kažkurį gausiu Kalėdoms Man kažkaip irgi iš atminties lyg kokosų kvepia sausainiais, ar taip?
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 10:32)
kažkurį gausiu Kalėdoms Man kažkaip irgi iš atminties lyg kokosų kvepia sausainiais, ar taip?
kokosu aliejus kvepia kokosiniais sausainiais o sviestmedziu man kvepia riesutais - grybais. bet siu alieju konsistencija labai skiriasi. kokosu labai lengvai pasiskirsto ant kuno, o sviestmedis tai nea. gryna sviestmedziu as tepliodavau ******, rankas ir lupas. Kuno su jo nelabai istepsi, bent jau man tai nesigavo. Bet ji galima namuose sumaisyti su kokiu nors kitokiu aliejuku, ilasinti kokio nors eteriuko ir iseis puikus kremukas.
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 03:03)
manau, kad gaus Nes aš į darbą (nosis ir aplinkinė teritorija nuo slogos labai nukentėjo) norėjau rožių kremo mėginį paimti, kad nešiotis svaraininio nereikėtų, bet kad viską išsipardavę buvo
kažkokiu gaiviu citrininiu kvapu Ir taip uosle pasigirti negaliu, tai kiek pro slogą prasimušė jaučiu, bet labai labai liuks Ne duoninis žemės kvapas, bet toks man pakylėjantis jis atrodo Ir tikrai kremas neriebus - tiesą Summer In Paris sakė - neaišku, kuris lengvesnis - šitas ar rožių light
kažkokiu gaiviu citrininiu kvapu Ir taip uosle pasigirti negaliu, tai kiek pro slogą prasimušė jaučiu, bet labai labai liuks Ne duoninis žemės kvapas, bet toks man pakylėjantis jis atrodo Ir tikrai kremas neriebus - tiesą Summer In Paris sakė - neaišku, kuris lengvesnis - šitas ar rožių light
Su Summer ka tik apsimainem kremo meginiais,jai atiteko svairainiu kremas,ti gales gal dbr jau palygint ji
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 11:46)
aš namuose tepiau jojobos aliejumi, bet butelio juk nesineši rankinuke teko verstis su Hauschkos kremuku, bet man tai jis labai padėjo - jau apgijusi esu gerokai, nors sirgti ir nepabaigiau
su sviestmedžiu tai įdomu O kuris iš aliejų kvepia labai skaniai: kokosų ar sviestmedžio?
su sviestmedžiu tai įdomu O kuris iš aliejų kvepia labai skaniai: kokosų ar sviestmedžio?
man kokosu. nors zadu pirkti ir sviestmedi kojoms. sviestmedis,kaip cia minejo,kazkokiais grybukais ar kuo tai kvepia..ner skanus kvapas,bet normalus toks,pakenciamas,sakykim :)tiesa sakant,man ju abieju kvapas neypatingas
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 03:03)
manau, kad gaus
kažkokiu gaiviu citrininiu kvapu
kažkokiu gaiviu citrininiu kvapu
na, jeigu gaus, tada gerai. norėsiu ir aš svarainius imti, pabaigus savo rožytes
QUOTE(sultru beauty @ 2008 10 02, 14:19)
sviestmedis,kaip cia minejo,kazkokiais grybukais ar kuo tai kvepia..ner skanus kvapas,bet normalus toks,pakenciamas
kokias dar grybais manišis kvepia chalva (irgi iš KN)
QUOTE(julyska @ 2008 10 02, 12:59)
kokosu aliejus kvepia kokosiniais sausainiais o sviestmedziu man kvepia riesutais - grybais. bet siu alieju konsistencija labai skiriasi. kokosu labai lengvai pasiskirsto ant kuno, o sviestmedis tai nea. gryna sviestmedziu as tepliodavau ******, rankas ir lupas. Kuno su jo nelabai istepsi, bent jau man tai nesigavo. Bet ji galima namuose sumaisyti su kokiu nors kitokiu aliejuku, ilasinti kokio nors eteriuko ir iseis puikus kremukas.
QUOTE(doufyl @ 2008 10 02, 14:39)
na, jeigu gaus, tada gerai. norėsiu ir aš svarainius imti, pabaigus savo rožytes
vaikystej dievinau chalva,dbr del suprantamu priezasciu ja tik pasilepinu... bet ne is tolo sviestmedis man chalva nekvepia
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 09:46)
man tai grynas sviestmedis toks smirdukas, o ir per kietas, kad normaliai ant kuno uztepti pavyktu, todel as ji maisau su migdolu alijum, lasinu pvz. vaniles EA ir labai maloniai jis tepasi visur- ant nosiuko ir gerai, nes kai sloga -tai butu baisus dalykas nieko netepus
QUOTE(julyska @ 2008 10 02, 12:59)
kokosu aliejus kvepia kokosiniais sausainiais o sviestmedziu man kvepia riesutais - grybais. bet siu alieju konsistencija labai skiriasi. kokosu labai lengvai pasiskirsto ant kuno, o sviestmedis tai nea.
ant kūno net nepagalvojau tepti - tik extra vietoms Lūpas, nosį , pėdas
QUOTE(sultru beauty @ 2008 10 02, 13:19)
Su Summer ka tik apsimainem kremo meginiais,jai atiteko svairainiu kremas,ti gales gal dbr jau palygint ji
Summer, lauksim įvertinimo
QUOTE(doufyl @ 2008 10 02, 13:39)
norėsiu ir aš svarainius imti, pabaigus savo rožytes
manau, nenusivilsi
tai kuo - grybais ar chalva?
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 02, 14:48)
man tai grynas sviestmedis toks smirdukas, o ir per kietas, kad normaliai ant kuno uztepti pavyktu
mano planas: nusipirkti sviestmedžio ir jei jis tikrai atominis, įsidėti jo i madaros mini indelį ir nešiotis, kad lūpas per šalčius apsaugoti, nosies bėdoms, dar kai rankų oda suskyla
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 10:46)
man irgi kokosu skaniau kvepia
dauguma už kokosų kvapą
julyska, nepyk - negalėjau nepacituoti
julyska, nepyk - negalėjau nepacituoti
QUOTE(julyska @ 2008 10 02, 12:54)
as jau anksciau rasiau... pabaigiau travel kita ir grizau prie Hausckos. Alkaicio kremai man buvo per riebus.... patiko labai valyklis, raminantis gelis ir aliejus. bet kainos tai stebuklo aiku nepadare, taigi grizau prie savo iprastu, ikandamu naturaliu prooduktu...
QUOTE(doufyl @ 2008 10 02, 13:39)
tiesa pasakius, man ir kazkaip ne chalva kvepia sakyciau kokiais riesutais gal...man toks nei smirda, nei kvepia jis
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 02, 14:48)
man tai grynas sviestmedis toks smirdukas, o ir per kietas, kad normaliai ant kuno uztepti pavyktu, todel as ji maisau su migdolu alijum, lasinu pvz. vaniles EA ir labai maloniai jis tepasi visur- ant nosiuko ir gerai, nes kai sloga -tai butu baisus dalykas nieko netepus
va, cia tai nebloga mintis, nes tikrai pastebejau, kad sunkiai labai tepliojasi. cia taip giriat kokosu, jauciu reiks kada ir ji pasibandyt
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 19:06)
Summer, lauksim įvertinimo
Ale ot, dabar jau man pareiga persimetė Teks palaukti vėsesnių orų, nes kai nustojau naudoti nerolio hidrolatą, oda nebesausėja ir puikiai apsieinu su aliejuku iš KN Netiko man nerolis... labai sausina ir kietina odą.
Tiesa, Facebook'e užsirašiau prie Dr. Hauschka fanių