Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 22, 22:42)
aga,i vokietija  biggrin.gif
menesiui prausiklio?  blink.gif as apakus... kaip jus sitaip taupiai susisukat?  ax.gif

pirmo mėginuko išvis 1,5mėn užteko biggrin.gif kažkaip taupiai jis man naudojosi, aš ne daug jo išsispaudžiu ir man pilnai užtenka visam veidui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 22, 21:57)
pirmo mėginuko išvis 1,5mėn užteko biggrin.gif kažkaip taupiai jis man naudojosi, aš ne daug jo išsispaudžiu ir man pilnai užtenka visam veidui rolleyes.gif

joa, as irgi pastebejau, kad jis man labai taupiai naudojasi, jo juk labai nedaug reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 22, 19:57)

Niu nelabai isivaizduoju kaip jums meginuko tokiam laikui utenka g.gif As per nepilnas dvi savaites sunaudojau. Ir dabar kai jau normalaus dydzio prausikli nusipirkau tai maximum 4-5 sav.uztenka, pastebejau, kad kuo daugiau dedi prausiklio tuo geriau oda nusivalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 09 23, 09:08)
Niu nelabai isivaizduoju kaip jums meginuko tokiam laikui utenka g.gif  As per nepilnas dvi savaites sunaudojau. Ir dabar kai jau normalaus dydzio prausikli nusipirkau tai maximum 4-5 sav.uztenka, pastebejau, kad kuo daugiau dedi prausiklio tuo geriau oda nusivalo ax.gif

Jau kelis mėnesius naudoju ir aš dr.H toniką ir prausiklį. Tikrai verti dėmesio produktai. Ir naudojasi tikrai labai taupiai: tonikas jau eina į pabaigą, o praisiklio dar ketvirtis yra ( viso 50g). Bandžiau naudoti ir mažesnį, ir didesnį kiekį prausimui, bet pastebėjau, kad tikrai nuo kiekio nepriklauso odos švara schmoll.gif Reikia nepatingėti ir ilgėliau pavalyti, kaip ir rašė doufyl. mirksiukas.gif
Skaitau kiekvieną jūsų komentarą ax.gif - tikrai labai įdomiai komentuojate kiekvieną produktą. Pati dar ketinu įsigyti rožių lengvą kremuką ir bronzantą. Tik vis dar neapsisprendžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2008 09 23, 08:29)
Jau kelis mėnesius naudoju ir aš dr.H toniką ir prausiklį. Tikrai verti dėmesio produktai. Ir naudojasi tikrai labai taupiai: tonikas jau eina į pabaigą, o praisiklio dar ketvirtis yra ( viso 50g). Bandžiau naudoti ir mažesnį, ir didesnį kiekį prausimui, bet pastebėjau, kad tikrai nuo kiekio nepriklauso odos švara schmoll.gif Reikia nepatingėti ir ilgėliau pavalyti, kaip ir rašė doufyl.  mirksiukas.gif
Skaitau kiekvieną jūsų komentarą ax.gif  - tikrai labai įdomiai komentuojate kiekvieną produktą. Pati dar ketinu įsigyti rožių lengvą kremuką ir bronzantą. Tik vis dar neapsisprendžiu blush2.gif

Manau , kas pirko meginuku rinkini, turejo ten rasti ir dvd kuriame parodyta kiek ir kaip naudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 09 23, 10:08)
Ir dabar kai jau normalaus dydzio prausikli nusipirkau tai maximum 4-5 sav.uztenka, pastebejau, kad kuo daugiau dedi prausiklio tuo geriau oda nusivalo ax.gif

aš ryte veidą tik vandeniu nuplaunu, tada "susitaupo" prausiklio rytams smile.gif Bet šiaip man ilgiau užtenka normalaus kiekio nei mėnesiui, daug dėti jo nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 23, 09:02)
daug dėti jo nereikia smile.gif

cia dar priklauso nuo to kas jums yra daug ir nedaug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 23, 11:02)
aš ryte veidą tik vandeniu nuplaunu, tada "susitaupo" prausiklio rytams smile.gif Bet šiaip man ilgiau užtenka normalaus kiekio nei mėnesiui, daug dėti jo nereikia smile.gif

man irgi kazkaip atrodo, kad prausiklis nelabai ryte reikalingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 23, 11:27)
man irgi kazkaip atrodo, kad prausiklis nelabai ryte reikalingas g.gif

Kiek pamenu, kažkas ankstesnėse temutėse darė vertimą ką, po ko ir kaip naudoti. tai vakare prausiklis ir po jo tonikas, o ryte pakanka tik toniko ( tą tikrai prisimenu, nes pačiai buvo aktualu). gal būt reikėtų dar ir kremuką naudoti, tik deja aš jo neturiu ax.gif bet po toniko man jo ir nelabai reikia, nes odytė gauna užtektinai drėgmės. o prausiklio reikia išspausti apie 2 cm. Taip parašyta brošūrėlėj, kuri buvo gaminio dėžutėje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet tikrai nesiginčysiu, nes DVD nemačiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 09 23, 11:08)
Niu nelabai isivaizduoju kaip jums meginuko tokiam laikui utenka g.gif  As per nepilnas dvi savaites sunaudojau.

Jeigu paimčiau daugiau to prausiklio, tai jis man tarp pirštų pasimeta. Aš išspaudžių didelio sunokusio žirnio dydžio biggrin.gif

QUOTE(ksiuša @ 2008 09 23, 11:29)
Pati dar ketinu įsigyti rožių lengvą kremuką ir bronzantą. Tik vis dar neapsisprendžiu blush2.gif

Dėl ko dvejojate? 4u.gif

QUOTE(ksiuša @ 2008 09 23, 14:42)
Kiek pamenu, kažkas ankstesnėse temutėse darė vertimą ką, po ko ir kaip naudoti. tai vakare prausiklis ir po jo tonikas, o  ryte pakanka tik toniko ( tą tikrai prisimenu, nes pačiai buvo aktualu).

Dr.hauschka knygoje nesako, jog ryte tik tonikas. Aišku, kiekvienam pagal poreikius drinks_cheers.gif
Aš naudoju ir ryte, ir vakare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 23 rugsėjo 2008 - 14:48
QUOTE(doufyl @ 2008 09 23, 13:46)
Dr.hauschka knygoje nesako, jog ryte tik tonikas. Aišku, kiekvienam pagal poreikius drinks_cheers.gif
Aš naudoju ir ryte, ir vakare.

Man kai riebi veido oda tai as ir ryte ir vakare naudoju mirksiukas.gif
Atsakyti