Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Catty @ 2008 09 19, 17:40)
O kurias priemones tiksliai tu naudoji?

beveik tas pacias kaip ir visos ax.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 19, 18:46)
blink.gif , gal jie ten dar ir heroino ideda lotuliukas.gif , kad tokia kaina, nes Afganistanas pagal heroino uzauginimo skaicius yra pats pirmiausias 

2004 metais gavo jie kazkokia parama tai tikriausia nuo heroino persimete ant roziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 19, 21:50)
vat, as galvoju irgi, kad taip gali buti unsure.gif  ir siaip susimasciau, kad gal nelaiku as ta rinkinuka pradejau naudoti, gal vertejo pralaukt saltaji sezona unsure.gif  ar turbut reikia stengtis daugiau kazkaip odele drekinti, as ta pasausejima pastebejau po prausiklio, kuris man siaip visai lyg ir patiko verysad.gif

vat as ir galvoju,kada man svarainiu veido kremo meginuka naudot.... jis,anot Summer,maziausiai drekinantis,ti gal laukt pavasario? g.gif ka manot?
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 20, 11:15)
vat as ir galvoju,kada man svarainiu veido kremo meginuka naudot.... jis,anot Summer,maziausiai drekinantis,ti gal laukt pavasario?  g.gif  ka manot?

Nelauk smile.gif jis vistiek galioja iki 2010 metų kažkurio mėnesio, net ir pradarytas... pakaitom su rožėm mirksiukas.gif

Iš tikrųjų tai beveik nejaučiu skirtumo tarp šių dviejų g.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 19, 20:50)
as ta pasausejima pastebejau po prausiklio, kuris man siaip visai lyg ir patiko verysad.gif

Kaip keista, juk jis padengia odą maitinančia plėvele, man bent prausiklis nei kiek nesausina. Nusipirkusi Madaros putas veidui po kurio laiko mečiau jas naudoti, nes cleansing cream maloniau nuprausia ir oda mažiau sausėja.. tai pakaitom naudosiu. Man tai nerolio hidrolatas daugiausia klausimų kelia, pirmas 2 savaites nuostabus buvo, o dabar negaliu nieko netepti po jo doh.gif Bandysiu levandų nusipirkti. Nukrypau truputį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 20, 12:52)
Nelauk smile.gif jis vistiek galioja iki 2010 metų kažkurio mėnesio, net ir pradarytas... pakaitom su rožėm mirksiukas.gif

Iš tikrųjų tai beveik nejaučiu skirtumo tarp šių dviejų g.gif
Papildyta:
Kaip keista, juk jis padengia odą maitinančia plėvele, man bent prausiklis nei kiek nesausina. Nusipirkusi Madaros putas veidui po kurio laiko mečiau jas naudoti, nes cleansing cream maloniau nuprausia ir oda mažiau sausėja.. tai pakaitom naudosiu. Man tai nerolio hidrolatas daugiausia klausimų kelia, pirmas 2 savaites nuostabus buvo, o dabar negaliu nieko netepti po jo doh.gif Bandysiu levandų nusipirkti. Nukrypau truputį blush2.gif

krypk krypk,nieko baisaus wink.gif
ok,tada naudosim pakaitom smile.gif 4u.gif
as ti Dr.H molio uzsinorejau doh.gif sarasas is Dr.H atvirksciai proporcingas mano pajamoms biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Summer, gal tu bandzius ka is situ ir galetum palygint?
foot balm;
rosemary leg and arm toner;
fitness foot cream.

ka gero gal kas galit apie kuria is siu priemoniu pasakyt? blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 20, 11:52)
Nusipirkusi Madaros putas veidui po kurio laiko mečiau jas naudoti, nes cleansing cream maloniau nuprausia ir oda mažiau sausėja..

neįsivaizduoju lygiaverčio pakaitalo Cleansing cream rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 20, 15:56)
Summer, gal tu bandzius ka is situ ir galetum palygint?
foot balm;
fitness foot cream.

Turėjau mėginuką fitness foot cream, tepdavausi po pedikiūro pėdas. Maloniai kvepia (lyg ir citrinomis), riebokas, neblogai drėkina.

Rozmarinų toneris skirtas gerinti kraujotakai, tinka kovojant su celiulitu (kiek skaičiau).
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 20, 17:13)
neįsivaizduoju lygiaverčio pakaitalo Cleansing cream  rolleyes.gif

o man abu (dr.H ir madaros) patiko.reiktu Dr.H ilgiau panaudot,tada ivertinciau tiksliau blush2.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 20, 17:30)
Turėjau mėginuką fitness foot cream, tepdavausi po pedikiūro pėdas. Maloniai kvepia (lyg ir citrinomis), riebokas, neblogai drėkina.

Rozmarinų toneris skirtas gerinti kraujotakai, tinka kovojant su celiulitu (kiek skaičiau).

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 19, 21:50)
ar turbut reikia stengtis daugiau kazkaip odele drekinti, as ta pasausejima pastebejau po prausiklio, kuris man siaip visai lyg ir patiko verysad.gif

o negali būti, kad per stipriai spaudi odelę prausdamasi su cleansing cream? aš nuo gegužės vidurio veidui vien tik dr.H (Sultry, gerai sutrumpinai thumbup.gif ) naudoju ir esu labai patenkinta, jokio sausumo.

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 20, 16:56)
foot balm;
fitness foot cream.

ka gero gal kas galit apie kuria is siu priemoniu pasakyt? blush2.gif
4u.gif

turėjau mėginuką. mano pėdoms pasirodė per lengvas. bet šiaip tikrai malonus. dar ir nuovargį nuo kojų nuėmė.
--------------------------------------------------------------------

Nors ir Bremen kosmetologė sakė, kad galima naudoti ir rožių light žiemą, bet aš norėsiu kažko riebesnio, visgi žvarbus vėjas gali padaryti savo (labai mėgstu pasivaikščiojimus po miška, čiuožinėjimą pačiūžomis). Bet man rožių light dar užteks iki lapkričio tai tikrai. Siaubingai taupus thumbup.gif Greičiausiai žiemai pirksiu mėginuką stipresnio kremo. Kažin kokį imti. g.gif Rožių kremas mano normaliai odai (žandams) manau bus per riebus. Nors Dr.H vokiškam puslapyje rašo, kad rožių kremas labai tinka šaltam orui. O svarainių tikrai lengvesnis negu rožių light?
Papildyta:
Ar čia mano įsitikinimas, bet man kažkaip nedrąsu žiemą dr.H aliejuką naudoti (nors tepu tik kaktą ir smakrą).
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 21, 14:36)
Greičiausiai žiemai pirksiu mėginuką stipresnio kremo. Kažin kokį imti. g.gif  Rožių kremas mano normaliai odai (žandams) manau bus per riebus. Nors Dr.H vokiškam puslapyje rašo, kad rožių kremas labai tinka šaltam orui. O svarainių tikrai lengvesnis negu rožių light?
Papildyta:
Ar čia mano įsitikinimas, bet man kažkaip nedrąsu žiemą dr.H aliejuką naudoti (nors tepu tik kaktą ir smakrą).

Dar yra Moisturising cream, kaip tik turiu mėginuką, tai už poros savaičių praimsiu, kai baigsiu rožių light. Jis irgi skirtas sausai-normaliai odai.

Svarainių jei ne lengvesnis, tai toks pat kaip rožių light. Kad ne riebesnis, tai čia faktas.

O aš aliejuką maišau su rožių light kremu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 21, 15:36)
o negali  būti, kad per stipriai spaudi odelę prausdamasi su cleansing cream? aš nuo gegužės vidurio veidui vien tik dr.H (Sultry, gerai sutrumpinai thumbup.gif ) naudoju ir esu labai patenkinta, jokio sausumo.
turėjau mėginuką. mano pėdoms pasirodė per lengvas. bet šiaip tikrai malonus. dar ir nuovargį nuo kojų nuėmė.
--------------------------------------------------------------------

Nors ir Bremen kosmetologė sakė, kad galima naudoti ir rožių light žiemą, bet aš norėsiu kažko riebesnio, visgi žvarbus vėjas gali padaryti savo (labai mėgstu pasivaikščiojimus po miška, čiuožinėjimą pačiūžomis). Bet man rožių light dar užteks iki lapkričio tai tikrai. Siaubingai taupus thumbup.gif  Greičiausiai žiemai pirksiu mėginuką stipresnio kremo. Kažin kokį imti. g.gif  Rožių kremas mano normaliai odai (žandams) manau bus per riebus. Nors Dr.H vokiškam puslapyje rašo, kad rožių kremas labai tinka šaltam orui. O svarainių tikrai lengvesnis negu rožių light?
Papildyta:

del Dr.H tai cia ne mano original mintis.kazkas jau taip raso,tik nepamenu kas doh.gif blush2.gif
kai praimsiu svarainiu meginuka,galesiu palygitn su rose light ax.gif
ir kaip jums viskas taupiai naudojas..pavydu...

Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 21, 16:42)
Dar yra Moisturising cream, kaip tik turiu mėginuką, tai už poros savaičių praimsiu, kai baigsiu rožių light. Jis irgi skirtas sausai-normaliai odai.
Svarainių jei ne lengvesnis, tai toks pat kaip rožių light. Kad ne riebesnis, tai čia faktas.
O aš aliejuką maišau su rožių light kremu thumbup.gif

Apie moisturising cream irgi galvojau, jeigu bent kiek riebesnis negu rožių light man būtų pats tas. O nesumažina aliejuko poveikio maišant jį su kremu?

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 21, 17:01)
kai praimsiu svarainiu meginuka,galesiu palygitn su rose light  ax.gif
ir kaip jums viskas taupiai naudojas..pavydu...

lauksiu įspūdžių 4u.gif
aš taupiai naudoju, nes brangios priemonės. o beto jeigu padauginu pvz kremo veido, tai man jau būna per riebu.
beje, norėčiau pagirti tušą - vakar teko ašarą nubraukti, o tušas liko "stovėti" savo vietoje. nustebau. nes po dušo, man visada išsiterlioja žemiau antakių.
kai bus daromas užsakymas sekantis, norėčiau žinoti, būtinai prisidėsiu biggrin.gif
Atsakyti