Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(doufyl @ 2008 09 23, 14:46)
Dėl ko dvejojate? 4u.gif

Dvejoju, nes niekaip negaliu atitaikyti sau kremo ir tonalinio kremo produktų, kad neužkimštų porų ir neiššauktų spuogų. Dabar auginu namie lelių, tai nesitepu niekuo, o naudoju tik dr.H toniką ir prausiklį. Negaliu atsidžiaugti wub.gif odos būklė tikrai pagerėjo. Skaitydama jūsų atsiliepimus ir iš savo išspūdžių, pavartojus kelis Dr.H produktus (dar naudojau dr.H naktines ampules), jau beveik apsisprendžiau įsigyti rožių lengvą kremuką ir bronzantą. Gal dar reikėtų gilesniam veido odos valymui ką nors pasirinkti, bet tuomet turbūt geriausia būtų nueiti į Stepono 6g. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 22, 22:53)
Mano situacija anlogiška. Bet kartą ant savo šviesios maikutės kraštų užmačiau gražių rudų ruožų doh.gif
Pasikartosiu, man jie abu vienodi. Sultry va išbandys, gal galės palyginti. Nes man per sudėtinga biggrin.gif Mm, reikia ir man pabandyti ilgėliau ax.gif
Nesijaudink, aš 50 ml cleansing cream suraitau per 5-6 savaites blush2.gif Nors 10 ml mėginėlio naudojau ilgiau nei 2 savaites... Kažkaip su didesniu kiekiu maloniau prausiasi.

ojei,jausiuos ipareigota biggrin.gif
mano sajungininke.abi ne taupuoles blush2.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 09 22, 22:57)
pirmo mėginuko išvis 1,5mėn užteko biggrin.gif

ryte ir vakare naudojant? jei taip,tau medalis uz taupuma biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 23, 01:18)
joa, as irgi pastebejau, kad jis man labai taupiai naudojasi, jo juk labai nedaug reikia rolleyes.gif

as ir nepasakyciau,kad daug jo naudoju..bet nemanau,kad man jo uztektu menesiui blush2.gif zirniuko dydzio kazkur dedu i delna,ne per didziausio zirniuko biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 23, 13:27)
man irgi kazkaip atrodo, kad prausiklis nelabai ryte reikalingas g.gif

man kaip kuri ryta (jei pramiegu,kaip sian doh.gif ,tai tik toniko pakako lotuliukas.gif ).o siaip megstu as su vandenuku praustis,o vien su vandeniu man nei sis,nei tas. tai naudoju visad prausikli. o jei be prausiklio,tai pieneli (cia dazniausiai vakare).
QUOTE(ksiuša @ 2008 09 23, 14:42)
o prausiklio reikia išspausti apie 2 cm. Taip parašyta brošūrėlėj, kuri buvo gaminio dėžutėje.  mirksiukas.gif

2cm? blink.gif tai sitiek spaudziant kaip gali menesiui uztekt meginuko? g.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 09 23, 16:46)
Dr.hauschka knygoje nesako, jog ryte tik tonikas. Aišku, kiekvienam pagal poreikius drinks_cheers.gif
Aš naudoju ir ryte, ir vakare.

QUOTE(Catty @ 2008 09 23, 16:59)
Man kai riebi veido oda tai as ir ryte ir vakare naudoju mirksiukas.gif

as irgi ir ryte,ir vakare naudoju.mano oda sausa.
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 09 23, 10:49)
Manau , kas pirko meginuku rinkini, turejo ten rasti ir dvd kuriame parodyta kiek ir kaip naudoti mirksiukas.gif

Tai kad nėra jokių DVD prie rinkinukų schmoll.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 23, 12:27)
man irgi kazkaip atrodo, kad prausiklis nelabai ryte reikalingas g.gif

Be prausiklio pražūčiau. Mano oda ryta būna pasiriebalavus, ypač kakta, tai vanduo tikrai nenuprausia to sluoksnio... prausiklis mane išgelbėja smile.gif

QUOTE(ksiuša @ 2008 09 23, 13:42)
o prausiklio reikia išspausti apie 2 cm. Taip parašyta brošūrėlėj, kuri buvo gaminio dėžutėje.  mirksiukas.gif

Tai kad lyg apie 1 cm buvo kalbėta mirksiukas.gif

Aš spaudžiu 0,5-1 cm. Man toks kiekis idealus. Per mažai išspaudus sunkiau nusiprausia mastau.gif Na, įpročių reikalas blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 22, 21:53)
Pasikartosiu, man jie abu vienodi. Sultry va išbandys, gal galės palyginti. Nes man per sudėtinga biggrin.gif

Sultru, lauksiu rolleyes.gif

QUOTE(Catty @ 2008 09 23, 11:27)
cia dar priklauso nuo to kas jums yra daug ir nedaug mirksiukas.gif

iki 1 cm man norma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 23, 18:27)
2cm?  blink.gif tai sitiek spaudziant kaip gali menesiui uztekt meginuko?  g.gif

Aš ir rašiau ne apie mėginuką mirksiukas.gif Ir spaudžiu prausiklio ne matuodama lygiai 2 cm, o daug maž tiek.

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 23, 18:55)
Tai kad lyg apie 1 cm buvo kalbėta mirksiukas.gif

Aš spaudžiu 0,5-1 cm. Man toks kiekis idealus. Per mažai išspaudus sunkiau nusiprausia mastau.gif Na, įpročių reikalas blush2.gif  mirksiukas.gif

Na, kadangi turiu įprotį pasilaikyti produktų dėžutes ax.gif , tai dar kartą pasitikslinau ( vertimas iš vokiečių klb.): Pirmą sudrėkinate drungnu vandeniu veidą. Paskui įdėkite apie 2 cm Dr.H veido prausimo kremo į prieš tai sudrėkintą delną.

Čia išverčiau pirmojo prausimo žingsnio paaiškinimą. Dėl to išspaudžiamo kiekio visiškai su jumi ssutinku, kad kiekviena žino kiek ant jos veiduko reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2008 09 23, 18:05)
Dvejoju, nes niekaip negaliu atitaikyti sau kremo ir tonalinio kremo produktų, kad neužkimštų porų ir neiššauktų spuogų.

Na, rožių light labai lengvutis ir malonus, tikrai nepasigailėsit. O tonalinį kremą patarčiau iškeisti į skystą bronzatą 4u.gif

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 23, 20:27)
ryte ir vakare naudojant?  jei taip,tau medalis uz taupuma biggrin.gif

biggrin.gif priimu medalį blush2.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 23, 20:55)
Be prausiklio pražūčiau. Mano oda ryta būna pasiriebalavus, ypač kakta, tai vanduo tikrai nenuprausia to sluoksnio... prausiklis mane išgelbėja smile.gif

drinks_cheers.gif aš irgi būtent dėl to ryte irgi prausiklį naudoju.
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 23, 20:03)
Na, rožių light labai lengvutis ir malonus, tikrai nepasigailėsit. O tonalinį kremą patarčiau iškeisti į skystą bronzatą 4u.gif

Ačiū už paskatinimą wub.gif jau beveik ir apsisprendžiau ax.gif
Atsakyti
ką gi, įvyko šlapio akmens spalvos tušo debiutas šiandieną biggrin.gif

aš gal per mažai subtili, bet kažkokio didelio skirtumo tarp jo ir juodos spalvos tušo kaip ir nepastebiu. Jis kiek mažiau intensyvus, toks a la tamsiai pilkas smile.gif

julyska, beje, vakar buvo išsidažiusi baklažano spalva - labai gerai atrodė thumbup.gif Kadangi, jos įvertinimu, man baklažanas irgi gerai tiktų, tai kitas mano tušas neabejotinai bus baklažaninis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 23, 17:55)
Tai kad nėra jokių DVD prie rinkinukų schmoll.gif

As ne lietuvoj rinkini pirkau tai buvo ideta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2008 09 23, 21:49)
Dėl to išspaudžiamo kiekio visiškai su jumi ssutinku, kad kiekviena žino kiek ant jos veiduko reikia  smile.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(doufyl @ 2008 09 23, 22:03)

biggrin.gif priimu medalį blush2.gif

first.gif medalio neradau, tai teks priimt taure lotuliukas.gif

man va jau vos ant dugno Dr.H anticeliulitinio aliejaus.. taip nesinori jo pabaigt verysad.gif gerulis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 09 24, 13:26)
As ne lietuvoj rinkini pirkau tai buvo ideta ax.gif

Aš irgi ne Lietuvoje, bet nebuvo jo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 24, 15:53)
Aš irgi ne Lietuvoje, bet nebuvo jo  verysad.gif

kaip keista, nes as gerai pamenu jog buvo, toks per puse mazesnis nei paprastas kompaktinis diskas, is pradziu net pagalvojau jog mano kompiuteris tokio mazo disko nepriims, bet viskas puikiausiai veike.
Atsakyti