Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 08, 21:52)
Kad reikia palaukti kelias dienas, gal tada priimsiu dar užsakymų, nes kolkas tai suma didelė ir taip susidarė blush2.gif Parašysiu, jei kas pasikeistų mirksiukas.gif

Iš bėdos galima ir Stepono g. nusipirkti, 39 Lt. Iš ebay grubiai apie 32 išeina su siuntimu g.gif

niu as niekur neskubu, jei ka kita kart itrauk i uzsakyma 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 08, 21:52)
Kad reikia palaukti kelias dienas, gal tada priimsiu dar užsakymų, nes kolkas tai suma didelė ir taip susidarė blush2.gif Parašysiu, jei kas pasikeistų mirksiukas.gif

Iš bėdos galima ir Stepono g. nusipirkti, 39 Lt. Iš ebay grubiai apie 32 išeina su siuntimu g.gif

Summer
, 10.07. parasiau tau AZ del Hauschkos kosmetikos smile.gif ar gavai ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 10 09, 10:52)

Summer
,  10.07.  parasiau tau AZ del  Hauschkos kosmetikos  smile.gif  ar gavai ?  mirksiukas.gif

doh.gif doh.gif labai atsiprašau, visiškai užsimiršau...
Atsakyti
Užsakymų nebepriimu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu tusa paprasta ilginanti, tai blakstienos man per daug naturaliai su juo atrodo, nes naturaliai nera ilgos. O kaip tas kitas tusas didesniu sepetuku? Gal labaiu paryskina? Tik sepetelis baisiai jau didelis, as galiu akis issibadyti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 10 12, 00:38)
turiu tusa paprasta ilginanti, tai blakstienos man per daug naturaliai su juo atrodo, nes naturaliai nera ilgos. O kaip tas kitas tusas didesniu sepetuku? Gal labaiu paryskina? Tik sepetelis baisiai jau didelis, as galiu akis issibadyti. lotuliukas.gif

Volume? as turejau.. buvau ir foto idejus.. na man jis labai naturaliai daze.. noretusi daugiau kad ryskumo duotu.. ir ner tas sepetelis labai didelis biggrin.gif sakyciau normalus (man po Diorshow tuso, tai Hauschkos Volume tuso sepetelis netgi mazas sakyciau pasirode lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 07, 11:33)
pati pasiėmiau išsukamą. ir tikrai manau, kad kvepės labai maloniai. galbūt lengvas rožių kvapas. nes visi dr.hauschka produktai skaniai kvepia ax.gif

isiterpsiu ir as 4u.gif
turiu ishsukama lupu balzama - kvapas gan malonus (bet cia vel gi kaip kam), zolyciu. Taciau poveikis - stebuklingas.
Turejau negyvai sudziuvusias lupas, net skaudejo sad.gif o as dar ir apgrauziau, vienzdziu buvo visiska tragedija. Nusipirkau vidudieni, pasitepiau 3-4 kartus, ir vakare buvo jau silkines lupytes! bigsmile.gif o dar duoda toki vos vos svelnu skaidru aksomini blizgesi.
uzsirasau i Haushchkos fanes. dabar gailiuosi kad vietoj Haushckos ranku kremo prigriebiau weledos saltalankiu blink.gif
Atsakyti
Summer, o kurį siuntimo būdą ir mokestį renkiesi? Ar tesingai aš suprantu, kad galima ir už 5 svarus siųstis??
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 10 12, 11:36)
Summer, o kurį siuntimo būdą ir mokestį renkiesi? Ar tesingai aš suprantu, kad galima ir už 5 svarus siųstis??

Kiekviena prekė turi svorį, nuo kurio ir skaičiuojamas siuntimo mokestis.

Mano užsakymai būna geros dėžės dydžio. Atsiunčia per kurjerius.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 10 12, 01:38)

aš kaip suprantu volume ilgina blakstienas ir joms apimties priduoda, todėl ir vadinamas volume. o tas paprastas tankinantis ir atskiriantis. na, bet jau tokią info radau dr.h puslapiuose smile.gif

QUOTE(absinthfaerie @ 2008 10 12, 02:42)
turiu ishsukama lupu balzama - kvapas gan malonus (bet cia vel gi kaip kam), zolyciu. Taciau poveikis - stebuklingas.

hmm taip skaniai nupasakojai biggrin.gif dar labiau lauksiu saviškio balzamo, nes dabartinis jau į pabaigą rolleyes.gif
Atsakyti
Summer-In-Paris, kai naudojai dr.hauschka ampoles, ar tau traukė/tempė odą kol viskas susigerdavo į veiduką?
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 12, 23:26)
Summer-In-Paris, kai naudojai dr.hauschka ampoles, ar tau traukė/tempė odą kol viskas susigerdavo į veiduką?

Nea, labai gražiai viskas susigerdavo ir nei kiek nesausino 4u.gif
Atsakyti