Atėne ,ačiū už atsakymą
QUOTE(adrija @ 2008 10 24, 06:50)
O kažin su REGENERUOJANČIU SERUMU veidas žiemą neprišals?
Bet tai ant to regeneruojancio serumo reiktu kremuko uztept, nes jis toks kaip zele, susigeria i oda per pora minuciu. As ji tepu nakciai
O tai man kuri nors atsakys dėl reg. serumo Kiek aš suskaičiau, jis skirtas brandžiai odai.Ar galima naudoti jaunesnėm?Ar jūs naudojančios jau virš 40 m?
Gal dar kas nors noretu Neem Hair Lotion? :
QUOTE(ssaule @ 2008 10 24, 11:01)
Paziurejau jusu naujienas, tai kazkaip labai gundo drekinamoji arba raminamoji kauke, bet nezinau, gal jos man bus per riebios? Mano oda misri, bet beveik visa laika praleidziu kondicionuojamose patalpose.
Neturėtų būti per riebios, o dar jei kondicionierius veikia jūsų odą, tai tuo labiau nepakenktų. Mišriai odai tikrai tiktų molio kaukė ir rejuvenating kaukė.
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 24, 14:12)
Na, mano oda mišri, tai aš naudoju tiesiog Facial Toner, nes tas Clarifying Toner smarkiai džiovina. Jis gal labai nešvariai, riebiai odai.
Man, kaip ir doufyl minėjo, taip pat jis puikiai tinka ir visiškai nedžiovina Elytė dar gyrė jį, koks jis geras ir netraukia odos, kaip kiti paprastai, kurie skirti riebiai odai Po šito toniko man net jokio kremo/aliejuko nebūtina tepti, oda tokia minkštutė ir padrėkinta
QUOTE(svete @ 2008 10 24, 23:02)
Bet tai ant to regeneruojancio serumo reiktu kremuko uztept, nes jis toks kaip zele, susigeria i oda per pora minuciu. As ji tepu nakciai
TAda reikia imti ir kremuka.
ati dienai tepsiu krema veidui ir krema paakiams,o nakciai seruma.Bet aš nakčiai nemėgstu nieko tepti ant veido.Tada gal galima tepti seruma ant viso veido ir ant jo tuos kremukus-veidui ir paakiams?
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2008 10 25, 10:35)
O tai man kuri nors atsakys dėl reg. serumo Kiek aš suskaičiau, jis skirtas brandžiai odai.Ar galima naudoti jaunesnėm?Ar jūs naudojančios jau virš 40 m?
Man asmeniškai jau apie 40 ir jau džiaugiuosi savo pirmomis raukšlelėmis
Jei man būtų kokia 30,tai tepčiausi tik drėkinančius,o priemones brandžiai odai dar kokiam penkwetui metų palikčiau ramybėje
Nors gal ir klystu,gal atsiras kas geriau šituos dalykus išmano.gal natūralioms priemonėms šios taisyklės netaikytinos
QUOTE(adrija @ 2008 10 25, 16:25)
Tada gal galima tepti seruma ant viso veido ir ant jo tuos kremukus-veidui ir paakiams?
Būtent ant serumo ir reikia tepti regeneruojantį kremą Skaičiau instrukcijoje prie mėginėlio.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 25, 16:50)
Būtent ant serumo ir reikia tepti regeneruojantį kremą Skaičiau instrukcijoje prie mėginėlio.
Ačiū labai
Patikslinu produktų sarašą (visu trūksta po 1 vnt, nebent būtų parašyta kitaip):
Facial Steam Bath (jei Atėnė neimtų)
Cleansing Clay Mask (refill) (jei Atėnė neimtų)
Lip Care Stick
Jojoba & Marshmallow Conditioner
Lip Balm
Neem Hair Lotion
Quince day cream
Handcream (truksta 3)
Sage Mouthwash
Neem Hair Oil
Clarifying Toner
Cleansing Cream (truksta 2)
Facial Toner
Lip Care Stick
Lip Balm
Neem Hair Lotion
Quince day cream
Handcream (truksta 3)
Sage Mouthwash
Neem Hair Oil
Clarifying Toner
Facial Toner
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 10 26, 10:46)
Patikslinu produktų sarašą (visu trūksta po 1 vnt, nebent būtų parašyta kitaip):
Lip Care Stick
Lip Balm
Neem Hair Lotion
Quince day cream
Handcream (truksta 3)
Sage Mouthwash
Neem Hair Oil
Clarifying Toner
Facial Toner
Lip Care Stick
Lip Balm
Neem Hair Lotion
Quince day cream
Handcream (truksta 3)
Sage Mouthwash
Neem Hair Oil
Clarifying Toner
Facial Toner
Neem Hair Oil - cia aliejukas plaukams kaip supratau? o jis po plovimo ar pries?
QUOTE(GinMintė @ 2008 10 26, 13:24)
Neem Hair Oil - cia aliejukas plaukams kaip supratau? o jis po plovimo ar pries?
Taip, aliejukas. Prieš plovimą