Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(baggio @ 2008 09 21, 20:21)
Labas, apie si prausikli ponios Elytes buvo pasakyta, kad merginos turincios sausa oda turi stipresniais vakuminiais paspaudimais plaut veiduka su kosele, o turincios riebesne odele tik vos vos ir labai svelniai spaudineti (cia kad neaktyvint riebalu issiskyrimo turbut g.gif ). Tikrai ne viena kart ir cia skaiciau apie tai. Pamegink pati isitikinsi. Mano veidas net  plevele riebaliuko buna pasidenges nusiprausus, kur riebiau- svelniau spaudau, o zandukus stipriau  mirksiukas.gif Man viskas  thumbup.gif

labai aciu uz patarima 4u.gif , manau, kad reikia tikrai elgtis svelniau su tuo cleansing cream g.gif

dar turiu klausimuka, naudojancioms presuota bronzanta, o ji naudojat tik veidui? ar ir kaklui? ar nesimato kontrastu kokiu? ar netepa sviesiu rubu?
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 21, 21:57)
o tu ir kaktą tepi šitu mixu? ta prasme visą veiduką? aš aliejuką tik kaktai ir smakrui naudoju.

Visą veidą absoliučiai. Šiaip riebi kakta, nosis ir skruostai prie nosies. Kita oda normali, bet kad ir ką betepčiau, viskas sueina smile.gif

QUOTE(Monica @ 2008 09 22, 10:09)
Apie cleansing cream, tai Elytė sakė, kad sausai odai (man) reikia jį palaikyti tiesiog ant veido 4 min ir nuplauti,jokiu ten paspaudimų nedaryti...

Su tuo cleansing cream, kaip matau, yra ištisa istorija. Nes "Awakening Beauty" skaičiau, kad riebiaodėms reikėtų švelniai glostant prausti 5-6 minutes (jei gerai pamenu) doh.gif Tik tuomet išvalomos poros ir nešvarumai.... Na, nežinau, kažkada pabandžiau pusę minutės prausti ir tai kažkaip keista buvo... Matyt nemokėčiau švelniai brūžint tiek laiko.

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 22, 11:36)
tik va ar iskentesiu as tuos meginukus saugot tiek..labai jau smalsu biggrin.gif

Aš tai tikrai neiškentėčiau smile.gif O kelionėms Hauschkos mėginukai yra patikrintas daiktas thumbup.gif drinks_cheers.gif Dar ta dėžutė tokia kompaktiška (kas yra prikęs mėginukų rinkinius), ir oro uoste be problemų ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 22, 13:12)
dar turiu klausimuka, naudojancioms presuota bronzanta, o ji naudojat tik veidui? ar ir kaklui? ar nesimato kontrastu kokiu? ar netepa sviesiu rubu?

Kai veidas būna nubalęs, tai tepu tik jį. Tačiau kai nubalusi visa, tepu ir kaklą, nes būna labai akivaizdus skirtumas. Rūbus tepa kaip ir visos bronzinės pudros.
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 09 21, 20:28)
man tai panasus i ranku krema pasirode  ax.gif

gaila, neišeina man palyginti, nes neturiu tavo minimo daikčiuko biggrin.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 21, 21:18)
Man svarainių kremukas visai patiko, jį vasarą naudojau po purvo kaukių, tai gerai drėkindavo. Šiaip siūlyčiau gal mėginuką svarainių išbandyti, tada pačiai bus aiškiau mirksiukas.gif

o Stepono 6 būna šito kremo mėginukų? g.gif

iš tavo postų supratau, kad mūsų odos panašios, tai mažu ir tiktų man svarainiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 22 rugsėjo 2008 - 13:52
QUOTE(katutis @ 2008 09 22, 14:48)
iš tavo postų supratau, kad mūsų odos panašios, tai mažu ir tiktų man svarainiai biggrin.gif

Veido priežiūrai tai beveik visų mėginukų yra Stepone, bent kiek žiūrėjau, tai viską mačiau smile.gif
Atsakyti
ačiū, reiks pabandyti ir pasimatys, ar tinka 4u.gif

Summer-In-Paris kaip manai, ar jis žiemai gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 22, 16:28)
Summer-In-Paris kaip manai, ar jis žiemai gerai?  g.gif

Tiek tai tikrai neišmanau blush2.gif

Žiemai naudoju tas pačias priemones kaip ir vasarą, gal šiek tiek riebesnius kremukus renkuosi. Bet niekada - maitinančių, kurie tarsi sviestas nugula odą... Nereikia mano odai tiek maitinimo. Beveik esu tikra, kad apsieisiu su rožių light. Ketinu dar Weledos drėkinantį pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 22, 15:05)
Visą veidą absoliučiai. Šiaip riebi kakta, nosis ir skruostai prie nosies. Kita oda normali, bet kad ir ką betepčiau, viskas sueina smile.gif
Su tuo cleansing cream, kaip matau, yra ištisa istorija. Nes "Awakening Beauty" skaičiau, kad riebiaodėms reikėtų švelniai glostant prausti 5-6 minutes (jei gerai pamenu) doh.gif Tik tuomet išvalomos poros ir nešvarumai.... Na, nežinau, kažkada pabandžiau pusę minutės prausti ir tai kažkaip keista buvo... Matyt nemokėčiau švelniai brūžint tiek laiko.
Aš tai tikrai neiškentėčiau smile.gif O kelionėms Hauschkos mėginukai yra patikrintas daiktas thumbup.gif  drinks_cheers.gif Dar ta dėžutė tokia kompaktiška (kas yra prikęs mėginukų rinkinius), ir oro uoste be problemų ax.gif
Kai veidas būna nubalęs, tai tepu tik jį. Tačiau kai nubalusi visa, tepu ir kaklą, nes būna labai akivaizdus skirtumas. Rūbus tepa kaip ir visos bronzinės pudros.

5-6 minutes praust..siaubelis rolleyes.gif
del meginuku,ir as sunkiai kenciu lotuliukas.gif dezutes,gaila,neturiu..bet ir be jos man gerai biggrin.gif
o del bronzato,ti as nznau... as baltu rubu nelbj turiu,o kitokiu tai nelbj man tepa, pudruojuosi jau su rubais,tai visad iskirpte pudruoju nesiliesdama prie krastu..nu gal suprantat unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 22, 17:11)
Žiemai naudoju tas pačias priemones kaip ir vasarą, gal šiek tiek riebesnius kremukus renkuosi. Bet niekada - maitinančių, kurie tarsi sviestas nugula odą... Nereikia mano odai tiek maitinimo. Beveik esu tikra, kad apsieisiu su rožių light. Ketinu dar Weledos drėkinantį pabandyti.

kuris lengvesnis - rožių light ar svarainių 4u.gif

matai, aš niekad nemaniau, kad naudosiu Hauschkos rožių kremą, žiūrėjau į drėkinantį smile.gif Bet Stepono6 vyriškis man pasakė, kad moterys perka rožių light, nes jo poveikis yra intensyvesnis, ilgiau išliekantis - ir aš juo patikėjau biggrin.gif Ir nenusivyliau, nors prieš tai atrodė, kad čia tikrai ne mano odai kremas rolleyes.gif
Atsakyti
Sultry, kur keliausi? turbūt į vokietiją biggrin.gif
o tų mėginukų tikrai užteks. man cleansing cream mėginuko užtenka mėnesiui mirksiukas.gif o kur Summer-In-Paris įdėjo pienelio mėginuką irgi ilgai naudosiu, kadangi dažantis tušu pasitepu vokus, tai tik su vatos pagaliuko pavalau, tai ir nedaug to pienelio reikia. o ir kremai gi taupiai naudojasi, nemanau, kad mėginukas greitai sueitų mirksiukas.gif
[/quote]

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 22, 15:05)
Su tuo cleansing cream, kaip matau, yra ištisa istorija. Nes "Awakening Beauty" skaičiau, kad riebiaodėms reikėtų švelniai glostant prausti 5-6 minutes (jei gerai pamenu) doh.gif

Aš valausi ~3min. Nes ilgiau neišeina, nes viskas susigeria į odą. Darau taip pat pagal šią knygą, nuo smakro link ausų ir taip kylu į viršų ax.gif

QUOTE(katutis @ 2008 09 22, 21:05)
Ir nenusivyliau, nors prieš tai atrodė, kad čia tikrai ne mano odai kremas  rolleyes.gif

Aš iš pradžių norėjau tą paprastą drėkinantį imtį, nes tikrai galvojau rožių light man bus per sunkus, visgi ne sausa oda, o normali, na bet tiko. vasarą daugiau jo sunaudojau, matyt nuo saulės odą norėjau labiau kremo, o dabar išvis ne daug jo reikia. pagrinde tik patapšnoju ant žandų sudrėkintų su toniku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 22 rugsėjo 2008 - 20:38
QUOTE(doufyl @ 2008 09 22, 22:37)
Sultry, kur keliausi? turbūt į vokietiją biggrin.gif
o tų mėginukų tikrai užteks. man cleansing cream mėginuko užtenka mėnesiui mirksiukas.gif o kur Summer-In-Paris įdėjo pienelio mėginuką irgi ilgai naudosiu, kadangi dažantis tušu pasitepu vokus, tai tik su vatos pagaliuko pavalau, tai ir nedaug to pienelio reikia. o ir kremai gi taupiai naudojasi, nemanau, kad mėginukas greitai sueitų mirksiukas.gif

aga,i vokietija biggrin.gif
menesiui prausiklio? blink.gif as apakus... kaip jus sitaip taupiai susisukat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 22, 21:37)
Aš iš pradžių norėjau tą paprastą drėkinantį imtį, nes tikrai galvojau rožių light man bus per sunkus, visgi ne sausa oda, o normali, na bet tiko.

mane kankino tokios pačios mintys drinks_cheers.gif Bet viskas išėjo super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 22, 18:31)
o del bronzato,ti as nznau... as baltu rubu nelbj turiu,o kitokiu tai nelbj man tepa, pudruojuosi jau su rubais,tai visad iskirpte pudruoju nesiliesdama prie krastu..nu gal suprantat  unsure.gif

Mano situacija anlogiška. Bet kartą ant savo šviesios maikutės kraštų užmačiau gražių rudų ruožų doh.gif

QUOTE(katutis @ 2008 09 22, 20:05)
kuris lengvesnis - rožių light ar svarainių  4u.gif

Pasikartosiu, man jie abu vienodi. Sultry va išbandys, gal galės palyginti. Nes man per sudėtinga biggrin.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 09 22, 21:37)
Aš valausi ~3min.

Mm, reikia ir man pabandyti ilgėliau ax.gif

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 22, 21:42)
menesiui prausiklio?  blink.gif as apakus... kaip jus sitaip taupiai susisukat?  ax.gif

Nesijaudink, aš 50 ml cleansing cream suraitau per 5-6 savaites blush2.gif Nors 10 ml mėginėlio naudojau ilgiau nei 2 savaites... Kažkaip su didesniu kiekiu maloniau prausiasi.
Atsakyti