Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

Mačiau kelios merginos dėjo savo akyčių nuotraukas, įdedu ir aš, kad būtų lengviau nuspręsti, kad dr.H tušas tikrai puikus. Visaip bandžiau fotografuoti, kad atsispindėtų realus vaizdas. Nuotraukose pačių blakstienų spalva švelni, bet tušas tikrai dažo juodai.
user posted image
Dažyta vieną kartą. Man asmeniškai norint tankesnių reikia antro karto, tada pats efektas lygus, kad ir seniau naudotam MF ar YSL.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 21 rugsėjo 2008 - 16:36
QUOTE(doufyl @ 2008 09 21, 17:32)
Mačiau kelios merginos dėjo savo akyčių nuotraukas, įdedu ir aš, kad būtų lengviau nuspręsti, kad dr.H tušas tikrai puikus. Visaip bandžiau fotografuoti, kad atsispindėtų realus vaizdas. Nuotraukose pačių blakstienų spalva švelni, bet tušas tikrai dažo juodai.
user posted image
Dažyta vieną kartą. Man asmeniškai norint tankesnių reikia antro karto, tada pats efektas lygus, kad ir seniau naudotam MF ar YSL.

liuks akyte smile.gif
pas tave Volume?
as tai galvoju kita kart pirkt ne Volume, o ta kita.. idomu bus palygint
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 21, 12:36)

--------------------------------------------------------------------

Nors ir Bremen kosmetologė sakė, kad galima naudoti ir rožių light žiemą, bet aš norėsiu kažko riebesnio, visgi žvarbus vėjas gali padaryti savo (labai mėgstu pasivaikščiojimus po miška, čiuožinėjimą pačiūžomis). Bet man rožių light dar užteks iki lapkričio tai tikrai. Siaubingai taupus thumbup.gif  Greičiausiai žiemai pirksiu mėginuką stipresnio kremo. Kažin kokį imti. g.gif  Rožių kremas mano normaliai odai (žandams) manau bus per riebus. Nors Dr.H vokiškam puslapyje rašo, kad rožių kremas labai tinka šaltam orui. O svarainių tikrai lengvesnis negu rožių light?
Papildyta:
Ar čia mano įsitikinimas, bet man kažkaip nedrąsu žiemą dr.H aliejuką naudoti (nors tepu tik kaktą ir smakrą).

Pas mus ziema oro temperatura apie +7 vidurkis ax.gif , tai gal jinai pagal musu orus ir taike blush2.gif
O roziu krema tai kosmetike masažui naudoja tai man jisai ir ziema per sunkus butu ax.gif
Man kaip tik roziu light pasirode lengvesnis negu svarainiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 21, 18:45)
liuks akyte  smile.gif
pas tave Volume?
as tai galvoju kita kart pirkt ne Volume, o ta kita.. idomu bus palygint

ačiū 4u.gif taip, juodas. tikrai labai patenkinta. berods Sultry sakė, kad to paprasto tušo šepetėlis manevringesnis. na, man dar įdomu kaip tas akmens spalvos tušas atrodo. kažkada stepono parduotuvėlėj gundė mane su juo, bet taip ir nesusiviliojau. o čia jau įspūdžiai bus iš katučio ax.gif

QUOTE(Bremen @ 2008 09 21, 19:19)
Pas mus ziema oro temperatura apie +7 vidurkis  ax.gif , tai gal jinai pagal musu orus ir taike  blush2.gif
O roziu krema tai kosmetike masažui naudoja tai man jisai ir ziema per sunkus butu  ax.gif
Man kaip tik roziu light pasirode lengvesnis negu svarainiu  ax.gif

na tai va, kaip čia dabar žinoti, ar galima prie kokių -10 aliejuku teptis. Bremen, jau net gėda prašyti, bet gal galėsi pasiteirauti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 21 rugsėjo 2008 - 18:13
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 21, 15:42)
Svarainių jei ne lengvesnis, tai toks pat kaip rožių light. Kad ne riebesnis, tai čia faktas.

kaip tau pačiai patiko? 4u.gif Vis mąstau, ar man antrą rožių light reiktų imti ar kuo nors keisti g.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 09 21, 17:32)
Nuotraukose pačių blakstienų spalva švelni, bet tušas tikrai dažo juodai.

super thumbup.gif 4u.gif Manau, kad visos jau apsisprendė lotuliukas.gif

QUOTE(Bremen @ 2008 09 21, 18:19)
Man kaip tik roziu light pasirode lengvesnis negu svarainiu  ax.gif

ar bent kiek kvepia svarainiais? rolleyes.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 09 21, 19:12)
o čia jau įspūdžiai bus iš katučio  ax.gif

bus, kai tušas jau pas mane bus smile.gif

čia tiek visos drąsiai eksperimentuoja su spalvom ir nesiaikštydamos dažosi baklažano spalva, kad ir aš ramia širdim to šlapio akmens laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 21 rugsėjo 2008 - 18:49
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 19, 19:08)
as, kaip minejau, bandau dabar rinkinuka riebiai/misriai odai, vakar vakare pastebejau, kad mano nosiukas labai issausejo, vos ne pleiskanoja unsure.gif  nors tai riebiausia mano veido dalis budavo unsure.gif

Labas, apie si prausikli ponios Elytes buvo pasakyta, kad merginos turincios sausa oda turi stipresniais vakuminiais paspaudimais plaut veiduka su kosele, o turincios riebesne odele tik vos vos ir labai svelniai spaudineti (cia kad neaktyvint riebalu issiskyrimo turbut g.gif ). Tikrai ne viena kart ir cia skaiciau apie tai. Pamegink pati isitikinsi. Mano veidas net plevele riebaliuko buna pasidenges nusiprausus, kur riebiau- svelniau spaudau, o zandukus stipriau mirksiukas.gif Man viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 21, 17:12)
na tai va, kaip čia dabar žinoti, ar galima prie kokių -10 aliejuku teptis. Bremen, jau net gėda prašyti, bet gal galėsi pasiteirauti blush2.gif  4u.gif

spalio 1 einu, paklausiu
QUOTE(katutis @ 2008 09 21, 17:48)
ar bent kiek kvepia svarainiais?  rolleyes.gif 

man tai panasus i ranku krema pasirode ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bremen: 21 rugsėjo 2008 - 19:30
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 21, 16:01)
ir kaip jums viskas taupiai naudojas..pavydu...

Na, aš kai maišau su aliejuku, tai man labai nedaug to kremo reikia.

QUOTE(doufyl @ 2008 09 21, 17:04)
O nesumažina aliejuko poveikio maišant jį su kremu?

beje, norėčiau pagirti tušą - vakar teko ašarą nubraukti, o tušas liko "stovėti" savo vietoje. nustebau.

Neįsivaizduoju žinok, bet mano odai tai patinka, nes vienas kremas per riebus, o vienas aliejukas per mažai drėkina, kai orai šaltoki. Tai juodu abudu labai liuks tepasi, nereikia net servetėle nubraukti po to (nebent dienos eigoje).

Šiaip reikės Elytės paklausti, trečiadienį Big Day ax.gif

QUOTE(katutis @ 2008 09 21, 19:48)
kaip tau pačiai patiko?  4u.gif Vis mąstau, ar man antrą rožių light reiktų imti ar kuo nors keisti  g.gif

ar bent kiek kvepia svarainiais?  rolleyes.gif 

Man svarainių kremukas visai patiko, jį vasarą naudojau po purvo kaukių, tai gerai drėkindavo. Šiaip siūlyčiau gal mėginuką svarainių išbandyti, tada pačiai bus aiškiau mirksiukas.gif

Nes aš tai nematau skirtumo tarp jų... Bent jau nepastebėjau iš tų 5 ml...

Šiek tiek yra svarainių rūgštelės smile.gif Nežymiai taip.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 21, 22:18)
Neįsivaizduoju žinok, bet mano odai tai patinka, nes vienas kremas per riebus, o vienas aliejukas per mažai drėkina, kai orai šaltoki. Tai juodu abudu labai liuks tepasi, nereikia net servetėle nubraukti po to (nebent dienos eigoje).

hehe, big day, gerai pavadinai thumbup.gif biggrin.gif o tu ir kaktą tepi šitu mixu? ta prasme visą veiduką? aš aliejuką tik kaktai ir smakrui naudoju.
Atsakyti
Apie cleansing cream, tai Elytė sakė, kad sausai odai (man) reikia jį palaikyti tiesiog ant veido 4 min ir nuplauti,jokiu ten paspaudimų nedaryti... mano oda kai yra linkusi į kuperozę, tai aš taip ir darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 09 22, 10:09)
Apie cleansing cream, tai Elytė sakė, kad sausai odai (man) reikia jį palaikyti tiesiog ant veido 4 min ir nuplauti,jokiu ten paspaudimų nedaryti... mano oda kai yra linkusi į kuperozę, tai aš taip ir darau smile.gif

ooo kaip idomiai bigsmile.gif o ka daryt jei mano oda i riebuma, bet irgi linkusi raudonuot? g.gif gal irgi uztektu tik palaikyt ir nuplauti?
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 21, 22:18)
Na, aš kai maišau su aliejuku, tai man labai nedaug to kremo reikia.

4u.gif lauksiu ir as tavo Big Day... vakar taip pamasciau,kad pati sau noreciau pasidovanot toki vizita.. ax.gif

QUOTE(Monica @ 2008 09 22, 11:09)

reiks isbandyt...

as galvoju savo meginius pasilikt kelionei artimiausiai i uzsieni, labai gerai sueitu : prausiklis,kremas,toninis kremas smile.gif dar zadu weledos dantpastes nusipirkt meginuku smile.gif)) su mazu tasiuku isvaziuoju,o ketinu grizt pasipildzius blush2.gif tik va ar iskentesiu as tuos meginukus saugot tiek..labai jau smalsu biggrin.gif
Atsakyti