QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 22, 14:20)
Padeda, tikrai. Apmažina juos arba iškelia į paviršių, tuomet lengva nepakenkiant išspausti. Apskritai paraudimai labai gerai blunka, susilygina odos spalvytė.
O tą produktą galima nusipirkti Stepono g. 6, aš mokėjau 140 Lt. Jau beveik 4 savaitės kaip naudoju, bet dėl rezultatų sunku pasakyti. Eisiu pas Elytę, ji gal išburs, ar pagerėjo, ar ne Šiaip vietomis tikrai akivaizdu, kad geriau, bet aš ir porą veido valymų turėjau, tai po jų visuomet pasitaso būklė.
O tą produktą galima nusipirkti Stepono g. 6, aš mokėjau 140 Lt. Jau beveik 4 savaitės kaip naudoju, bet dėl rezultatų sunku pasakyti. Eisiu pas Elytę, ji gal išburs, ar pagerėjo, ar ne Šiaip vietomis tikrai akivaizdu, kad geriau, bet aš ir porą veido valymų turėjau, tai po jų visuomet pasitaso būklė.
aisku, tikrai daug kainuoja. as pradziai galvoju imt rinkinuka riebiai odai, nors jo uzteks labai jau trumpai, gal neapsimoka skaiciau temas apie hauscka puse nakties, tai dabar suku galva, ka geriausia butu imt, o ka galeciau pakeist kitom priemonem (pvz moli), nes subankrutuosiu kitaip gal patartumet, kurios priemones jum atrodo svarbiausios?
ai dar radau toki
A healing mask for acne.
Combine 1 teaspoon each of the following ingredients: honey, wheat germ and goldenseal powder. Mix thoroughly and apply to your face for 10 minutes. Apply the mask twice a week.
nelabai suprantu, kas tas goldenseal powder ir wheat germ - cia turima omeny kvieciu zelmenu alieju ar ar ka toki?