Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 21, 17:06)
Aš ne visai į temą, bet bent jau man po logonos itin traukia odą (mišri), Madaros putos kiek geriau, bet noriu ko naujo, mąsčiau apie dr.hauschka, kažin jis netrauks...?

tikrai ne, nes palieka tokią malonią tarsi apsauginę plėvelę 4u.gif

Summer, taigi niekas nedega biggrin.gif Man asmeniškai neramu buvo, kas tau nutiko, o ne dėl pakelio molio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 21, 19:52)
Summer, taigi niekas nedega biggrin.gif Man asmeniškai neramu buvo, kas tau nutiko, o ne dėl pakelio molio  4u.gif

Vajej, pasijutau pastebėta lotuliukas.gif Malonu 4u.gif

Tiesa, gal jau kuri turi nusipirkusi ar bandžiusi naująją Soothing mask? Labai labai įdomu kaip jos poveikis ir kam tinkama 4u.gif 4u.gif Elytės klausiau prieš porą savaičių, ar ketina ją gauti, tai nieko nebuvo girdėjusi apie ją unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 21 spalio 2008 - 19:20
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 21, 20:19)
Vajej, pasijutau pastebėta lotuliukas.gif Malonu 4u.gif

kad labai aktyvi esi, neįmanoma nepastebėti lotuliukas.gif

apie Soothing mask ir aš nieko nežinau sad.gif Kokiai odai ji skirta, koks poveikis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 22, 10:24)
kad labai aktyvi esi, neįmanoma nepastebėti  lotuliukas.gif

apie Soothing mask ir aš nieko nežinau sad.gif Kokiai odai ji skirta, koks poveikis?  g.gif

Ša, negėdink lotuliukas.gif

user posted image

Soothing mask: http://www.dr.hausch.../soothing-mask/

Ir dar pora tokių sąlyginių naujienų:

user posted image

Luxury Care Kit Moments of Freshness (145 ml Dr.Hauschka Quince Body Moisturizer, 50 ml Dr.Hauschka Hand Cream, 1 Dr.Hauschka face cloth)

Luxury Care Kit Moments of Relaxation (145 ml Dr.Hauschka Rose Body Moisturizer, 30 ml Dr.Hauschka Rejuvenating Mask, 1 Dr.Hauschka face cloth)

Norėčiau to rankšluostuko, vis noriu kokį labai labai geros kokybės veidui nusipirkti, tik neprisiruošiu ax.gif
Atsakyti
Na ką, turėjo gi ateiti ta akimirka vieną dieną biggrin.gif Žodžiu, dingo viena užsakymo mergaitė, kurios nicko nė pro kur nerandu, tad esu beveik tikra, kad ji išsiregistravo. taigi mergaitės, jei būtų norinčių šių dalykų, kreipkitės ir jau kitą savaitę gausit:

* rejuvenating kaukė (perkant tik ją vieną - 74 Lt)
* svarainių (quince) kremukas veidui (perkant tik jį vieną - 52 Lt)

Abu kartu už 122 Lt.

Be galo lauksiu AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 22, 09:32)

Kažkaip galvojau, kad aš ją turiu, bet pasirodo pas mane Aufbau maske. Ką tik išsiaiškinau, kad čia Firming.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 22, 12:27)

o kiek ji kainuoja stepono g.? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 22, 13:57)
o kiek ji kainuoja stepono g.?  ax.gif

apie 94 lt.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 22, 12:27)
Na ką, turėjo gi ateiti ta akimirka vieną dieną biggrin.gif Žodžiu, dingo viena užsakymo mergaitė, kurios nicko nė pro kur nerandu, tad esu beveik tikra, kad ji išsiregistravo. taigi mergaitės, jei būtų norinčių šių dalykų, kreipkitės ir jau kitą savaitę gausit:

* svarainių (quince) kremukas veidui (perkant tik jį vieną - 52 Lt)

Abu kartu už 122 Lt.

Be galo lauksiu AŽ.

kažkaip suabejojau, kad gal čia mano nicko nerandi, nes aš kaip tik norėjau ir rejuvenating mask, ir svarainių kremo, o kadangi beveik forume nepasireiškiu, tai būtų nieko keisto, jei mano nickas ir pasimestų kur nors g.gif čia dėl viso pikto pasitikslinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 10 22, 14:03)
apie 94 lt.

oghogho koks skirtumas blink.gif ar ji pades mano spuogelius iveikt?
dar norejau paklausti, ar imanoma kazkaip per kur nors gauti sita http://www.dr.hausch...e-treatment-01/
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 22, 14:13)
oghogho koks skirtumas  blink.gif ar ji pades mano spuogelius iveikt?
dar norejau paklausti, ar imanoma kazkaip per kur nors gauti sita http://www.dr.hausch...e-treatment-01/

ar tik ne šitą produktą turi Summer in Paris, tai galetu pakomentuot, ir atrodo jis prangus gerokai apie 150 kainuoja, jei klystu tai sorry blush2.gif
o dėl spuogelių, tai aš asmeniškai stebuklingos priemonės neradau, nes manau, kad man asmeniškai spuogeliai kyla nuo kitų priežasčių, bet kaukė tikrai gera, aš ją mėgstu maišyti su hauschkos moliu, tai man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaam @ 2008 10 22, 14:05)
kažkaip suabejojau, kad gal čia mano nicko nerandi, nes aš kaip tik norėjau ir rejuvenating mask, ir svarainių kremo, o kadangi beveik forume nepasireiškiu, tai būtų nieko keisto, jei mano nickas ir pasimestų kur nors  g.gif  čia dėl viso pikto pasitikslinu  blush2.gif

Vaaa, kaip aš jūsų ieškojau doh.gif Buvau nick'ą blogai užsirašiusi ir atrasti niekaip negalėjau blush2.gif Parašysiu jums į AŽ.

Papildomas užsakymas ATŠAUKTAS.

QUOTE(WeGa @ 2008 10 22, 14:13)
oghogho koks skirtumas  blink.gif ar ji pades mano spuogelius iveikt?

Padeda, tikrai. Apmažina juos arba iškelia į paviršių, tuomet lengva nepakenkiant išspausti. Apskritai paraudimai labai gerai blunka, susilygina odos spalvytė.

O tą produktą galima nusipirkti Stepono g. 6, aš mokėjau 140 Lt. Jau beveik 4 savaitės kaip naudoju, bet dėl rezultatų sunku pasakyti. Eisiu pas Elytę, ji gal išburs, ar pagerėjo, ar ne biggrin.gif Šiaip vietomis tikrai akivaizdu, kad geriau, bet aš ir porą veido valymų turėjau, tai po jų visuomet pasitaso būklė.
Atsakyti