Dėl užsakymo. Mergaitės, buvau išvykusi kelias dienas ir pasiruošimas kelionei pareikalavo tiek laiko, kad nespėjau nieko užsakyti
Netrukus prisėsiu viską padaryti, visas informuosiu kaip ir visada, būkit ramios
QUOTE(Goliukas @ 2008 10 16, 13:44)
Summer, viskas ok. Kremukas jau pas mane
.
QUOTE(svete @ 2008 10 16, 16:21)
Ateinu prisiregistruot su isbandytom naujienom:
Kad šitas serumas skirtas nuo 40 metų amžiaus, skaičiau kažkur
Kažkada buvau gavus mėginėlį, mano mamai labai patiko, nors jai patinka absoliučiai viskas, ką jai išrenku iš natūralios kosmetikos
QUOTE(ssaule @ 2008 10 19, 11:11)
Papasakokit apie kompaktine ir birias pudras-kaip maskuoja, kokie atspalviai ar biri pudra matine ar turi sviesa atspindinciu daleliu
Turiu kompaktinę, man ji nuostabi. Ji kaip ir perregima, sugeria riebalus, todėl puikiai tinka apsaugai nuo odos blizgėjimo. Taip pat apmažina paraudimus, oda tampa visiškai matine. Naudoju ir ant kreminės pudros, kad sutvirtinčiau makiažą bei suteikčiau matiškumo. Taip pat gerai su ja pataisyti tas vietas, kur bronzinės pudros užtepu per daug. Dėl maskavimo tai nelabai... sąlyginis toks, lygesnė odos spalva tampa ir tiek.
QUOTE(lidusia @ 2008 10 20, 22:00)
reikia patarimo
Po 2 CC tūbelių nusipirkau Madaros putas, nes CC jau buvo įgrisęs kasdien po du kartus tris mėnesius
Po savaitės su putomis vėl perėjau prie CC, nes jis man kur kas kur kas geriau nuprausia veiduką, nuima blizgesį ir apskritai geriau pravalo nešvarumus. Nežinau, kur rasti analogą, o norėtųsi ir kitko pabandyti. Geliai ir putos man per lengvi, kiek supratau