jeigu kas bandė gal pasakytų koks jo efektas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidusia: 04 lapkričio 2008 - 21:15
QUOTE(lidusia @ 2008 11 04, 22:14)
tavo norams reikalingos abi pudros
jeigu nori ir kad matinis veidas išliktų - reikia kompaktinės pudros, nes ji rusvumo jokio neduoda  ax.gif
o norint  kad rusvumas, skaistumas būtų - reikės bronzinės  smile.gif

arba gal toninis kremas (tas su atspalviu) galėtų atstoti abi, jeigu kas bandė gal pasakytų koks jo efektas  g.gif

O bronzine pudra nenuima blizgesio? g.gif
Atsakyti