ir lauksim issamaus pasakojimo ka dare
o ji tik valymus daro ar galima nueiti pasikonsultuoti gal kokia kita procedura rekomenduotu?
QUOTE(Odora @ 2008 09 17, 08:59)
ir lauksim issamaus pasakojimo ka dare
o ji tik valymus daro ar galima nueiti pasikonsultuoti gal kokia kita procedura rekomenduotu?
Manau, kad laisvai galima pasikonsultuoti. Aš juk irgi ją susistabdžiau pačioje parduotuvėje ir pasiklausiau dėl valymo.
Elytė tikrai pakonsultuoja - parenka priemones ir pataria, jeigu reikia
QUOTE(doufyl @ 2008 09 16, 20:20)
aš kaip tik ieškau kuo tirštesnės konsistencijos. matyt reikės vėl pirksi logona kondicionierių. jis man labai patiko. nes norisi labiau drėkinimo.
o ar tikrai yra toks tiesioginis rysys tarp tirstumo ri drekinimo?
QUOTE(katutis @ 2008 09 16, 21:58)
buvo, bet mano gydytoja kažkodėl į tai skeptiškai pasižiūrėdavo
kaip idomiai. pagal ideja, net KT negaletu skirt be hormonu tyrimo..o dbr ,kaip kazkuri cia jau minejo,tik paduoda kruva lankstinuku ir rinkis tiesa,jei atliekamas privaciam kabinete, jis kainuoja nepigiai
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 17, 16:56)
tiesa,jei atliekamas privaciam kabinete, jis kainuoja nepigiai
Įdomu, kiek? Nes laukti poliklinikoj eilėje pusę metų tai
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 17, 18:28)
Įdomu, kiek? Nes laukti poliklinikoj eilėje pusę metų tai
na,man buvo tokia idomi situacija.as siaip lankaus privacioj klinikoj Klaipedoje,bet mano gydytoja dirba dar vienu etatu valstybinej ligoninej.tai ji, taupydama mano pinigus , priregistravo mane tyrimams savo ligonineje.ir lbj greit viskas ten susisuko. o siaip, sake, butu kainave virs 100litu.cia pries 3,5metu.
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 17, 17:31)
na,man buvo tokia idomi situacija.as siaip lankaus privacioj klinikoj Klaipedoje,bet mano gydytoja dirba dar vienu etatu valstybinej ligoninej.tai ji, taupydama mano pinigus , priregistravo mane tyrimams savo ligonineje.ir lbj greit viskas ten susisuko. o siaip, sake, butu kainave virs 100litu.cia pries 3,5metu.
Pasisekė Na, reikės domėtis kas kur ir už kiek
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 17, 18:33)
Pasisekė Na, reikės domėtis kas kur ir už kiek
aga,tikrai pasidomek, gal ner tu eiliu tose valstybinese istaigose tik va svarbu miela-gera daktare rast..visgi cia tokia sritis
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 17, 16:56)
pagal ideja, net KT negaletu skirt be hormonu tyrimo..
o maniškė aiškina priešingai - kad KT iš esmės vienodi, skiriasi tik papildomos dalys bei kartos. Todėl toksai tyrimas niekuo nepadėtų juos skiriant. Kadangi dalyvauja tarptautiniuose kongresuose, specializuojasi KT srityje, tai sunku man ja netikėti.
sakė, jei neturi kur dėti pinigų, tai galim tirt
QUOTE(katutis @ 2008 09 17, 19:38)
o maniškė aiškina priešingai - kad KT iš esmės vienodi, skiriasi tik papildomos dalys bei kartos. Todėl toksai tyrimas niekuo nepadėtų juos skiriant. Kadangi dalyvauja tarptautiniuose kongresuose, specializuojasi KT srityje, tai sunku man ja netikėti.
o nemanot,kad ji tik pagrindzia lankstinuku politika tuo? nesakau,kad taip yra,bet cia pamastymui (marketinga pasimokius darausi "paranojiska" )
be to, priklausomai nuo hormonu disbalanso lygio ir KT atitinkamos,su maziau hormonu (naujesnes kartos),ar su daugiau (senesnes)..kazkaip taip man gydytoja tada aiskino dar
o man tyre ne tik del kt,taip kad tyrimas buvo tikrai reikalingas.
man ir taip skiria kuo mazesnio stiprumo, antraip netoleruoju
šiaip tai jei ne rimta sveikatos priežastis, tai taip aš KT ir gerčiau
QUOTE(katutis @ 2008 09 17, 21:27)
man ir taip skiria kuo mazesnio stiprumo, antraip netoleruoju
na,man ir skyre a la naujausios kartos,bet juk yra moteru su dideliu disbalansu,tai gal joms veiksmingos tik tos senesnes kartos? ai, ne medike as
ne tu viena tokia..