Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 23, 11:26)
wheat germ - kvieciu gemalu, bet kas tas goldenseal powder? g.gif
google ismete, kad tai auksines saknies milteliai, bet kas tai, neisivaizduoju biggrin.gif

Rožinė rodiola
Goldenseal
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 23, 11:38)
kiek paskaiciau, sis augalas labai jau stebuklingu laikomas, as apie toki pirma karta girdziu. kazin kur galima butu tokiu milteliu gauti?

Per paieška išmeta daug internetinių parduotuvių, kuriose galima jo isigyti kaip vaistinio preparato. Šie milteliai nuo seno naudojami indėnų kaip vaistas ir drabužių dažai. Augalas dar vadinamas geltonąja šaknimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 10 23, 11:16)
Ateinancia savaite darysiu Dr. Hauschka uzsakyma is ten pat kaip ir Summer. Salygos tos pacios, be jokiu procentu smile.gif Jei kam nors ko nors reikia - prasom jungtis wink.gif Lauksiu az 4u.gif

geeras, aš jau buvau pati sumasciusi organizuoti.Šiom dienom atsiųsiu až.Bekje, jei užsakoma iki 1 kg, galima rinktis pigesnį atsiuntimą, 6 svarus berods.Koks atisunt. mokestis planuojamas?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 10 23, 15:19)
geeras, aš jau buvau pati sumasciusi organizuoti.Šiom dienom atsiųsiu až.Bekje, jei užsakoma iki 1 kg, galima rinktis pigesnį atsiuntimą, 6 svarus berods.Koks atisunt. mokestis planuojamas?

O gal jus norit perimt organizavima is manes? ax.gif Butu labai saunu, nes pati laiko labai mazai turiu per visus darbus blush2.gif Vien mano uzsakymas bus nemazas, manau tikrai virs kg, o del mokescio irgi neaisku, nes nezinau kiek bus norinciu prisijungti ir kokio dydzio uzsakymas g.gif Kiek suprantu, ten pagal svori, ar as klystu? Nespejau isigilinti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ka gi, pradejau rinkt uzsakyma, siuo metu ieskome norinciu pirkti sias prekes:

Cleansing Cream [valomojo kremo]
Quince day cream [svarainių kremuko]
Neem hair oil [plaukų aliejuko]
Neem hair lotion [plauku losjono]
Claryfying toner [toniko]
Lip Balm [lupu balzamas]
Cleansing milk [valomojo pienelio]
Clarifying toner [veido toniko, gesichts tonikum spezial]
Lip care stick [lupu piestukas]
Handcream [ranku kremo]
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 21, 16:27)
Kad šitas serumas skirtas nuo 40 metų amžiaus, skaičiau kažkur g.gif Kažkada buvau gavus mėginėlį, mano mamai labai patiko, nors jai patinka absoliučiai viskas, ką jai išrenku iš natūralios kosmetikos smile.gif

Cia is Hauschkos puslapio apie rejuvenating seruma:

"It also serves to regulate moisture and it noticeably refines and firms the skin. Regenerating Serum soothes reddened, sensitive skin, resulting in a more vibrant, refined complexion."

Tikrai labai padeda atstatyt dregme ir mazina odos paraudima. Man jau 30 tai visai aktualu ir pirmosios rauksleles. Zodziu, fantastiskas produktas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 10 23, 15:19)

Siuntimo mokestis iš tiesų priklauso nuo svorio, o jį numatyti labai sunku ax.gif Pvz. aną kartą kai visos užsisakinėjom (lyg 8 mergaitės), tai svoris buvo 6 kg. Juk sunkūs tie stikliniai buteliukai, jau nekalbant apie šampūnus... be to, visuomet prašau, kad siųstų per kurjerius, nes taip nors ir po porą litų brangiau kiekvienai, tačiau užtrunka porą dienų pristatymas, be to yra apdraustas siuntinys. O paštu laukti 8 darbo dienas, o jei dar neduok Dieve pradings doh.gif Aišku, kaip kam patogiau...

Smagu, kad atsirado daugiau padedančių su užsakymais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 23, 18:22)
Siuntimo mokestis iš tiesų priklauso nuo svorio, o jį numatyti labai sunku ax.gif Pvz. aną kartą kai visos užsisakinėjom (lyg 8 mergaitės), tai svoris buvo 6 kg. Juk sunkūs tie stikliniai buteliukai, jau nekalbant apie šampūnus... be to, visuomet prašau, kad siųstų per kurjerius, nes taip nors ir po porą litų brangiau kiekvienai, tačiau užtrunka porą dienų pristatymas, be to yra apdraustas siuntinys. O paštu laukti 8 darbo dienas, o jei dar neduok Dieve pradings doh.gif Aišku, kaip kam patogiau...

Smagu, kad atsirado daugiau padedančių su užsakymais thumbup.gif

Smagu ir mums, kad tik viskas pavyktu smile.gif Aciu uz konsultacija, as taip ir maniau, kad nuo svorio priklauso... Beje, o kurie cia kurjeriai apsiima tokias siuntas vezti? g.gif Per kurjerius zinoma patogiau, tuo labiau, kad ir garantijos, jog nedings yra.
Atsakyti
[quote=me_gustas_tu,2008 10 23, 17:19]
Na ka gi, pradejau rinkt uzsakyma, siuo metu ieskome norinciu pirkti sias prekes:

Cleansing Cream [valomojo kremo]
Quince day cream [svarainių kremuko]
Neem hair oil [plaukų aliejuko]
Neem hair lotion [plauku losjono]
Claryfying toner [toniko]
Lip Balm [lupu balzamas]
Cleansing milk [valomojo pienelio]
Clarifying toner [veido toniko, gesichts tonikum spezial]
Lip care stick [lupu piestukas]
Handcream [ranku kremo]
4u.gif

kaip maciau ebay parduoda po keturis tuos pacius produktus, tai cia taip renkat kad kiekevienai butu po viena? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nestukas @ 2008 10 23, 18:54)
kaip maciau ebay parduoda po keturis tuos pacius produktus, tai cia taip renkat kad kiekevienai butu po viena?  unsure.gif

Taip smile.gif 4u.gif Bet zinoma, galima ir ne po viena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 10 23, 18:31)
Beje, o kurie cia kurjeriai apsiima tokias siuntas vezti?  g.gif Per kurjerius zinoma patogiau, tuo labiau, kad ir garantijos, jog nedings yra.

Nežinau ir tiesą sakant nelabai įdomu man blush2.gif Sumoku pinigėlius ir gaunu siuntinį į namus biggrin.gif Tas vokietis viskuo pasirūpina...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 23, 19:13)
Nežinau ir tiesą sakant nelabai įdomu man blush2.gif Sumoku pinigėlius ir gaunu siuntinį į namus biggrin.gif Tas vokietis viskuo pasirūpina...

Aisku ax.gif
Atsakyti
o kiek kainuotu su parsiuntimu tas rinkinukas riebiai odai ir kiek jis kainuoja stepono g?
Atsakyti