Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

Perkaiciau 1 psl. ir turiu klausimeli: o kokiom salygom siunciama sita kosmetika? smile.gif Na, komisiniai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 10 29, 10:25)
Merginos, paskubekit, kursas kyla 4u.gif

Tai kad nukritęs truputuką. Kai užsakinėjau buvo ~4,46, o dabar ~4.3 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 29, 15:02)
Tai kad nukritęs truputuką. Kai užsakinėjau buvo ~4,46, o dabar ~4.3 g.gif

Taip, buvo nukrites ir dar labiau, dabar vel pakilo, kai ka pirkau verysad.gif
Atsakyti
gal netyčia kas turite ir nenaudojate BODY SILK user posted image
kokį mėginuką ax.gif
ir Rejuvenating kaukės mėginuko reikia wub.gif

pasiūlykit į až wub.gif
Atsakyti
Na va, prieš keletą dienelių baigiau ampolių kursą. Visas sunaudojau sistemingai, nei dienos nepraleisdama. Po pusės kurso pastebėjau, kad rytais atsikėlus veidas vis šviežesnis. O dabar atsikėlus jokio blizgesio nebūna thumbup.gif Taigi, rezultatu iš esmės esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 10 29, 12:44)
gal netyčia kas turite ir nenaudojate BODY SILK

Lidusia, o ka su tuo body silk daryti? Ta prasme, kokia paskirtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 31 spalio 2008 - 19:25
QUOTE(doufyl @ 2008 10 31, 14:44)
Na va, prieš keletą dienelių baigiau ampolių kursą. Visas sunaudojau sistemingai, nei dienos nepraleisdama. Po pusės kurso pastebėjau, kad rytais atsikėlus veidas vis šviežesnis. O dabar atsikėlus jokio blizgesio nebūna thumbup.gif  Taigi, rezultatu iš esmės esu patenkinta ax.gif

Visą kursą, tai čia 50 ampulių?
Aš pavasarį naudojau pabandymui 10 ampulyčių. tai ir tai jau matėsi pagyvėjimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2008 11 01, 01:45)
Visą kursą, tai čia 50 ampulių?
Aš pavasarį naudojau pabandymui 10 ampulyčių. tai ir tai jau matėsi pagyvėjimas ax.gif

Taip, 50 ampolių. smile.gif
Atsakyti
vajei, kaip laukiu savo siuntinuko. baigėsi jau mano cleansing cream ir rejuv. mask. sunku dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 01, 13:58)
vajei, kaip laukiu savo siuntinuko. baigėsi jau mano cleansing cream ir rejuv. mask. sunku dabar  smile.gif

Aš irgi labai laukiu ir jau pradedu po truputį nervintis, kad užzivėlino blush2.gif Buvau tikra gauti šios savaitės vidury. Na bet nieko, ką darysi.

Pribaigiau cleansing cream ir rankų kremą, tikrai negaliu gyvent be jų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 10 31, 20:24)
Lidusia, o ka su tuo body silk daryti? Ta prasme, kokia paskirtis?

aš noriu pabandyti galvos odai - skaičiau kad rekomenduojama nedidelį kiekį Body silk įmasažuoti į galvos odą, kai plaukai reibaluojasi dažnai. Sugeria riebalų perteklių ax.gif
o šiaip jis ir kūnui tinka.
tai ir ieškau iš pradžių tik pabandymui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 01, 08:51)
Taip, 50 ampolių.  smile.gif

Na, aš palauksiu pavasario ir tadu vėl gaivinsiu veiduką šiom gerybėm. Per žiemą susitaupysiu jau visom 50 ax.gif biggrin.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 01, 13:43)
Aš irgi labai laukiu ir jau pradedu po truputį nervintis, kad užzivėlino blush2.gif Buvau tikra gauti šios savaitės vidury. Na bet nieko, ką darysi.

Pribaigiau cleansing cream ir rankų kremą, tikrai negaliu gyvent be jų doh.gif  biggrin.gif

o aš jau maniau, kad kažką pražioplinau. Taip laukiu savo toniko. wub.gif Ir cleasing sream baigėsi, bet turbūt dabar reiks palaukti, kad kada kas užsakynės. ax.gif Me_gustas _ tu turbūt jau padarė užsakymą? g.gif
Atsakyti