Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(doufyl @ 2008 10 08, 21:58)
maniškės irgi prie ilgesnių, tai visada pirkdavau tankinančius tušus. kažin ar yra merginų kurio išbandę abu tušus. visgi, koks yra skirtumas tarp jų. nes patys šepetėliai tai skirtingi g.gif

QUOTE(ssaule @ 2008 10 12, 01:38)
turiu tusa paprasta ilginanti, tai blakstienos man per daug naturaliai su juo atrodo, nes naturaliai nera ilgos. O kaip tas kitas tusas didesniu sepetuku? Gal labaiu paryskina? Tik sepetelis baisiai jau didelis, as galiu akis issibadyti. lotuliukas.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 10 12, 01:56)
Volume? as turejau.. buvau ir foto idejus.. na man jis labai naturaliai daze.. noretusi daugiau kad ryskumo duotu.. ir ner tas sepetelis labai didelis biggrin.gif sakyciau normalus (man po Diorshow tuso, tai Hauschkos Volume tuso sepetelis netgi mazas sakyciau pasirode  lotuliukas.gif )

na,as turiu volume is dr.H,pas sese bandziau dr.H ne volume.ir kazkada seniai ir dior show turejau.
tai patogiausia dazytis su dr.H ne volume.
ryskiausia tai turbut su dior show,bet sitoj temoj jis neminetinas.
o lyginant su dior show,tai dr.H volume tikrai kazkiek patogesnis,bet man jie abu tokie 'dideli' .sitoj vietoj gauna pliusa paprastas dr.hHtusiukas.
su volume jos tokios 'didesnes apimties' ,o su paprastu labiau pavieniui,kiekviena gali blakstiena 'pagaut' ir padazyt. su volume as pastoviai paakius issimozoju,nes jis is tikro ner labai patogus 'valdymui' del savo dydzio.. bet igudus situacija geresne jau smile.gif
siaip zadu kita imt dr.H paprasta.. blakstienos pas mane apynormales,nedristu labai skustis,tai man ir paprasto kasdienai labai uzteks smile.gif ir greiciau pasidazysiu nei su dabartiniu volume blush2.gif

QUOTE(absinthfaerie @ 2008 10 12, 02:42)
isiterpsiu ir as  4u.gif
turiu ishsukama lupu balzama - kvapas gan malonus (bet cia vel gi kaip kam), zolyciu. Taciau poveikis - stebuklingas.
Turejau negyvai sudziuvusias lupas, net skaudejo sad.gif o as dar ir apgrauziau, vienzdziu buvo visiska tragedija. Nusipirkau vidudieni, pasitepiau 3-4 kartus, ir vakare buvo jau silkines lupytes!  bigsmile.gif  o dar duoda toki vos vos svelnu skaidru aksomini blizgesi.
uzsirasau i Haushchkos fanes. dabar gailiuosi kad vietoj Haushckos ranku kremo prigriebiau weledos saltalankiu  blink.gif

sugundyta biggrin.gif seniai buvau akis pakabinus,o dabar kai tik baigsis maniskis,griebsiu blush2.gif
Atsakyti
labai sudomino hauschka dezodorantai, papasakokit, kas naudojot. ax.gif
kaip konsistencija, ar greitai dziusta, kaip sulaiko kvapa ir siaip???
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 13, 14:26)
Nea, labai gražiai viskas susigerdavo ir nei kiek nesausino 4u.gif

ne taip mane supratai blush2.gif man odos irgi nesausina, bet kol geriasi viskas į odą, man ją tempia. o kai viskas jau susigėrę - viskas puiku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 13, 21:38)
ne taip mane supratai blush2.gif man odos irgi nesausina, bet kol geriasi viskas į odą, man ją tempia. o kai viskas jau susigėrę - viskas puiku.  ax.gif

Aaa blush2.gif Na, sunku pasakyti... nelabai atgaminu blush2.gif 4u.gif Šiaip gal ir yra toks nežymus jausmas, panašiai iš tikro kaip ir su "Intensive Treatment" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 14, 23:15)
Šiaip gal ir yra toks nežymus jausmas, panašiai iš tikro kaip ir su "Intensive Treatment" g.gif

net ir sūrumas toks yra, kaip tu pasakojai apie intensive treatment. kažkad irgi užsilašinau ant lūpų ax.gif
Atsakyti
Summer, kaip užsakymas? 4u.gif Sąskaitos laukiu ax.gif
Atsakyti
Summer, viskas ok. Kremukas jau pas mane biggrin.gif .
Pasirodo, paštininkas mūsų 13d. namuose neaptiko g.gif , nors auginu mažių, ir rytais tūnau sau palaimingai lovoje rolleyes.gif lotuliukas.gif .
Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Ateinu prisiregistruot su isbandytom naujienom:
user posted image

Kaip visada keiciantis metu laikams mano sausa/misri oda pradeda serpetoti, tampa ypac jautri ir sudirgusi. Kazkur skaiciau, kad sis serumas rekomenduojamas atstatant dregmes pusiausvyra. Taigi, tepu ji tik viena kart - vakare, po prausimosi, pries tai purksteliu DrH toniko. Tekstura tokia skaidri, zeline, labai lengvai pasiskirsto. Dingo pleiskanojimas, labai malonus sudrekintos odos jausmas. Esu labai patenkinta thumbup.gif Brangus, bet verta investuoti norint zymiai pataisyt odos bukle. Anyway, kainuoja maziau, nei vienkartinis apsilankymas pas gera kosmetologe, o tepliojiesi juo kas vakara, todel mano nuomone tikrai labiau apsimoka ir odai didesnis poveikis biggrin.gif
Atsakyti
O as labai susidomejau situo
user posted image

Gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 10 16, 16:21)
user posted image

O galima pasidomėti, maždaug kiek pačiai metų blush2.gif Aš perskaičiau, kad čia brandžiai odai produktas, primečiau, kad nuo 40 metų ir jaunesnėms netinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 16 spalio 2008 - 17:58
QUOTE(svete @ 2008 10 16, 14:21)
user posted image

Kaip visada keiciantis metu laikams mano sausa/misri oda pradeda serpetoti, tampa ypac jautri ir sudirgusi. Kazkur skaiciau, kad sis serumas rekomenduojamas atstatant dregmes pusiausvyra. Taigi, tepu ji tik viena kart - vakare, po prausimosi, pries tai purksteliu DrH toniko. Tekstura tokia skaidri, zeline, labai lengvai pasiskirsto. Dingo pleiskanojimas, labai malonus sudrekintos odos jausmas. Esu labai patenkinta  thumbup.gif Brangus, bet verta investuoti norint zymiai pataisyt odos bukle. Anyway, kainuoja maziau, nei vienkartinis apsilankymas pas gera kosmetologe, o tepliojiesi juo kas vakara, todel mano nuomone tikrai labiau apsimoka ir odai didesnis poveikis  biggrin.gif

Laukiu ir as sito stebuklo biggrin.gif , pirmadieni gausiu ax.gif .
Atsakyti
Papasakokit apie kompaktine ir birias pudras-kaip maskuoja, kokie atspalviai ar biri pudra matine ar turi sviesa atspindinciu daleliu ax.gif
Galvoju reiks eiti kazkada i Stepono g. ir pasiteplioti.
Atsakyti