Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 18, 12:26)
sunku pasakyti g.gif bet zinok, kiek pamenu visokiu tokiu priemoniu, skirtu itrinimui, kurias turejau, tai niekad nebuvo minima, kad reikia pirma isplaut plaukus g.gif

ant situ raso "itrinti i svaria galvos oda" g.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 18, 11:22)
nukrypom,ir ne truputi.. blush2.gif as manau,kad gal mums, kaip ir kosmetinukems,reiktu susikurt temele siaip sau,tokiems va su nukrypimais pakalbejimams bendraminciu skyrelyje.ka manot? man butu visai smagu ir idomu  blush2.gif

Aš irgi būčiau už blush2.gif

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 18, 11:29)
ant situ raso "itrinti i svaria galvos oda"  g.gif

Kaip įsivaizduoju, reikia išsiplauti su šampūnu ir tuomet jau po visų procedūrų įtrinti į šaknis ir palikti, viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 18, 12:50)
Aš irgi būčiau už blush2.gif
Kaip įsivaizduoju, reikia išsiplauti su šampūnu ir tuomet jau po visų procedūrų įtrinti į šaknis ir palikti, viskas ax.gif

Summer,tau cia geriausiai sekasi naujas temas kurti wink.gif blush2.gif
ne ne,jas reik isplaut,nes jos aliejines konsistencijos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 18, 11:29)
ant situ raso "itrinti i svaria galvos oda"  g.gif

kaip idomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 18, 09:22)
nukrypom,ir ne truputi.. blush2.gif as manau,kad gal mums, kaip ir kosmetinukems,reiktu susikurt temele siaip sau,tokiems va su nukrypimais pakalbejimams bendraminciu skyrelyje.ka manot? man butu visai smagu ir idomu  blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 18, 11:11)
tokio apibendrinimo as nedrisciau daryt  blush2.gif aisku,Dr.H yra geris  thumbup.gif 

aš iš savo patirties sakau - man nepadėjo biggrin.gif Na nebent ką nors turbinio, stipraus gal paskiria smile.gif

aha, tokiems klausimams čia ne vieta 4u.gif
Atsakyti
truputis informacijos biggrin.gif
Skaičiau ekologini zurnala ax.gif tai 1kg roziu aliejaus kainuoja nuo 4000-5000 eu, o kartais net ir iki 10000eu.O auginama Afganistane, 200 ukininku is provincijos Nangarhar ax.gif tam yra naudojama 32 hektarai zemes ax.gif
Spuogai po truputi dingsta thumbup.gif
Atsakyti
as, kaip minejau, bandau dabar rinkinuka riebiai/misriai odai, vakar vakare pastebejau, kad mano nosiukas labai issausejo, vos ne pleiskanoja unsure.gif nors tai riebiausia mano veido dalis budavo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 19 rugsėjo 2008 - 18:08
QUOTE(Bremen @ 2008 09 19, 14:55)
truputis informacijos  biggrin.gif
Skaičiau ekologini zurnala  ax.gif  tai 1kg roziu aliejaus kainuoja nuo 4000-5000 eu, o kartais net ir iki 10000eu.O auginama Afganistane, 200 ukininku is provincijos Nangarhar  ax.gif  tam yra naudojama 32 hektarai zemes  ax.gif
Spuogai po truputi dingsta  thumbup.gif

O kurias priemones tiksliai tu naudoji?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 19, 19:08)
as, kaip minejau, bandau dabar rinkinuka riebiai/misriai odai, vakar vakare pastebejau, kad mano nosiukas labai issausejo, vos ne pleiskanoja unsure.gif  nors tai riebiausia mano veido dalis budavo unsure.gif

Negali būti dėl oro atšalimo? Maniškė oda palyginus irgi lbai išsausėjo, nebegaliu būti vien toniku pasipurškus, aliejų iš viso apribojau ir naudoju nemažai rožių light kremuko, nes oda kažkokia dehidratavusi arba tiesiog natūraliai nusausėjusi nuo aliejuko verysad.gif Kremukas padeda ir nebesausėja oda, žiemai gal reikės normalią pakuotę nusipirkti, nes dabar kasdien naudoju, tai kas žiemą dėsis doh.gif Aliejukas iš KN drėkina, bet matyt nepakankamai man sad.gif Eisiu trečiadienį pas Elytę aiškintis, kas darosi mano odai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 09 19, 15:55)
truputis informacijos  biggrin.gif
Skaičiau ekologini zurnala  ax.gif  tai 1kg roziu aliejaus kainuoja nuo 4000-5000 eu, o kartais net ir iki 10000eu.O auginama Afganistane, 200 ukininku is provincijos Nangarhar  ax.gif  tam yra naudojama 32 hektarai zemes  ax.gif
Spuogai po truputi dingsta  thumbup.gif

blink.gif , gal jie ten dar ir heroino ideda lotuliukas.gif , kad tokia kaina, nes Afganistanas pagal heroino uzauginimo skaicius yra pats pirmiausias

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 19, 18:40)
Negali būti dėl oro atšalimo?

labai gali buti, mano oda visada pasauseja atvesus orams ir jau tenka krema tepti dazniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 19, 19:40)
Negali būti dėl oro atšalimo? Maniškė oda palyginus irgi lbai išsausėjo, nebegaliu būti vien toniku pasipurškus, aliejų iš viso apribojau ir naudoju nemažai rožių light kremuko, nes oda kažkokia dehidratavusi arba tiesiog natūraliai nusausėjusi nuo aliejuko verysad.gif Kremukas padeda ir nebesausėja oda, žiemai gal reikės normalią pakuotę nusipirkti, nes dabar kasdien naudoju, tai kas žiemą dėsis doh.gif Aliejukas iš KN drėkina, bet matyt nepakankamai man sad.gif Eisiu trečiadienį pas Elytę aiškintis, kas darosi mano odai biggrin.gif

vat, as galvoju irgi, kad taip gali buti unsure.gif ir siaip susimasciau, kad gal nelaiku as ta rinkinuka pradejau naudoti, gal vertejo pralaukt saltaji sezona unsure.gif ar turbut reikia stengtis daugiau kazkaip odele drekinti, as ta pasausejima pastebejau po prausiklio, kuris man siaip visai lyg ir patiko verysad.gif
Atsakyti