Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (I dalis)

Gavau ekskursijų kainas iš "Jwana tours" kelionių agentūros Hurgadoje.Kam idomu rašykit į AŽ-persiųsiu kainas el.paštu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 09 17, 11:49)
Sveikutės biggrin.gif
Tikrai įdomu,kiek gi kainuoja tas draudimas į Jeruzalę?Kur geriau draustis?Ir kodėl negalioja įprastas kelionių draudimas,kurį gavau imdama banko krefitinę kortelę? g.gif

is kur istraukiai, kad negalioja? as skambinau i hansa banka sake galioja tas VISA korteles draudimas visur kas yra uz Lietuvos sienos..
Atsakyti
Gal kas buvote Le Pacha Resort 4* ..Hurgadoje? Visam internete lietuviu kalba neradau nuomonių g.gif
Mes į jį važiuojame lapkričio mėnesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 09 17, 21:04)
Noriu pasiteirauti dėl apsirengimo ax.gif Kai rašo,kad rūbai per vakarienę turi atitikti viešbučio kategoriją,tai ką šitai reiškia? g.gif Tikiuosi,nereikia ten būti su balinėm suknutėm,bet turbūt su šortais neįleistų  doh.gif Ir dar-kaip ten geriau vaikščioti mieste?Radau praėjusiam forume,kad vežasi sijonus ir kelnes.O tai gal su šortais ar bridžais ten galiu atrodyti iššaukiančiai? g.gif Nes visgi ten musulmoniškas kraštas. 4u.gif

pati esu maciusi kaip 5* viesbutyje buvo mandagiai is prasyti zmones is vakarienes ir paprasyti pakeisti apranga smile.gif tai buvo rusai, kaip cia kazkas rase, su raudona maike ir baltais sortais, bei slepetes.
Pati vakarienes metu deduosi sijonuka arba kelnes, ir aisku basutes, jau tikrai ne tapkes smile.gif
Atsakyti
Laba diena... 4u.gif Mergytes, kiek laiko skrydis trunka i Egipta?Ir dar galima rusu kalba susikalbeti? blush2.gif mano teveliai tik rusiskai kalba...Tai dabar galvoju, as ten uz keturis asmenis nepavertejausiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 09 18, 15:44)
Laba diena... 4u.gif Mergytes, kiek laiko skrydis trunka i Egipta?Ir dar galima rusu kalba susikalbeti? blush2.gif mano teveliai tik rusiskai kalba...Tai dabar galvoju, as ten uz keturis asmenis nepavertejausiu... doh.gif

Kažkur 4 ar 4,5 val. Rusų kalba ten antra valstybinė kalba lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Itka @ 2008 09 18, 15:24)
Gal kas buvote Le Pacha Resort 4* ..Hurgadoje? Visam internete lietuviu kalba neradau nuomonių g.gif
Mes į jį važiuojame lapkričio mėnesi biggrin.gif

Aš ten buvau š.m. vasario mėn. Kas tiksliai domina?
Atsakyti

[/quote]

Oi kaip faina, jau spejau pagalvoti kad lietuvaičiai ten nevažiuoja doh.gif
Norėčiau paklausti ar viežbučio papludimio pakrantėse yra ko pažiurėti...po vandeniu turiu omenį. Ar už kambarių seifus reikia papildomai mokėti? Ar maistas ivairus? Pernai buvom Turkijoj tai taip maistas atsibodo... tas pats per ta pati doh.gif
Davet registraturai bakšišu už geresni numeri? Lietuviu viešbutyje buvot sutike? wub.gif
Atsakyti
[quote=Itka,2008 09 18, 16:16]
[/quote]

Oi kaip faina, jau spejau pagalvoti kad lietuvaičiai ten nevažiuoja doh.gif
Norėčiau paklausti ar viežbučio papludimio pakrantėse yra ko pažiurėti...po vandeniu turiu omenį. Ar už kambarių seifus reikia papildomai mokėti? Ar maistas ivairus? Pernai buvom Turkijoj tai taip maistas atsibodo... tas pats per ta pati doh.gif
Davet registraturai bakšišu už geresni numeri? Lietuviu viešbutyje buvot sutike? wub.gif
[/quote]
Viešbučio pakrantė labai nedidelė. Arti kranto nemačiau nei koralų, nei žuvyčių, nors mačiau, kad kiek giliau žmonės nardė su kaukėmis. Yra instruktorai, kurie mokina plaukti su burlente. Šalia švartuojasi keli laiveliai rengiantys išvykas į jūrą. Už seifus nereikia mokėti - vienas iš didesnių viešbučio privalumų. Maistas pakankamai įvairus, bet kadangi aš nelabai mėgstu eksperimentuoti su maistu, tai truputi pabodo vištiena ir ryžiai lotuliukas.gif Gal rudenį bus įvairesnis, nes daugiau šviežių daržovių ir vaisių. Atvykus į viešbutį gidė surinko visų dokumentus ir visą krūvą nunešė į registratūrą, bet po poros minučių nulėkiau ten pati, padaviau 20 $ ir tiesiai šviesai paprašiau geresnio kambario. Tokį ir gavome thumbup.gif Kitus lietuvius apgyvendino didžiajame pastate, kur ne taip jauku.
Tai daugiau vokiečių viešbutis ir programa orientuota į juos, rusų nebuvo daug, o lietuvių kokie 5 %. Tik iškart pasakau, kad neitumėte į jų SPA centrą. doh.gif Galvojau utėlių parsivešiu - pas mus Lietuvoje tikrai tokių baisių nėra.
Atsakyti
Viešbučio pakrantė labai nedidelė. Arti kranto nemačiau nei koralų, nei žuvyčių, nors mačiau, kad kiek giliau žmonės nardė su kaukėmis. Yra instruktorai, kurie mokina plaukti su burlente. Šalia švartuojasi keli laiveliai rengiantys išvykas į jūrą. Už seifus nereikia mokėti - vienas iš didesnių viešbučio privalumų. Maistas pakankamai įvairus, bet kadangi aš nelabai mėgstu eksperimentuoti su maistu, tai truputi pabodo vištiena ir ryžiai lotuliukas.gif Gal rudenį bus įvairesnis, nes daugiau šviežių daržovių ir vaisių. Atvykus į viešbutį gidė surinko visų dokumentus ir visą krūvą nunešė į registratūrą, bet po poros minučių nulėkiau ten pati, padaviau 20 $ ir tiesiai šviesai paprašiau geresnio kambario. Tokį ir gavome thumbup.gif Kitus lietuvius apgyvendino didžiajame pastate, kur ne taip jauku.
Tai daugiau vokiečių viešbutis ir programa orientuota į juos, rusų nebuvo daug, o lietuvių kokie 5 %. Tik iškart pasakau, kad neitumėte į jų SPA centrą. doh.gif Galvojau utėlių parsivešiu - pas mus Lietuvoje tikrai tokių baisių nėra.
[/quote]

Papludimys nedidelis g.gif bet vietos gal visiems uštenka? nereikia nuo ryto vietu užimti? O registraturoje rusiškai susišnekėti galima? Kai buvom Turkijojesake kad rusiškai susišnekėsime, bet registraturoj taip sunkiai jie supranta doh.gif va su kuo gerai susišnekėjome tai su barmenais bariukuose...net lietuviškai klausinedavo "kaip sekasi" lotuliukas.gif kelis kartus ir Rondo dainą "Margarita" buvo uždėja...nors to neprašėm thumbup.gif
Dar noriu paklausti kur gavot kambari į jūrą ar į baseiną? Ir kiek mokėjot už kelionę? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itka: 18 rugsėjo 2008 - 17:24
Vietos paplūdimyje tikrai visiems užteks, o va prie baseino nevisada. Registratūroje bendravau angliškai, todėl nežinau jų rusų kalbos žinių lygio.
Mes kambarį gavome pradžioje įėjimo prie baseino - labai rami, bet kartu patogi vieta - visai šalia pagrindinio pastato (ten daugiausia apgyvendinami vyresnio amžiaus arba turtingesni vokiečiai, bent man taip pasirodė).
dėl šios kelionės mums pasisekė, spėjome paskutinę minutę pagauti, tai su viskas įskaičiuota 1400,- jei tiksliai pamenu.
Atsakyti
tai merginom/moterim suknytes lengvas ar kelnes galima su basutem tada vakare uzsideti...O kas vyram patartina?kazkaip nemaniau kad reikia vestis lakierkas vyrukams... ax.gif patarkite, pirma karta i egipta vaziuojame. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 09 18, 18:42)
tai merginom/moterim suknytes lengvas ar kelnes galima su basutem tada vakare uzsideti...O kas vyram patartina?kazkaip nemaniau kad reikia vestis lakierkas vyrukams... ax.gif patarkite, pirma karta i egipta vaziuojame. 4u.gif

Na tiesiog, kad padoriai atrodytu. Basutės, kelnės, marškinukai. Tikrai nereikia "lakierkų", o ir patys jausitės kaip "rimtos personos".
Atsakyti