Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (I dalis)

QUOTE(elevin @ 2008 09 18, 18:18)
Vietos paplūdimyje tikrai visiems užteks, o va prie baseino nevisada. Registratūroje bendravau angliškai, todėl nežinau jų rusų kalbos žinių lygio.
Mes kambarį gavome pradžioje įėjimo prie baseino - labai rami, bet kartu patogi vieta - visai šalia pagrindinio pastato (ten daugiausia apgyvendinami vyresnio amžiaus arba turtingesni vokiečiai, bent man taip pasirodė).
dėl šios kelionės mums pasisekė, spėjome paskutinę minutę pagauti, tai su viskas įskaičiuota 1400,- jei tiksliai pamenu.

Oho kaip dar pigu tada buvo. Mes 10 naktu 2600 Lt ir čia jau su20 proc. nuolaida doh.gif
O ten į jūrą kambarių yra? nes kai žiuri ant foto, tai nelabai aišku.
O tai Jums viešbutis vis gi patiko...ar šeipsau?
Ačiu už informacija elevin drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2008 09 18, 18:56)
Oho kaip dar pigu tada buvo. Mes 10 naktu 2600 Lt ir čia jau su20 proc. nuolaida doh.gif
O ten į jūrą kambarių yra? nes kai žiuri ant foto, tai nelabai aišku.
O tai Jums viešbutis vis gi  patiko...ar šeipsau?
Ačiu už informacija elevin drinks_cheers.gif  wub.gif

Ir tada tokios kainos buvo, bet matyt tokia kaina, nes vasario mėnuo ir paskutinė minutė.
Nelabai atkreipiau dėmesį, bet manau, kad iš pagrindinio pastato viršutinių aukštų jūra matosi. Šiaip pats viešbučio išdėstymas kiek kitoks, tokie kaip kotedžiukai 2 aukštų, tai per medžius jūros nesimato.
Taip viešbutis patiko, važiuočiau ten ir vėl, bet šį kartą važiuoju su vaiku, todėl ieškojau, kur jam būtų daugiau ką veikti.
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2008 09 18, 07:39)
Vakarienei  mano vyras visada pasirenka šviesias kelnes ir marškinukus  ax.gif jau su šortais,maike ir šlepetėm -tai saves negerbt.
O aš dažniausiai lengva suknutę kartais kokį šalį jei šalta.
......
Svarbu gerai jaustis pačiam ir nešokiruot aplinkinių.

drinks_cheers.gif labai teisingai aprašyta.. jeigu važiuojat į aukštesnės klasės viešbutį - pati ta apranga.

QUOTE(janudi @ 2008 09 18, 16:42)
pati esu maciusi kaip 5* viesbutyje buvo mandagiai is prasyti zmones is vakarienes ir paprasyti pakeisti apranga smile.gif tai buvo rusai, kaip cia kazkas rase, su raudona maike ir baltais sortais, bei slepetes.
Pati vakarienes metu deduosi sijonuka arba kelnes, ir aisku basutes, jau tikrai ne tapkes smile.gif

as irgi mačiau kaip ir Marriote, ir Steigenbergeryje neįleisdavo vakarieniauti su šortais, maikėm, pliažinėm šlepkėm - ir moterų, ir vyrų, ir tai kaip taisyke - rusakalbiai. O jeigu gerai atrodai - sulauksi iš pasitinkančių darbuotojų -ir vaikinų, ir merginų(!) komplimentų - "Mem, you look wonderful tonight" biggrin.gif

QUOTE(Jofky @ 2008 09 18, 10:29)
Per daug sureikšminot. Turistės ten jau seniai nieko nešokiruoja ir neieškokit problemų ten kur jų nėra, ką turit ir jums patogu tą ir renkitės. Jauna karta ir ten pradeda rengtis europirtiškai.

na jeigu tai žemesnės kategorijos viešutis - tada taip. mirksiukas.gif Bet jeigu važiuojate į 5* viešbutį, priklausantį tarptautiniam tinklui, paskui nesistebėkit išgirdę, kad jus vadins rusais, nelabai gražiai apkalbės (jeigu nugirsit) kokie vokiečiai ar anglai, o kokiam tripadviser.com paskaitysit pvz.vokiečių komentarus, kad jau tie turistai iš rytų nesusivokia į kokią aplinką patenka, ir kaip reikia rengtis ir elgtis.
Atsakyti
o gal kas buve sun rise garden beach 5*? 4u.gif mergytes, o draudziates tik sveikatos draudimu vaziuodamos ar dar kokiu? g.gif
Atsakyti
Laba diena. mes spalio 21 skrendam i ALADINA, gal kas jau buvo sitam viesbuti, gal galit pasidalinti ispudziais.
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 09 19, 10:27)
Žinoma,mes važiuojam pailsėti ir atsipūsti nuo kasdienybės bigsmile.gif Tik vykstam dviese su vyru,nes vežtis vaikus būtų tas pats,kas nepailsėti mirksiukas.gif Abi mano atžalėlės yra siaubingai aktyvios ir įnoringos,o be to juk verta pabūti vien tik su savo vyru(kas labai retai pavyksta) wub.gif O jei būtų netoliese tautiečių,tai gal sugalvotume kiek įvairiau kokį vieną kitą vakarą praleisti drinks_cheers.gif Ir dar-man keista,kad nėra jokių atsiliepimų apie tą viešbutį-tikiuosi,neapsirikom jį pasirinkdami 4u.gif

na musu agenturos atstove (mano drauge) ji mums irgi siule, sake kad labai fainas viesbutis, bet nelabai pritaikytas poilsiui su vaikais, tai ir vel vykstame i musu pamegta Grand Azura 4u.gif , manau kad tikrai gera viesbutuka pasirinkote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2008 09 19, 10:51)
na musu agenturos atstove (mano drauge) ji mums irgi siule, sake kad labai fainas viesbutis, bet nelabai pritaikytas poilsiui su vaikais, tai ir vel vykstame i musu pamegta Grand Azura 4u.gif , manau kad tikrai gera viesbutuka pasirinkote 4u.gif

Na,nors kiek nuraminot 4u.gif O mes,tiesą sakant,irgi vos nepasirinkom Tropicana Grand Azure,nes jį agentūroj labai rekomendavo bigsmile.gif Ir šitie du viešbutukai pagal žemėlapį labai netoli viens kito. thumbup.gif Kada jūs išvykstat?

Gal dar galit pasakyti,ar vežatės kokias maudymosi kepures,nes jūroj juk vanduo baisiai sūrus, ar nekenkia jis plaukams. ax.gif

O ar kas nors buvo ekskursijoje į Noveibo miestą,spalvotąjį kanjoną?Įdomu,kiek laiko trunka,kada išvykstama,kada grįžtama?Ar patiko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editukė: 19 rugsėjo 2008 - 10:11
o man klausimas iskiklo del tapkyciu...Uztenka jas tureti papludimiui ir pie baseino?
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 09 19, 16:26)
o man klausimas iskiklo del tapkyciu...Uztenka jas tureti papludimiui ir pie baseino?

Kiek suprantu,avalynę reikia rinktis pagal tai koks paplūdimys-smėlio ar koralinis. blink.gif Mes tai vešimės spec.maudymosi batukus,nes mūsų viešbutis prie koralinio rifo. 4u.gif Apie tuos batus jau diskutavom šios temos 2-3-4psl. rolleyes.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsirado dar neaiškumų dėl maudymosi jūroje g.gif Ką tik perskaičiau,kad Egipto paplūdimiuose nėra persirengimo kabinų.Tada įdomu,kaip apsirengusios einat iki jūros?Jei viešbutis turi savo paplūdimį,ar nebus nemandagu eiti iki jo vien su maudimuku? blush2.gifO kaip ten apsirengę vaikšto viešbučio teritorijoje,ar tik prie baseino nusimeta viršutinius rūbus? g.gif Klausiu,nes nebuvusiai tikrai sunku tai įsivaizduoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 09 20, 09:45)
Sveikutės 4u.gif
Atsirado dar neaiškumų dėl maudymosi jūroje g.gif Ką tik perskaičiau,kad Egipto paplūdimiuose nėra persirengimo kabinų.Tada įdomu,kaip  apsirengusios einat  iki jūros?Jei viešbutis turi savo paplūdimį,ar nebus nemandagu eiti iki jo vien su maudimuku? blush2.gifO kaip ten apsirengę vaikšto viešbučio teritorijoje,ar tik prie baseino nusimeta viršutinius rūbus? g.gif  Klausiu,nes nebuvusiai tikrai sunku tai įsivaizduoti. ax.gif

Kai kur yra persirengimo budelės, bet nemačiau kad jomis kas naudotusi. Jos ten visai nereikalingos. Daugelis mėgsta skareles užsirišti kaip sukneles ir eiti į viešbutį. Merginos dažnai tik sijonukus užsideda ir eina. Ten niekam neįdomu kaip jūs rengsitės rolleyes.gif Juk važiuojat atostogauti, tai ir nevaržykit savęs rolleyes.gif
Atsakyti
Mereveja, man idomu butu suzinoti, ka Hurgados kurorte poilsiaujant verta butu aplankyti, kokias ekskursijas issirinkti? 4u.gif patark ax.gif
Papildyta:
ranksluoscius savo geriau vestis papludimiui?siaip parasyta kad nemokai, bet o jei ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 09 20, 11:55)
Mereveja, man idomu butu suzinoti, ka Hurgados kurorte poilsiaujant verta butu aplankyti, kokias ekskursijas issirinkti? 4u.gif patark ax.gif

Tikrai verta aplankyti Luksora (nors kelione ilga, nera labai lengva, plius egiptiesiu vairavimas maniakiskas biggrin.gif ), bet man paliko tikrai dideli ispudi, ypac karnako sventykla, ir Karaliu slenis. O kaina jei imti per lietuviu organizatorius (ka tikrai patarciau, nes tolimas ekskursijas geriau jau sumoketi 10 - 15 doleriu brangiau, bet saugiau bus, o vietines ekskursijas tai ir pati pas vietinius emiau biggrin.gif ) 80 - 85 USD.

Tai pat Giftuno sala butiniausiai rekomenduoju 4u.gif Tikrai grazi ekskursija laivu, su apvirsutiniais nardymais. Tokia poilsine ekskursija. Pas vietinius mokejau 25 USD, pas lietuvius kainuoja 45 - 50 USD biggrin.gif

Ir safaris visos dienos smile.gif Vaziuojama keturraciais, dzipais, kupranugariais. Idomi diena dykumoje. Aisku daug kas sukomercinta, kaip pvz.lankomas beduinu kaimas, kuris akivaizdziai yra dirbtinas, bet siaip ekskursija idomi ir smagi:) Pas vietinius kainuoja 25 - 30 USD, pas lietuvius 50 - 55 USD. Tik jei planuosite sia ekskursija butinai pasiimkite is namu prastu drabuziu, nes jie lieka juodai smelini biggrin.gif Ir akinius nuo saules smile.gif

Siom trim ekskursijom pamatai nuostabia Egipto jura, dykuma ir galingus istorinius paminklus 4u.gif Aiksu jei pasirysite verta pabandyti ir gilumini nardyma, nes jura viena graziausiu pasaulyje, bet jei niekada nenardete tai poto gali ausis skaudeti, galva, bet gali ir viskas ok buti, cia jau pagal sveikata biggrin.gif

O Kairas aisku garsus piramidemis, bet daugiau nieko. Kaira galima pamatuti ir is Sarm El Seicho smile.gif O Luksora tik is Hurgados (Is Sarmo tik lrktuvu).
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2008 09 20, 12:04)
Papildyta:
ranksluoscius savo geriau vestis papludimiui?siaip parasyta kad nemokai, bet o jei ne... g.gif

O i koki viesbuti vaziuojate? smile.gif Jei parasyta tai bus, tikrai neimkite savo, nes:

1. Jei ir nebus papludymio ranksluosiu, pasiimsite is kambario.
2. Egipte labai graziu ir nebrangiu yra pirkti, pati parsiveziau ne viena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mereveja: 20 rugsėjo 2008 - 11:10