Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 24, 14:46)
man va jau vos ant dugno Dr.H anticeliulitinio aliejaus.. taip nesinori jo pabaigt  verysad.gif  gerulis  wub.gif

zinai, as esu pasidarius savo gamybos aliejuka -su pankolio, kadagiu ir dar kazkokiu (nepamenu, nes senokai ji dariau blush2.gif ) EA -tai ir labai gerulis
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 24, 20:02)
zinai, as esu pasidarius savo gamybos aliejuka -su pankolio, kadagiu ir  dar kazkokiu (nepamenu, nes senokai ji dariau  blush2.gif ) EA -tai ir labai gerulis

o kuom gerulis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 24, 19:03)
o kuom gerulis?  blush2.gif

tuo, kad slaunys stangrios, svelnios ir jokiu "duobuciu" ax.gif Pankolis turi itin geru stangrinamuju savybiu,o kartu su kadagiu puiki priemone nuo celiulito - aisku sportas, maistas ir t.t. taip pat butini priedai
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 24, 16:46)
first.gif  medalio neradau, tai teks priimt taure  lotuliukas.gif

ačiū biggrin.gif 4u.gif
---------------------------------------------------------------

Jau beveik susiplanau ko reikės kitam pirkiniui ax.gif beje, rejuvenating man išsigelbėjimas, kai kyla spuogiukai ypač prieš mmm. patepu vakare, o ryte mažiau raudonio, sumažėję. pabandykit. veikia tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 24 rugsėjo 2008 - 22:50
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 24, 15:46)
man va jau vos ant dugno Dr.H anticeliulitinio aliejaus.. taip nesinori jo pabaigt  verysad.gif  gerulis  wub.gif

o kuo Dr. H aliejus gerulis? ax.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 24, 20:31)
tuo, kad slaunys stangrios, svelnios ir jokiu "duobuciu"  ax.gif Pankolis turi itin geru stangrinamuju savybiu,o kartu su kadagiu puiki priemone nuo celiulito - aisku sportas, maistas ir t.t. taip pat butini priedai

i koki alieju situos EA lasinai? 4u.gif sezamu seklu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 24, 23:49)
beje, rejuvenating man išsigelbėjimas, kai kyla spuogiukai ypač prieš mmm. patepu vakare, o ryte mažiau raudonio, sumažėję. pabandykit. veikia tikrai thumbup.gif

Atrodo, ir man veikia bigsmile.gif Kartą per naktį keli spuogeliai raudoni atsirado, paskui vakare patepiau, tai kitą rytą gerokai pagiję buvo.
Atsakyti
[quote=Catty,2008 09 24, 12:26]
As ne lietuvoj rinkini pirkau tai buvo ideta ax.gif
[/q
pas mane irgi yra tas kompaktas. rinkinuka pirkau U.K.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 24, 21:31)
tuo, kad slaunys stangrios, svelnios ir jokiu "duobuciu"  ax.gif Pankolis turi itin geru stangrinamuju savybiu,o kartu su kadagiu puiki priemone nuo celiulito - aisku sportas, maistas ir t.t. taip pat butini priedai

4u.gif gal gali visa receptura parasyt? ax.gif ir kur pirktas ir kiek kainavo pankolio EA? 4u.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 09 25, 00:49)
ačiū biggrin.gif  4u.gif
---------------------------------------------------------------

Jau beveik susiplanau ko reikės kitam pirkiniui ax.gif

as ir blush2.gif
QUOTE(agnuta @ 2008 09 25, 09:58)
o kuo Dr. H aliejus gerulis? ax.gif

pan kaip ir Kunigundos - stangrina,oda svelni, labai malonus tepti,malonaus kvapo,gan taupus smile.gif odos bukle patinka su juo tepantis biggrin.gif

isbandziau vakar Dr.H fitness foot balm meginuka. uzteks jo dviem kartams turbut smile.gif kvapas toks "dezodoruojantis" smile.gif na ne pats mieliausias,bet normalus... gerai susigere,nera tirstas,oda lyg patenkinta..bet dar nznau, ar pirksiu... turiu kita alternatyva minty- KN sviestmedi (ant rankos bandziau wub.gif )
Atsakyti
Mergaites o kaip jus ta aliejuka riebiai odai naudojat? Ar neblizga oda kai pasitepi? g.gif
Ka dar riebiai odai patartumet smile.gif
Atsakyti
[quote=julyska,2008 09 25, 09:00]
[quote=Catty,2008 09 24, 12:26]
As ne lietuvoj rinkini pirkau tai buvo ideta ax.gif
[/q
pas mane irgi yra tas kompaktas. rinkinuka pirkau U.K.
[/quote]
As taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2008 09 25, 12:27)
Mergaites o kaip jus ta aliejuka riebiai odai naudojat? Ar neblizga oda kai pasitepi? g.gif
Ka dar riebiai odai patartumet smile.gif

as tai taip darydavau - papurskiu veida toniku ir tada labai labai mazai aliejuko paskirstau i oda.. kol veidas dar dregnas nuo toniko aliejukas lengviau pasiskirsto ir maziau reikia.. jei padaugini kartais, tai po keliu minuciu sugert pertekliu servetele reikia
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 25, 13:36)
as tai taip darydavau - papurskiu veida toniku ir tada labai labai mazai aliejuko paskirstau i oda.. kol veidas dar dregnas nuo toniko aliejukas lengviau pasiskirsto ir maziau reikia.. jei padaugini kartais, tai po keliu minuciu sugert pertekliu servetele reikia

Ir ji naudojat vietoj kremo,ane? Ar padeda? Beja kaip ant jo pudra tepasi? g.gif
Atsakyti