Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 17, 17:56)
o ar tikrai yra toks tiesioginis rysys tarp tirstumo ri drekinimo?  g.gif

gerai čia paklausei biggrin.gif sante man per lengvas, nors jo ir paskirtis nėra grynai drėkinimas, bet lengvumas, purumas, o logonos kondicionierius grynai drėkinimui (čia pagal aprašymus kalbu).
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 17, 18:27)

šiaip tai jei ne rimta sveikatos priežastis, tai taip aš KT ir gerčiau

žinau tema ne apie hormonus ir tabletes blush2.gif , bet gal galite paaiškinti blondinei blush2.gif del kokiu priezasciu jas butina gerti ax.gif .
Padariau išvada, kad ne nuo pudros ir bronzanto spuogai puola ax.gif , nes per nakti sėkmingai doh.gif ant krūtines trys issoko doh.gif , bet katucio patarimu einu i darba nesidažius ax.gif žmones gąsdinu biggrin.gif
Atsakyti
tam, kad būtų nuslopinta kiaušidžių veikla, o hormonų dozes organizmas gautų iš išorės. Taip saugomasi pastoti, arba sulėtinamas kai kurių ligų progresavimas. Jei pas moterį kiaušidės veikia ne normos ribose, išorinės hormonų dozės sureguliuoja hormonų kiekį organizme, kartais susitvarko odos problemos smile.gif

jų gerti NEBŪTINA!!! unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 17 rugsėjo 2008 - 21:42
QUOTE(doufyl @ 2008 09 17, 22:28)
gerai čia paklausei biggrin.gif sante man per lengvas, nors jo ir paskirtis nėra grynai drėkinimas, bet lengvumas, purumas, o logonos kondicionierius grynai drėkinimui (čia pagal aprašymus kalbu).

aisku,dbr zinosiu. as, zinok, norejau paklaust dar "mandriau",statistiniais terminais,kaip unike ipratom juokauti po statistikos ziauuuraus kurso,bet galvoju ai,liksiu nesuprasta biggrin.gif
QUOTE(katutis @ 2008 09 17, 23:41)
tam, kad būtų nuslopinta kiaušidžių veikla, o hormonų dozes organizmas gautų iš išorės. Taip saugomasi pastoti, arba sulėtinamas kai kurių ligų progresavimas. Jei pas moterį kiaušidės veikia ne normos ribose, išorinės hormonų dozės sureguliuoja hormonų kiekį organizme, kartais susitvarko odos problemos smile.gif

jų gerti NEBŪTINA!!!  unsure.gif

ne tik, kad nebutina,bet esant galimybei arba nesant rimtam reikalui, netgi vengtina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 17 rugsėjo 2008 - 22:05
QUOTE(katutis @ 2008 09 17, 20:41)

jų gerti NEBŪTINA!!!  unsure.gif

na kam kt reikalingos tai žinau biggrin.gif , tik norėjau suzinoti kurioms ligoms gyd jas skiria ax.gif
na tu parasiai , kad del sveikatos priezasciu geri tai supratau ,kad butina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 09 18, 00:04)
na kam kt reikalingos tai žinau  biggrin.gif , tik norėjau suzinoti kurioms ligoms gyd jas skiria  ax.gif
na tu parasiai , kad del sveikatos priezasciu geri tai supratau ,kad butina  blush2.gif

is savo ir ne tik praktikos - ciklui reguliuoti.o cikla reguliuoti tam,kad butu saugomasi nuo del nereguliaraus ciklo ir hormonu disbalanso sukeliamu rimtu ginekologiniu ligu.,tsakant- ligu profilaktikai. aisku,cia tik vienas galimu susirgimu/atveju. dar buna, kad jau esant tam tikroms ligoms jas israso.
Atsakyti
šiaip galiu pasakyti, kad mitas, jog KT odą sutvarko smile.gif Jau geriau Hauschka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 17, 18:38)
o maniškė aiškina priešingai - kad KT iš esmės vienodi, skiriasi tik papildomos dalys bei kartos. Todėl toksai tyrimas niekuo nepadėtų juos skiriant. Kadangi dalyvauja tarptautiniuose kongresuose, specializuojasi KT srityje, tai sunku man ja netikėti.

sakė, jei neturi kur dėti pinigų, tai galim tirt smile.gif

na sudetis gal ir panasi tik hormonu proporcijos gali smarkiai skirtis
kazkada labai domejausi KT nes gydytojai suzlugde mano pasitikejima, tai buvau radus internete (rekomendacijas daktarams) kokius klausimus ginekologas privalo uzduoti pries skirdamas KT, na turetu uz visa gyvenima ir puse gimines iskratyti biggrin.gif
siaip kiek zinau jie maksimum vadovaujasi tokia nuomone jei moteris pietietisko tipo (tamsi, plaukuota vos ne su usais )jai reikia stiprius duoti, siaurietisko tipo silpnesnius
na bet gal ligu profilaktikai atidziau skiria po tyrimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 18, 07:55)
šiaip galiu pasakyti, kad mitas, jog KT odą sutvarko smile.gif Jau geriau Hauschka biggrin.gif

tokio apibendrinimo as nedrisciau daryt blush2.gif aisku,Dr.H yra geris thumbup.gif bet dbr ciut ne apie tai.
esu macius ne viena gyva egzemplioriu,kam KT butent del spuogu buvo skirtos,ir kol jos buvo vartojamos,odele buvo.. banalu,bet kaip kudikio sedyniukas biggrin.gif aisku,metus KT ir poveikis dingo. ir siaip,klausimas, ar verta vien del spuogu jas gert,nuodas gi ten..mazesnis ar didesnis.

panos,ne i tema,bet... kaip man itrinti nuskalaujamas ampules nuo slinkimo i plaukus? isplovus sampunu,itrint,palaikyt ir vel su sampunu plaut (nes ampules su aliejum),ar ant neplautos odos trint ir tada palaikius isplaut? doh.gif poster_offtopic.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 18, 11:11)
tokio apibendrinimo as nedrisciau daryt  blush2.gif aisku,Dr.H yra geris  thumbup.gif  bet dbr ciut ne apie tai.
esu macius ne viena gyva egzemplioriu,kam KT butent del spuogu buvo skirtos,ir kol jos buvo vartojamos,odele buvo.. banalu,bet kaip kudikio sedyniukas  biggrin.gif aisku,metus KT ir poveikis dingo. ir siaip,klausimas, ar verta vien del spuogu jas gert,nuodas gi ten..mazesnis ar didesnis.

panos,ne i tema,bet... kaip man itrinti nuskalaujamas ampules nuo slinkimo i plaukus? isplovus sampunu,itrint,palaikyt ir vel su sampunu plaut (nes ampules su aliejum),ar ant neplautos odos trint ir tada palaikius isplaut?  doh.gif  poster_offtopic.gif  4u.gif

egzemplioriu yra, bet kas baisiausia - tai laikina unsure.gif tikrai ne iseitis. kokias nakvisas geriau bandyt pagert gal , bet cia jau nukrypom truputi.

as tai manau, kad nereikia ju plauti pries tepant g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 18, 12:16)
egzemplioriu yra, bet kas baisiausia - tai laikina unsure.gif tikrai ne iseitis. kokias nakvisas geriau bandyt pagert gal , bet cia jau nukrypom truputi.

as tai manau, kad nereikia ju plauti pries tepant g.gif

nukrypom,ir ne truputi.. blush2.gif as manau,kad gal mums, kaip ir kosmetinukems,reiktu susikurt temele siaip sau,tokiems va su nukrypimais pakalbejimams bendraminciu skyrelyje.ka manot? man butu visai smagu ir idomu blush2.gif

Linut, na,jauciu reiks pabandyt neplaut. nes du kartus jas naudojau,abu kartus ploviau pries tepant,bet taip nesinori sampunais tuos plaukus kankint doh.gif
tik va galvoju,gal per nesvaria oda maziau naudingosios medziagos susigers? g.gif

Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 18, 11:22)
Linut, na,jauciu reiks pabandyt neplaut. nes du kartus jas naudojau,abu kartus ploviau pries tepant,bet taip nesinori sampunais tuos plaukus kankint  doh.gif
tik va galvoju,gal per nesvaria oda maziau naudingosios medziagos susigers?  g.gif

sunku pasakyti g.gif bet zinok, kiek pamenu visokiu tokiu priemoniu, skirtu itrinimui, kurias turejau, tai niekad nebuvo minima, kad reikia pirma isplaut plaukus g.gif
Atsakyti