Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

Summer, aš sage mouthwash paimsiu 2 vnt.
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 10 07, 22:07)
Summer, aš sage mouthwash paimsiu 2 vnt.
ax.gif

ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 07, 09:24)
Todėl paprasčiau, kad už kiek išeina, už tiek apsiperkam. Niekam nuostolių nebūna ir viskas labai paprasta ax.gif

ok 4u.gif Aš tik norėjau, kaip geriau biggrin.gif
Atsakyti
Summer-In-Paris as noriu to sampuno vel kur emiau is taves ax.gif
Atsakyti
džemute, tu kiek žinau turi dr.hauschka paprastą tušą. gal galėtum kažką apie jį pasakyti? kokios maždaug tavo blakstienos, t.y. ilgos, tankios ar pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 08, 20:04)
džemute, tu kiek žinau turi dr.hauschka paprastą tušą. gal galėtum kažką apie jį pasakyti? kokios maždaug tavo blakstienos, t.y. ilgos, tankios ar pan. 4u.gif

tai foto norim biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 08, 20:04)

sitas tusas man superinis, ejau per lietu, atlaike, tryniau akis irgi atlaike, neistepe, miegojau net, maniau pabusiu pauodusiais paakiais, irgi nieko, zodziu man jis tikrai super arba vienetini toki gavau thumbup.gif o blakstienos mano labai ilgos, net su situo tusu as tik puse ju tedazau, taciau daug ju neturiu, bet pastebejau, kad perbraukus nedaug kartu, ju nesulipina ir pasiskirsto po viena, todel atrodo tankios , tik megstanciom ryskias blakstienas jis netiktu, nes tik vos vos teparyskina, bet man kaiptik taip ir patinka.
O foto gal ir bus kai turesiu laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 10 08, 21:49)
blakstienos mano labai ilgos, net su situo tusu as tik puse ju tedazau, taciau daug ju neturiu, bet pastebejau, kad perbraukus nedaug kartu, ju nesulipina ir pasiskirsto po viena, todel atrodo tankios , tik megstanciom ryskias blakstienas jis netiktu, nes tik vos vos teparyskina, bet man kaiptik taip ir patinka.

maniškės irgi prie ilgesnių, tai visada pirkdavau tankinančius tušus. kažin ar yra merginų kurio išbandę abu tušus. visgi, koks yra skirtumas tarp jų. nes patys šepetėliai tai skirtingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 08, 20:58)
maniškės irgi prie ilgesnių, tai visada pirkdavau tankinančius tušus. kažin ar yra merginų kurio išbandę abu tušus. visgi, koks yra skirtumas tarp jų. nes patys šepetėliai tai skirtingi g.gif

man irgi butu labai idomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 08, 22:02)

kaip tau biri pudra, patinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 08, 21:07)
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 08, 22:02)

kaip tau biri pudra, patinka? 4u.gif

joa, zinok esu labai patenkinta ja thumbup.gif 4u.gif jos tikrai ziuriu, kad labai jau nedaug tereik, tikrai kazkaip neturiu priekaistu bigsmile.gif dar labai idomu, kaip tie skaistalai hauschkos rolleyes.gif ziuriu, kunigunda labai patenkinta, gal dar kas naudojate?
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 10 08, 19:12)
Summer-In-Paris as noriu to sampuno vel kur emiau is taves  ax.gif

Kad reikia palaukti kelias dienas, gal tada priimsiu dar užsakymų, nes kolkas tai suma didelė ir taip susidarė blush2.gif Parašysiu, jei kas pasikeistų mirksiukas.gif

Iš bėdos galima ir Stepono g. nusipirkti, 39 Lt. Iš ebay grubiai apie 32 išeina su siuntimu g.gif
Atsakyti