Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Orchideja85 @ 2008 09 25, 12:45)
Ir ji naudojat vietoj kremo,ane? Ar padeda? Beja kaip ant jo pudra tepasi? g.gif

aha aliejukas vietoj kremo.. o krempudra labai gerai tepasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 09 25, 07:58)
o kuo Dr. H aliejus gerulis? ax.gif
i koki alieju situos EA lasinai? 4u.gif sezamu seklu? ax.gif

maisiau makadamiju su sezamu, o proporcijos buvo 30/70 (100 ml) aliejine faze, o EA (rasau kiek reikia ant 20 ml lasu eterinio, nes dabar nerandu po ranka kur buvau suskaiciavus kiek reikia ant 100 ml tingiu skaiciuoti blush2.gif )-tai va -3 lasai kadagio, 4 lasai citrinos, 3 lasai pankolio

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 25, 11:02)
4u.gif  gal gali visa receptura parasyt?  ax.gif  ir kur pirktas ir kiek kainavo pankolio EA?  4u.gif
as ir blush2.gif
pan kaip ir Kunigundos - stangrina,oda svelni, labai malonus tepti,malonaus kvapo,gan taupus smile.gif odos bukle patinka su juo tepantis  biggrin.gif

pirkau KN, o kainavo tai nepigiai - virs 40 lt
tiesa sakant, tavo amziuje mano oda tokia buvo ir be jokiu aliejuku, uzteko tik sporto, bet su metais tos prieziuros reikia siek tiek daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 25, 20:44)
bet su metais tos prieziuros reikia siek tiek daugiau  ax.gif

labai smagiai tavo postą paskaičiau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote, kiek stepono parduotuvėlėj kainuoja dr.hauschka veidso kremų mėginukai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 25 rugsėjo 2008 - 22:49
o as noriu pagirti hauschka koju kremuka, ir kremuka rankoms, visiskai pakanka kol kas drekinimo (pasitepu ir jauciu, kad pasitepus esu, ko nejausdavau su weledos ranku kremuku g.gif )ir kvapai tokie gaivus abieju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 26, 00:55)
o as noriu pagirti hauschka koju kremuka, ir kremuka rankoms, visiskai pakanka kol kas drekinimo (pasitepu ir jauciu, kad pasitepus esu, ko nejausdavau su weledos ranku kremuku g.gif )ir kvapai tokie gaivus abieju thumbup.gif

rankų kremas tikrai fainas thumbup.gif o kokį kojų kremuką turi?
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 25, 23:45)
Gal kuri žinote, kiek stepono parduotuvėlėj kainuoja dr.hauschka veidso kremų mėginukai? 4u.gif

Patarciau pirkti rinkinuka pagal odos tipa, gaunasi pigiau, as uz ji mokejau 40lt.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 25, 21:44)
maisiau makadamiju su sezamu, o proporcijos buvo 30/70 (100 ml) aliejine faze, o EA (rasau kiek reikia ant 20 ml lasu eterinio, nes dabar nerandu po ranka kur buvau suskaiciavus kiek reikia ant 100 ml tingiu skaiciuoti  blush2.gif )-tai va -3 lasai kadagio, 4 lasai citrinos, 3 lasai pankolio
pirkau KN, o kainavo tai nepigiai - virs 40 lt
tiesa sakant, tavo amziuje mano oda tokia buvo ir be jokiu aliejuku, uzteko tik sporto, bet su metais tos prieziuros reikia siek tiek daugiau  ax.gif

dekui 4u.gif o del tu metu ir odos..ti stangri ji pas mane ir netepant,tiesiog man ramiau,jei kazka darau.. blush2.gif ir tepant bukle dar siek tiek pagereja biggrin.gif celiulito stabdymui ir tolimesnei profilaktikai, tsakant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 25, 23:45)

Jei gerai pamenu, 10-15 litų 4u.gif

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 26, 09:37)
dekui  4u.gif  o del tu metu ir odos..ti stangri ji pas mane ir netepant,tiesiog man ramiau,jei kazka darau.. blush2.gif ir tepant bukle dar siek tiek pagereja  biggrin.gif  celiulito stabdymui ir tolimesnei profilaktikai, tsakant bigsmile.gif

Sutinku su kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 26, 00:03)
rankų kremas tikrai fainas thumbup.gif o kokį kojų kremuką turi?

fitness foot balm, kur sultry kaip supratau sukele dvejoniu:D siaip tai as nemegeja isvis pirkti kazko atskirai dar kojoms, ka kunui tepu, tas ir kojytems patinka mano ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 26 rugsėjo 2008 - 09:49
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 26, 11:48)
fitness foot balm, kur sultry kaip supratau sukele dvejoniu:D siaip tai as nemegeja isvis pirkti kazko atskirai dar kojoms, ka kunui tepu, tas ir kojytems patinka mano ax.gif

as ir kazkaip anksciau nieko jom nenaudojau,bet kai tepdavau kojas aliejum,tai ir ****** patepdavau..taip ir ipratau..dbr va turiu tik rankremi ir kunkremi. tai siryt is inercijos i spintute einu pasiimt kojom kremuko,ir ner nieko,net meginuko lotuliukas.gif ipratimas baisiau uz prigimima biggrin.gif
dar geras budas kojoms sutept kremukus,kurie netiko veidui pvz..SM cia taip mamkos daro..bet kad as kazkaip nieko atlikusio neturiu dazniausiai biggrin.gif thumbup.gif
jauciu,pirksiu as sviestmedi.... tik tiek,kad jis turbut neturi jokiu dezodoruojanciu savybiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 26, 10:44)
Jei gerai pamenu, 10-15 litų 4u.gif

Ačiū, aš panašiai ir galvojau smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 26, 11:48)
fitness foot balm

bandžiau ir aš šitą. man per lengvas. bet malonus, tai tikrai.

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 26, 12:22)
jauciu,pirksiu as sviestmedi.... tik tiek,kad jis turbut neturi jokiu dezodoruojanciu savybiu unsure.gif

aš pėdoms visada naudoju, nes jos labiausiai pavargsta, gi visą dieną ant kojų būnam, o beto nuo sporto kartais nuospaudų atsiranda, tai kremas (mano atveju sviestmedis) kaip prevencinė priemonė biggrin.gif o dėl dezodoruojančių savybių nieko negaliu pasakyti ax.gif
Atsakyti