Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

kaip nuostabiai kvepia svarainių kremas, fantastika thumbup.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau permatoma kompaktine pudra, tik dabar iskilo klausimas del galiojimo g.gif , nes nera nei to zenkliuko, nei parasyta iki kada galioja. O kaip pas jus? Susiradau Hauschkos 3tema, kur buvo kalbeta apie galiojima, bet ten apie kompaktines nieko neuzsiminta. S O S 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 10 01, 20:55)
Siandien nusipirkau permatoma kompaktine pudra, tik dabar iskilo klausimas del galiojimo g.gif , nes nera nei to zenkliuko, nei parasyta iki kada galioja. O kaip pas jus? Susiradau Hauschkos 3tema, kur buvo kalbeta apie galiojima, bet ten apie kompaktines nieko neuzsiminta. S O S 4u.gif

as turiu biria Hauschkos pudra, tai irgi nei zenkliuko nei datos nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 01, 20:59)
as turiu biria Hauschkos pudra, tai irgi nei zenkliuko nei datos nera  g.gif

As jau galvojau man cia vienai taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 01, 20:59)
as turiu biria Hauschkos pudra, tai irgi nei zenkliuko nei datos nera  g.gif

ir kaip patinka? as jau keleta karteliu bandziau, ir kol kas labai patiko bigsmile.gif ji nors tokia sviesi labai atrodo, bet ant odos kazkaip graziai issisklaido, ne kiek nesviesina (nes siaip nepabandzius manyciau, kad ji man per sviesi).
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 01, 21:15)
ir kaip patinka? as jau keleta karteliu bandziau, ir kol kas labai patiko bigsmile.gif  ji nors tokia sviesi labai atrodo, bet ant odos kazkaip graziai issisklaido, ne kiek nesviesina (nes siaip nepabandzius manyciau, kad ji man per sviesi).

patinka thumbup.gif as kadangi sviesi, tai man nekilo minciu, kad pudra bus per sviesi biggrin.gif
tikrai pudra veida padengia taip, kad nesimato jos smile.gif ir oda tampa matine..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 01, 21:24)
  ir oda tampa matine..

joa, ir as ta pastebejau, bet dar bijojau teigti, nes galvojau gal dar prisideda kokie kiti faktoriai. Mano nosiukas megejas sublizgeti yra biggrin.gif dar bijau kazka teigti, bet tikrai pastebejau, kad pasitepus pudra (tuos kelis kartus dar tik), si sritis isliko matiska, paciai buvo keista bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 30, 18:44)
aaaa biggrin.gif Taip poetiškai aprašei, kad net susidomėjau, gal kokių nors naujienų Hauschka pasiūlė  thumbup.gif

hihihi.gif poetiškai. prajuokinai 4u.gif
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 30, 19:22)
Lauksiu abiejų jūsų įspūdžių, kaip patinka drinks_cheers.gif

Jau išmokau kaip ampoles naudoti thumbup.gif
QUOTE(katutis @ 2008 09 30, 22:13)
doufyl, jokių mėginukų jie neturi, viską išsipardavę, bet žadėjo, kad trečiadienį jau gali gauti naujų  4u.gif

ot kaip negerai, tikiuosi gavo ar dar gaus šią savaitę, nes liksiu be cleansing cream doh.gif
QUOTE(katutis @ 2008 10 01, 11:21)
kaip nuostabiai kvepia svarainių kremas, fantastika  thumbup.gif

svarainiais? bigsmile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 01, 23:12)
si sritis isliko matiska, paciai buvo keista bigsmile.gif

džiaugiuosi, kad patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 02, 00:20)
ot kaip negerai, tikiuosi gavo ar dar gaus šią savaitę, nes liksiu be cleansing cream doh.gif

svarainiais?  bigsmile.gif

manau, kad gaus smile.gif Nes aš į darbą (nosis ir aplinkinė teritorija nuo slogos labai nukentėjo) norėjau rožių kremo mėginį paimti, kad nešiotis svaraininio nereikėtų, bet kad viską išsipardavę buvo sad.gif

kažkokiu gaiviu citrininiu kvapu biggrin.gif Ir taip uosle pasigirti negaliu, tai kiek pro slogą prasimušė jaučiu, bet labai labai liuks thumbup.gif Ne duoninis žemės kvapas, bet toks man pakylėjantis jis atrodo wink.gif Ir tikrai kremas neriebus - tiesą Summer In Paris sakė - neaišku, kuris lengvesnis - šitas ar rožių light bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 02 spalio 2008 - 01:04
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 02:03)
manau, kad gaus smile.gif Nes aš į darbą (nosis ir aplinkinė teritorija nuo slogos labai nukentėjo) norėjau rožių kremo mėginį paimti, kad nešiotis svaraininio nereikėtų, bet kad viską išsipardavę buvo sad.gif

Man KN pardavėja sakė, kad naudoja sviestmedį nosytei, jis nenusiplauna, tai labai neblogai smile.gif .Aš ir analogiškoj situacijoj, tai tiesiog turimais aliejukais kelsikart per d. pasitepu, nes jokie kremai nepadeda schmoll.gif Ir visai neblogai sekasi.Nes kai tepdavau tik kremus, po slogos apie 2 sav. tekdavo tvarkytis odą cool.gif
Atsakyti
aš namuose tepiau jojobos aliejumi, bet butelio juk nesineši rankinuke doh.gif teko verstis su Hauschkos kremuku, bet man tai jis labai padėjo - jau apgijusi esu gerokai, nors sirgti ir nepabaigiau smile.gif

su sviestmedžiu tai įdomu biggrin.gif O kuris iš aliejų kvepia labai skaniai: kokosų ar sviestmedžio? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 02, 10:46)
aš namuose tepiau jojobos aliejumi, bet butelio juk nesineši rankinuke  doh.gif teko verstis su Hauschkos kremuku, bet man tai jis labai padėjo - jau apgijusi esu gerokai, nors sirgti ir nepabaigiau smile.gif

su sviestmedžiu tai įdomu biggrin.gif O kuris iš aliejų kvepia labai skaniai: kokosų ar sviestmedžio?  rolleyes.gif

Na manau gal kiekvienam asmeniskai.. man tai kokosu wub.gif
Atsakyti