Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 26, 08:37)
dekui  4u.gif  o del tu metu ir odos..ti stangri ji pas mane ir netepant,tiesiog man ramiau,jei kazka darau.. blush2.gif

tai ir as dariau -sportavau mirksiukas.gif , o dabar sportuoju ir kartais pasiteplioju ax.gif
Atsakyti
Labai noriu nusipirkti bronzinę pudrytę, gal galėtų kokių atsiliepimų parašyti kas naudoja, ar gerai tepasi? ar jinai būna vienos spalvos? Ar gražiai veidukas atrodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 26, 22:14)
tai ir as dariau -sportavau  mirksiukas.gif , o dabar sportuoju ir kartais pasiteplioju  ax.gif

as sportuoju su pertraukom. blush2.gif
nznau kodel,bet nesportuodama jauciuos lengvesne fiziskai.sportuodama jauciuos geriau moraliai,bet daugiau valgau,nes isalkstu,ir todel jauciuos sunkesne doh.gif uzburtas ratas.

isbandziau drekinancia kauke... nemokeciau 120lt uz ja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 29, 21:37)
isbandziau drekinancia kauke... nemokeciau 120lt uz ja  blush2.gif

po vieno naudojimo sunku ką ir pasakyti juk 4u.gif man rejuvenating, pavyzdžiui, yra nepamainoma visais klausimasi biggrin.gif

p.s vakar pradėjau ampolių kursą. kvapas intensyvesnis negu visų dr.hauschka produktų-rožių kvapas. bet jau ampolių mažumas..aš jas įsivaizdavau tokio dydžio kaip plaukams būna biggrin.gif nežinau kaip su viena reikės vėliau visą veidą sutepti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 30, 13:46)
po vieno naudojimo sunku ką ir pasakyti juk 4u.gif man rejuvenating, pavyzdžiui, yra nepamainoma visais klausimasi biggrin.gif

nubrokinau as ja ne del poveikio,sito tikrai negaliu sprest po vieno karto.. drinks_cheers.gif

o del konsistencijos,zinok,tepantis net atrode,kad pasenusi megini gavau...atskirai kosele,atskirai vandenelis.o ir tepasi kaip kokie klijai..gal cia taip turi but? g.gif
p.s. labai vezdama tavo ampules saugojau.jos visa lietuva aplanke kartu su manim. tikiuos,jokiu ten suskilimu ir pan? blush2.gif
Atsakyti
doufyl, kokias tu čia ampules turi? ax.gif

šiandien bėgsiu pirkti svaraininio kremuko veidui į Stepono 6 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 30, 16:21)
nubrokinau as ja ne del poveikio,sito tikrai negaliu sprest po vieno karto.. drinks_cheers.gif
o del konsistencijos,zinok,tepantis net atrode,kad pasenusi megini gavau...atskirai kosele,atskirai vandenelis.o ir tepasi kaip kokie klijai..gal cia taip turi but? g.gif

o dėl ko nubrokinai? o su siuntinuku viskas tikrai gerai, labai ačiū 4u.gif o mano ampolės tai kaip vandenukas, iš toli net nesimato, jog kažkas yra toj ampulytėj.

QUOTE(katutis @ 2008 09 30, 16:22)
doufyl, kokias tu čia ampules turi?  ax.gif

šiandien bėgsiu pirkti svaraininio kremuko veidui į Stepono 6  rolleyes.gif

na, tas naktines ampoles kur mėnesį vakare reikia susitepti. nepamenu kaip tiksliai vadinasi rolleyes.gif
katuti, atraportuok ar yra cleansing cream ir claryfing toner mėginukų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 30 rugsėjo 2008 - 15:27
aaaa biggrin.gif Taip poetiškai aprašei, kad net susidomėjau, gal kokių nors naujienų Hauschka pasiūlė thumbup.gif

ok, paklausiu dėl mėginukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 30, 15:22)
šiandien bėgsiu pirkti svaraininio kremuko veidui į Stepono 6  rolleyes.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 09 30, 16:26)
na, tas naktines ampoles kur mėnesį vakare reikia susitepti. nepamenu kaip tiksliai vadinasi rolleyes.gif

Rhytmic Night Conditioner 4u.gif

Lauksiu abiejų jūsų įspūdžių, kaip patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
kremuką tepsiu jau ryt rolleyes.gif Iki paskutinio lašo išbaigiau rožių light cool.gif

doufyl, jokių mėginukų jie neturi, viską išsipardavę, bet žadėjo, kad trečiadienį jau gali gauti naujų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 30, 12:46)

manau sis atsidurs man sekanciame sarasiuke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 30, 17:26)
o dėl ko nubrokinai? o su siuntinuku viskas tikrai gerai, labai ačiū 4u.gif o mano ampolės tai kaip vandenukas, iš toli net nesimato, jog kažkas yra toj ampulytėj.
katuti, atraportuok ar yra cleansing cream ir claryfing toner mėginukų biggrin.gif  4u.gif

del konsistencijos gi ir nubrokinau blush2.gif wink.gif
Atsakyti