QUOTE(doufyl @ 2008 10 08, 21:58)
maniškės irgi prie ilgesnių, tai visada pirkdavau tankinančius tušus. kažin ar yra merginų kurio išbandę abu tušus. visgi, koks yra skirtumas tarp jų. nes patys šepetėliai tai skirtingi
QUOTE(ssaule @ 2008 10 12, 01:38)
turiu tusa paprasta ilginanti, tai blakstienos man per daug naturaliai su juo atrodo, nes naturaliai nera ilgos. O kaip tas kitas tusas didesniu sepetuku? Gal labaiu paryskina? Tik sepetelis baisiai jau didelis, as galiu akis issibadyti.
QUOTE(Palomina @ 2008 10 12, 01:56)
Volume? as turejau.. buvau ir foto idejus.. na man jis labai naturaliai daze.. noretusi daugiau kad ryskumo duotu.. ir ner tas sepetelis labai didelis sakyciau normalus (man po Diorshow tuso, tai Hauschkos Volume tuso sepetelis netgi mazas sakyciau pasirode )
na,as turiu volume is dr.H,pas sese bandziau dr.H ne volume.ir kazkada seniai ir dior show turejau.
tai patogiausia dazytis su dr.H ne volume.
ryskiausia tai turbut su dior show,bet sitoj temoj jis neminetinas.
o lyginant su dior show,tai dr.H volume tikrai kazkiek patogesnis,bet man jie abu tokie 'dideli' .sitoj vietoj gauna pliusa paprastas dr.hHtusiukas.
su volume jos tokios 'didesnes apimties' ,o su paprastu labiau pavieniui,kiekviena gali blakstiena 'pagaut' ir padazyt. su volume as pastoviai paakius issimozoju,nes jis is tikro ner labai patogus 'valdymui' del savo dydzio.. bet igudus situacija geresne jau
siaip zadu kita imt dr.H paprasta.. blakstienos pas mane apynormales,nedristu labai skustis,tai man ir paprasto kasdienai labai uzteks ir greiciau pasidazysiu nei su dabartiniu volume
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 10 12, 02:42)
isiterpsiu ir as
turiu ishsukama lupu balzama - kvapas gan malonus (bet cia vel gi kaip kam), zolyciu. Taciau poveikis - stebuklingas.
Turejau negyvai sudziuvusias lupas, net skaudejo o as dar ir apgrauziau, vienzdziu buvo visiska tragedija. Nusipirkau vidudieni, pasitepiau 3-4 kartus, ir vakare buvo jau silkines lupytes! o dar duoda toki vos vos svelnu skaidru aksomini blizgesi.
uzsirasau i Haushchkos fanes. dabar gailiuosi kad vietoj Haushckos ranku kremo prigriebiau weledos saltalankiu
turiu ishsukama lupu balzama - kvapas gan malonus (bet cia vel gi kaip kam), zolyciu. Taciau poveikis - stebuklingas.
Turejau negyvai sudziuvusias lupas, net skaudejo o as dar ir apgrauziau, vienzdziu buvo visiska tragedija. Nusipirkau vidudieni, pasitepiau 3-4 kartus, ir vakare buvo jau silkines lupytes! o dar duoda toki vos vos svelnu skaidru aksomini blizgesi.
uzsirasau i Haushchkos fanes. dabar gailiuosi kad vietoj Haushckos ranku kremo prigriebiau weledos saltalankiu
sugundyta seniai buvau akis pakabinus,o dabar kai tik baigsis maniskis,griebsiu