Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(ssaule @ 2008 10 19, 11:11)
Papasakokit apie kompaktine ir birias pudras-kaip maskuoja, kokie atspalviai ar biri pudra matine ar turi sviesa atspindinciu daleliu ax.gif 
Galvoju reiks eiti kazkada i Stepono g. ir pasiteplioti.

as turiu biria.. ji visiskai matine, jokiu spindinciu daleliu nera (nors kartais taip noretusi rolleyes.gif ).. nemaskuoja biri pudra nei kiek.. spalva tik viena - labai sviesi.. tai jei tamsesne oda, manau pasviesintu siek tiek
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 19, 11:17)
as turiu biria.. ji visiskai matine, jokiu spindinciu daleliu nera (nors kartais taip noretusi  rolleyes.gif ).. nemaskuoja biri pudra nei kiek.. spalva tik viena - labai sviesi.. tai jei tamsesne oda, manau pasviesintu siek tiek

mhm, is tikruju keista, kad tik sviesi tokia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 10 19, 12:11)
Papasakokit apie kompaktine ir birias pudras-kaip maskuoja, kokie atspalviai ar biri pudra matine ar turi sviesa atspindinciu daleliu ax.gif 
Galvoju reiks eiti kazkada i Stepono g. ir pasiteplioti.

Biri pudra skirta užtvirtinti makiažą. Kaip Palomina sakė, yra tik vieno atspalvio. Presuota pudra šiek tiek tamsesnė, bet man asmeniškai "sunkiau" ją naudoti. Aš turiu birią. Labai jos daug yra tam įpakavime. Taupiai naudojasi. Oda matinė visą diena. Raudonumą prigesina, bet nemaskuoja. Labai praverstų, jeigu per daug bronzato ant veido užsiteptum ar skystos pudros 4u.gif
Atsakyti
Dar galiu apie Dr.H biria pudra pasakyt, kad ji nesausina odos taip smarkiai, kaip iprastines pudros. Todel ja gali drasiai prikti ir sausaodes. Tas pats ir su kremine pudra. mirksiukas.gif
Atsakyti
tyloka čia ax.gif

reikia patarimo rolleyes.gif - jau vėl į pabaigą cleansing cream eina - jau 3 tubelė, galvoju gal trumpam pertrauką padayti. Tai kokią panašią priemonę veido prausimui parekomenduotumėte g.gif iš kitų ,,natūralistų" pvz. Madaros gal kokia gera preimonė mišriai odai yra?

ačiū
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 10 20, 22:00)

reikia patarimo 

apie analogą cleansing cream neteko girdėti, daliai mergaičių patinka madaros žiedų putos veidui prausti, čia aišku visai skirtingi dalykai, bet pakeitimui gal ir nieko visai ax.gif
Atsakyti
mano oda mišri. madara putos tik tik pirmus kelis kartus. nėra tokio švaros pojūčio kaip po cleansing cream.
iš kokio tu miesto? galėčiau duot pabandyt, vis tiek naudoju dabar vietoj rankų muilo aš jas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 10 20, 22:10)
mano oda mišri. madara putos tik tik pirmus kelis kartus. nėra tokio švaros pojūčio kaip po cleansing cream.
iš kokio tu miesto? galėčiau duot pabandyt, vis tiek naudoju dabar vietoj rankų muilo aš jas blush2.gif

na va - jau beveik praėjo noras kažką keisti biggrin.gif
aš iš palangos - o jūs tolokai - tai gal parduotumė pigiai ax.gif
Atsakyti
Cleansing cream neįsivaizduoju kuo pakeisti schmoll.gif Aš turėjau Logonos mėtines putas - tikrai neblogos, veidas lieka gaivus ir maloniai vėsus, bet vistiek jam ii Cleansing cream - toloka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 21, 15:14)
Cleansing cream neįsivaizduoju kuo pakeisti  schmoll.gif Aš turėjau Logonos mėtines putas - tikrai neblogos, veidas lieka gaivus ir maloniai vėsus, bet vistiek jam ii Cleansing cream - toloka wink.gif

Aš ne visai į temą, bet bent jau man po logonos itin traukia odą (mišri), Madaros putos kiek geriau, bet noriu ko naujo, mąsčiau apie dr.hauschka, kažin jis netrauks...?
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 21, 16:06)
Aš ne visai į temą, bet bent jau man po logonos itin traukia odą (mišri), Madaros putos kiek geriau, bet noriu ko naujo, mąsčiau apie dr.hauschka, kažin jis netrauks...?

Tikrai netrauks schmoll.gif man Dr.H. prausiklis išvalo visus nešvarumus, poras ir oda pasidaro tokia švelni ir iš karto gaivesnė. Dar nesu turėjusi geresnio prausiklio wub.gif
Summer, o kaip ten su užsakymu? Ar aš nieko nepražiopsojau? ax.gif jau laukiu nesulaukiu savo toniko rolleyes.gif
Atsakyti
Dėl užsakymo. Mergaitės, buvau išvykusi kelias dienas ir pasiruošimas kelionei pareikalavo tiek laiko, kad nespėjau nieko užsakyti blush2.gif Netrukus prisėsiu viską padaryti, visas informuosiu kaip ir visada, būkit ramios 4u.gif

QUOTE(Goliukas @ 2008 10 16, 13:44)
Summer, viskas ok. Kremukas jau pas mane biggrin.gif .

thumbup.gif

QUOTE(svete @ 2008 10 16, 16:21)
Ateinu prisiregistruot su isbandytom naujienom:

Kad šitas serumas skirtas nuo 40 metų amžiaus, skaičiau kažkur g.gif Kažkada buvau gavus mėginėlį, mano mamai labai patiko, nors jai patinka absoliučiai viskas, ką jai išrenku iš natūralios kosmetikos smile.gif

QUOTE(ssaule @ 2008 10 19, 11:11)

Turiu kompaktinę, man ji nuostabi. Ji kaip ir perregima, sugeria riebalus, todėl puikiai tinka apsaugai nuo odos blizgėjimo. Taip pat apmažina paraudimus, oda tampa visiškai matine. Naudoju ir ant kreminės pudros, kad sutvirtinčiau makiažą bei suteikčiau matiškumo. Taip pat gerai su ja pataisyti tas vietas, kur bronzinės pudros užtepu per daug. Dėl maskavimo tai nelabai... sąlyginis toks, lygesnė odos spalva tampa ir tiek.

QUOTE(lidusia @ 2008 10 20, 22:00)
reikia patarimo  rolleyes.gif

Po 2 CC tūbelių nusipirkau Madaros putas, nes CC jau buvo įgrisęs kasdien po du kartus tris mėnesius blush2.gif Po savaitės su putomis vėl perėjau prie CC, nes jis man kur kas kur kas geriau nuprausia veiduką, nuima blizgesį ir apskritai geriau pravalo nešvarumus. Nežinau, kur rasti analogą, o norėtųsi ir kitko pabandyti. Geliai ir putos man per lengvi, kiek supratau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 21 spalio 2008 - 18:29