Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

kažkurį gausiu Kalėdoms biggrin.gif Man kažkaip irgi iš atminties lyg kokosų kvepia sausainiais, ar taip?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 10:32)
kažkurį gausiu Kalėdoms biggrin.gif Man kažkaip irgi iš atminties lyg kokosų kvepia sausainiais, ar taip?

kokosu aliejus kvepia kokosiniais sausainiais smile.gif o sviestmedziu man kvepia riesutais - grybais. bet siu alieju konsistencija labai skiriasi. kokosu labai lengvai pasiskirsto ant kuno, o sviestmedis tai nea. gryna sviestmedziu as tepliodavau ******, rankas ir lupas. Kuno su jo nelabai istepsi, bent jau man tai nesigavo. Bet ji galima namuose sumaisyti su kokiu nors kitokiu aliejuku, ilasinti kokio nors eteriuko ir iseis puikus kremukas.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 03:03)
manau, kad gaus smile.gif Nes aš į darbą (nosis ir aplinkinė teritorija nuo slogos labai nukentėjo) norėjau rožių kremo mėginį paimti, kad nešiotis svaraininio nereikėtų, bet kad viską išsipardavę buvo sad.gif

kažkokiu gaiviu citrininiu kvapu biggrin.gif Ir taip uosle pasigirti negaliu, tai kiek pro slogą prasimušė jaučiu, bet labai labai liuks  thumbup.gif Ne duoninis žemės kvapas, bet toks man pakylėjantis jis atrodo wink.gif Ir tikrai kremas neriebus - tiesą Summer In Paris sakė - neaišku, kuris lengvesnis - šitas ar rožių light  bigsmile.gif

Su Summer ka tik apsimainem kremo meginiais,jai atiteko svairainiu kremas,ti gales gal dbr jau palygint ji smile.gif
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 11:46)
aš namuose tepiau jojobos aliejumi, bet butelio juk nesineši rankinuke  doh.gif teko verstis su Hauschkos kremuku, bet man tai jis labai padėjo - jau apgijusi esu gerokai, nors sirgti ir nepabaigiau smile.gif

su sviestmedžiu tai įdomu biggrin.gif O kuris iš aliejų kvepia labai skaniai: kokosų ar sviestmedžio?  rolleyes.gif

man kokosu. nors zadu pirkti ir sviestmedi kojoms. sviestmedis,kaip cia minejo,kazkokiais grybukais ar kuo tai kvepia..ner skanus kvapas,bet normalus toks,pakenciamas,sakykim :)tiesa sakant,man ju abieju kvapas neypatingas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 03:03)
manau, kad gaus smile.gif
kažkokiu gaiviu citrininiu kvapu biggrin.gif

na, jeigu gaus, tada gerai. norėsiu ir aš svarainius imti, pabaigus savo rožytes ax.gif

QUOTE(sultru beauty @ 2008 10 02, 14:19)
sviestmedis,kaip cia minejo,kazkokiais grybukais ar kuo tai kvepia..ner skanus kvapas,bet normalus toks,pakenciamas

kokias dar grybais lotuliukas.gif manišis kvepia chalva (irgi iš KN) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2008 10 02, 12:59)
kokosu aliejus kvepia kokosiniais sausainiais smile.gif o sviestmedziu man kvepia riesutais - grybais. bet siu alieju konsistencija labai skiriasi. kokosu labai lengvai pasiskirsto ant kuno, o sviestmedis tai nea. gryna sviestmedziu as tepliodavau ******, rankas ir lupas. Kuno su jo nelabai istepsi, bent jau man tai nesigavo. Bet ji galima namuose sumaisyti su kokiu nors kitokiu aliejuku, ilasinti kokio nors eteriuko ir iseis puikus kremukas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 02, 14:39)
na, jeigu gaus, tada gerai. norėsiu ir aš svarainius imti, pabaigus savo rožytes ax.gif

vaikystej dievinau chalva,dbr del suprantamu priezasciu ja tik pasilepinu... bet ne is tolo sviestmedis man chalva nekvepia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 09:46)
su sviestmedžiu tai įdomu biggrin.gif O kuris iš aliejų kvepia labai skaniai: kokosų ar sviestmedžio?  rolleyes.gif

man tai grynas sviestmedis toks smirdukas, o ir per kietas, kad normaliai ant kuno uztepti pavyktu, todel as ji maisau su migdolu alijum, lasinu pvz. vaniles EA ir labai maloniai jis tepasi visur- ant nosiuko ir gerai, nes kai sloga -tai butu baisus dalykas nieko netepus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2008 10 02, 12:59)
kokosu aliejus kvepia kokosiniais sausainiais smile.gif o sviestmedziu man kvepia riesutais - grybais. bet siu alieju konsistencija labai skiriasi. kokosu labai lengvai pasiskirsto ant kuno, o sviestmedis tai nea.

ant kūno net nepagalvojau tepti - tik extra vietoms wink.gif Lūpas, nosį doh.gif , pėdas 4u.gif

QUOTE(sultru beauty @ 2008 10 02, 13:19)
Su Summer ka tik apsimainem kremo meginiais,jai atiteko svairainiu kremas,ti gales gal dbr jau palygint ji smile.gif

Summer, lauksim įvertinimo biggrin.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 10 02, 13:39)
norėsiu ir aš svarainius imti, pabaigus savo rožytes ax.gif

manau, nenusivilsi 4u.gif

tai kuo - grybais ar chalva? lotuliukas.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 02, 14:48)
man tai grynas sviestmedis toks smirdukas, o ir per kietas, kad normaliai ant kuno uztepti pavyktu

mano planas: nusipirkti sviestmedžio ir jei jis tikrai atominis, įsidėti jo i madaros mini indelį ir nešiotis, kad lūpas per šalčius apsaugoti, nosies bėdoms, dar kai rankų oda suskyla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 10:46)

man irgi kokosu skaniau kvepia smile.gif
Atsakyti
dauguma už kokosų kvapą drinks_cheers.gif

julyska, nepyk - negalėjau nepacituoti biggrin.gif

QUOTE(julyska @ 2008 10 02, 12:54)
as jau anksciau rasiau... smile.gif pabaigiau travel kita ir grizau prie Hausckos. Alkaicio kremai man buvo per riebus.... patiko labai valyklis, raminantis gelis ir aliejus. bet kainos tai  doh.gif stebuklo aiku nepadare, taigi grizau prie savo iprastu, ikandamu naturaliu prooduktu... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 02, 13:39)

tiesa pasakius, man ir kazkaip ne chalva kvepia biggrin.gif sakyciau kokiais riesutais gal...man toks nei smirda, nei kvepia jis rolleyes.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 02, 14:48)
man tai grynas sviestmedis toks smirdukas, o ir per kietas, kad normaliai ant kuno uztepti pavyktu, todel as ji maisau su migdolu alijum, lasinu pvz. vaniles EA ir labai maloniai jis tepasi visur- ant nosiuko ir gerai, nes kai sloga -tai butu  baisus dalykas nieko netepus  doh.gif

va, cia tai nebloga mintis, nes tikrai pastebejau, kad sunkiai labai tepliojasi. cia taip giriat kokosu, jauciu reiks kada ir ji pasibandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 19:06)
Summer, lauksim įvertinimo biggrin.gif

Ale ot, dabar jau man pareiga persimetė lotuliukas.gif Teks palaukti vėsesnių orų, nes kai nustojau naudoti nerolio hidrolatą, oda nebesausėja ir puikiai apsieinu su aliejuku iš KN thumbup.gif Netiko man nerolis... labai sausina ir kietina odą.

Tiesa, Facebook'e užsirašiau prie Dr. Hauschka fanių lotuliukas.gif
Atsakyti