Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 02, 23:08)
Ale ot, dabar jau man pareiga persimetė lotuliukas.gif Teks palaukti vėsesnių orų, nes kai nustojau naudoti nerolio hidrolatą, oda nebesausėja ir puikiai apsieinu su aliejuku iš KN thumbup.gif Netiko man nerolis... labai sausina ir kietina odą.

Tiesa, Facebook'e užsirašiau prie Dr. Hauschka fanių lotuliukas.gif

man irgi pasirode, kad nerolis sausina kazkiek......
Atsakyti
matyt, nuo odos priklauso g.gif Nes man nerolis tiko puikiai, nesausino, o jau kvapas kvapas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 02, 13:39)
kokias dar grybais lotuliukas.gif manišis kvepia chalva (irgi iš KN) wub.gif

na, ka visgi klydau, sian ir taip, ir taip uosciau ir tikrai pritariu, kad kvapas panasus visgi i chalvos drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 03, 15:23)
na, ka visgi klydau, sian ir taip, ir taip uosciau ir tikrai pritariu, kad kvapas panasus visgi i chalvos  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

va, ką reiškia gera uoslė biggrin.gif 4u.gif

atvežė mėginukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 30, 21:46)
manau sis atsidurs man sekanciame sarasiuke ax.gif

as pastebejau, kad man ji suazina paraudimus ir dziovina pati spuoga ax.gif ir as ja uztepus laikau ilgiau nei 20 min ir poveikis man buna tik geresnis, spuogas labiau uzdziuves
Atsakyti
turiu pasakyti, kad man labai patiko svaraininis kremas - malonus, pakankamai lengvas ir dar nuo kvapo pakaifuoju biggrin.gif

merginos, kaip jūs tepat veido kremus? blush2.gif Man po mažai neišeina užtepti, todėl pirmiausiai šiek tiek išspaudžiu ant švarių delnų, paskirstau ant jų, tuomet lengvai priglaudžiu prie veido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 06, 15:13)
merginos, kaip jūs tepat veido kremus?  blush2.gif

Aš irgi paskirstau po abu delnus ir lygiai tepasi tuomet, ir nedaug reikia, ypač, jei dar veidukas drėgnas būna nuo toniko/hidrolato. Ankstesniais laikais pirma tepdavau ant skruostų, kaktos po truputį ir mozodavau po visą veidą, bet dabartiniu metodu kur kas mažesnių kiekių užtenka.

Merginos, spalio 15 darau užsakymą iš eBay. Vietų skaičius ribotas blush2.gif Renkamės (nuoroda pirmame puslapyje), siunčiam į AŽ pageidavimus, kooperuojamės dėl prekių ir pan. smile.gif
Atsakyti
aišku, ačiū drinks_cheers.gif

na ką gi, aš pradedu biggrin.gif Tikiuosi rasti draugę molio kaukei 4u.gif

Summer In Paris, sikart tik Hauschką užsakinėsi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 06, 19:36)
Summer In Paris, sikart tik Hauschką užsakinėsi?  ax.gif

Kad tik Hauschką ir esu užsakinėjus blush2.gif Dėl keinplunder dar truputuką reikia palaukti, nes mano sąskaita ne guminė biggrin.gif O variantas pervesti pinigėlius man iš anksto ir tuomet užsakinėti nėra įmanomas dėl tam tikrų priežasčių ax.gif

Ieškom draugų šiems produktams:

rejuvenating mask
cleansing cream
1 cleansing milk
1 Deodorant fresh
1 Shampoo nasturtium and lemon
1 jojoba and marshmallow conditioner
rankų kremas
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 06, 20:15)
keinplunder dar truputuką reikia palaukti, nes mano sąskaita ne guminė biggrin.gif O variantas pervesti pinigėlius man iš anksto ir tuomet užsakinėti nėra įmanomas dėl tam tikrų priežasčių ax.gif

Ieškom draugų šiems produktams:

supratau 4u.gif

papildžiau sąrašiuką savo moliu:

rejuvenating mask
cleansing cream
1 cleansing milk
1 Deodorant fresh
1 Shampoo nasturtium and lemon
1 jojoba and marshmallow conditioner
rankų kremas
1 Hauschka Cleansing Clay Mask
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 06, 16:13)
merginos, kaip jūs tepat veido kremus?  blush2.gif Man po mažai neišeina užtepti, todėl pirmiausiai šiek tiek išspaudžiu ant švarių delnų, paskirstau ant jų, tuomet lengvai priglaudžiu prie veido smile.gif

nusiprausus su su cleansing cream, papurškiu toniku ir švelniai patapšnoju žandus, nosį kremu. pats susigeria. labai nedaug imu.

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 06, 21:15)
ooo, tuoj atsiųsiu užsakymą 4u.gif

Atsakyti
nusiunčiau Summer tokį užsakymą (tikiuos, spėjau į "traukinuką" smile.gif):
Rejuvenating mask
Quince day cream
Cleansing clay mask
Cleansing cream
Sage mouth wash
Translucent face powder compact
Daily body care kit
Neem hair lotion

išskyrus pudrą ir kit'ą, kitiems dalykams irgi ieškau "draugės" 4u.gif