Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 26, 14:07)
Taip, aliejukas. Prieš plovimą 4u.gif

Gaila, o as taip ieskau aliejuko po plovimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 10 26, 15:26)
Gaila, o as taip ieskau aliejuko po plovimo  doh.gif

kokoso aliejus tinka ir po plovimo
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 26, 15:53)
kokoso aliejus tinka ir po plovimo

Mano plaukai gana sausi, tad man reikia stipraus drekinimo, jei as uzsitepsiu daugiau kokoso aliejaus plaukai bus riebaluoti, o jei tik siek tiek - man nepadeda verysad.gif Todel kokoso alieju naudoju pries plovima kaip kauke, o po plovimo man reiketu kazko specialaus aliejinio..
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 10 26, 15:57)
Mano plaukai gana sausi, tad man reikia stipraus drekinimo, jei as uzsitepsiu daugiau kokoso aliejaus plaukai bus riebaluoti, o jei tik siek tiek - man nepadeda  verysad.gif Todel kokoso alieju naudoju pries plovima kaip kauke, o po plovimo man reiketu kazko specialaus aliejinio..

Pabandykit kauke ir kondicionieriu naudot greta aliejuko 4u.gif O sis aliejukas labai gerai drekina, mano plaukai garbanoti, ilgoki, todel linke sauseti, ypac galiukai, be visokiu rusiu aliejuku neapsieinu, o ir si bandziau tepti ne tik pries plovima, o ir po, reikia ypac mazo kiekio, kad nesuriebaluotu plauku, cia jau reikia labai atsargiai kaip ir su kokoso aliejum. O ir siaip juo reikia tepti tas plauko vietas, kurios yra sausos - kuo sausesnes, tuo greiciau sugeria (per koki pusvalandi - pora valandu).
Beje, man dar patinka Neem losjonas 4u.gif Siaip raso, kad nuo pleiskanu, bet jis dar ir papildomai minkstina ir drekina plauka - labai nuostabi priemone, vienas geresniu plauku drekikliu, kokius esu naudojus 4u.gif
Apskritai, kalbant apie plauku priemones - tai taip individualu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 10 26, 09:46)
Patikslinu produktų sarašą (visu trūksta po 1 vnt, nebent būtų parašyta kitaip):
Facial Steam Bath (jei Atėnė neimtų)
Cleansing Clay Mask (refill) (jei Atėnė neimtų)
Lip Care Stick
Jojoba & Marshmallow Conditioner
Lip Balm
Neem Hair Lotion
Quince day cream
Handcream (truksta 3)
Sage Mouthwash
Neem Hair Oil
Clarifying Toner
Cleansing Cream (truksta 2)
Facial Toner
4u.gif

Aš imu:
Facial Steam Bath
Cleansing Clay Mask (refill)
Lip Care Stik
Clarifying Toner (įkalbėjot, pabandysiu biggrin.gif )
Atsakyti
paaiškinkit kaip naudojate Clenasing milk ax.gif
bandžiau su juo plauti makiažą bet kažkaip sunkiai tušą nusivaliau doh.gif

gal reikia ant vatos diskelio užlašinti ir tada nusivalyti. O po to dar veidą nuprausti Cleansing cream? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 27, 22:48)
Aš imu:
Facial Steam Bath
Cleansing Clay Mask (refill)
Lip Care Stik
Clarifying Toner (įkalbėjot, pabandysiu biggrin.gif )

Gerai, registruoju drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar karta tikslinu produktų sarašą (visu trūksta po 1 vnt, nebent būtų parašyta kitaip):
Lip Balm
Neem Hair Lotion
Quince day cream
Handcream (truksta 2)
Sage Mouthwash
Neem Hair Oil
Facial Toner
4u.gif

Merginos, perziurekit siandien dar kam ko reikia, noreciau rytoj uzsakyt. Jei komplektai nesusidarys, ju deja negalesiu uzsakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 10 28, 00:20)
paaiškinkit kaip naudojate Clenasing milk ax.gif 
bandžiau su juo plauti makiažą bet kažkaip sunkiai tušą nusivaliau  doh.gif

gal reikia ant vatos diskelio užlašinti ir tada nusivalyti. O po to dar veidą nuprausti Cleansing cream?  unsure.gif

Aš būtent taip ir darau - nusivalau su diskeliu, o po to ir cleansing cream nusiprausiu (išskyrus akių sritį). Labai gerai nuvalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 10 28, 10:31)
Gerai, registruoju  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar karta tikslinu produktų sarašą (visu trūksta po 1 vnt, nebent būtų parašyta kitaip):
Lip Balm
Neem Hair Lotion
Quince day cream
Handcream (truksta 2)
Sage Mouthwash
Neem Hair Oil
Facial Toner
4u.gif

Merginos, perziurekit siandien dar kam ko reikia, noreciau rytoj uzsakyt. Jei komplektai nesusidarys, ju deja negalesiu uzsakyt  4u.gif

o čia bet kas gali prisijungti rolleyes.gif Nes tada paimčiau/užsisakyčiau Neem hair Oil, handcream ir Lip balm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 28, 10:56)
o čia bet kas gali prisijungti  rolleyes.gif  Nes tada paimčiau/užsisakyčiau Neem hair Oil, handcream ir Lip balm blush2.gif

Taip, bet kas, bet rasykit man i az, o ne cia mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Paimčiau aš dar 1 Cleansing Cream , jei kas nors kitą paimtų ax.gif
Atsakyti
Liko:
1 vnt Handcream
1 vnt Facial Toner
1 vnt Cleansing Milk
Merginos, paskubekit, kursas kyla 4u.gif
Atsakyti