Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (I dalis)

QUOTE(Aga @ 2008 11 02, 00:27)
Yra lietuvių toj parduotuvėj tų aliejukų, parduotuvė šalia viešbučio Roma.
Kaire mes nusiderėjom už mažą buteliuką iki 10 dolerių, nes pirkom nemažai vienetų, šiaip tas mažas berods 25 doleriai. Nepasakyčiau, kad kažkoks stebuklas. Aš pirkau Kleopatra kvapą. Nežinau kur sunaudosiu hihihi.gif Nebent gal į žvakę g.gif ar į kokį masažo aliejų įlašinsiu g.gif Šiaip ir Kaire ir Luksore mus vežė jų, Luksore gerokai pigiau gavom.
Šiao ten jų Hurgadoj daug kur pardavinėja.

Taip, Hurgadoje Coton House.

Tai jie ne kaip kvepalai. Dukra iš kažkur girdėjusi , kad yra gerų kvepalų ir užsiprašė lauktuvių.
Atsakyti
Aliejukų? Tie tai tai į kvepalus nepanašu, tas pats kas mūsų eteriniai aliejai, o normalių kvepalų nemačiau niekur. O Duty free kainos kosminės, brangiau nei mūsų Sarmose ar Kristianoj doh.gif

Tiesa, kas svarstot kokį lagaminą vežtis mažą ar didesnį, tai be išimties imkit didesnį, nes man grįžtant nė į didesnį netilpo viskas blush2.gif kadangi viskas pigu, tai prisipirkau ir visokiu suvenyrų, kaljaną dovanų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 11 02, 00:34)
Aliejukų? Tie tai tai į kvepalus nepanašu, tas pats kas mūsų eteriniai aliejai, o normalių kvepalų nemačiau niekur. O Duty free kainos kosminės, brangiau nei mūsų Sarmose ar Kristianoj doh.gif

Aliejukus skiedi 50/50 su spiritu ir gauni kvepalus. Taip sake fabrike 4u.gif Siaip tikrai apsimoka pirkti.
Atsakyti
tai gal zinote kur yra tas geras pynejas, pagal ka gali spresti g.gif

taigis kad nezinau, sakau kad mums nepasiseke verysad.gif supyne yprastas kasytes, be ipinto siulo, ne eglute, storesnes nei tikejausi, greit issileido, dalis po pirmos nakties. zodziu nusivylem verysad.gif
[QUOTE]
user posted image[B][quote=1977,2008 11 02, 10:49]
nelabai matosi tos kasytes g.gif

is vaistu siulau tureti nuo viduriavimo lopedium 2 mg( tas pats imodium, tik dvigubai pigesnis ir tableciu ne 6 o 10) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 11 02, 00:27)
Yra lietuvių toj parduotuvėj tų aliejukų, parduotuvė šalia viešbučio Roma.
Kaire mes nusiderėjom už mažą buteliuką iki 10 dolerių, nes pirkom nemažai vienetų, šiaip tas mažas berods 25 doleriai. Nepasakyčiau, kad kažkoks stebuklas. Aš pirkau Kleopatra kvapą. Nežinau kur sunaudosiu hihihi.gif Nebent gal į žvakę g.gif ar į kokį masažo aliejų įlašinsiu g.gif Šiaip ir Kaire ir Luksore mus vežė jų, Luksore gerokai pigiau gavom.
Šiao ten jų Hurgadoj daug kur pardavinėja.

Taip, Hurgadoje Coton House.

Aš irgi nusipirkau Kleopatros kvapo aliejuką thumbup.gif -iki šiol negaliu tuo kvapu atsidžiaugti-už 60ml.mokėjom 20dol.Kaire už tokią talpą nori 25dol.
O tuos aliejukus tikrai galima naudoti kaip kvepalus ir laikosi tas kvapas tikrai ilgai,nes ten grynas produktas bigsmile.gif Jie tuos aliejus žymioms kvepalų gamintojoms parduoda,o tie praskiedžia su spiritu ir kainas milžiniškas plėšia. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnieshkute @ 2008 11 02, 11:31)
Aliejukus skiedi 50/50 su spiritu ir gauni kvepalus. Taip sake fabrike 4u.gif Siaip tikrai apsimoka pirkti.

Aš tai tikrai jų neskiesiu,nes užtenka vos 2-3 lašiukų įtrinti į odą ir kvepia labai ilgai thumbup.gif Kai prieš perkant mane pakvėpino,tai grįžusi į viešbutį maudžiausi baseine,paskui jūroj ir dar po dušu nusiprausiau,o kvapas vis tiek liko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 11 02, 12:36)
Aš irgi nusipirkau Kleopatros kvapo aliejuką  thumbup.gif -iki šiol negaliu tuo kvapu atsidžiaugti-už 60ml.mokėjom 20dol.Kaire už tokią talpą nori 25dol.
O tuos aliejukus tikrai galima naudoti kaip kvepalus ir laikosi tas kvapas tikrai ilgai,nes ten grynas produktas bigsmile.gif Jie tuos aliejus žymioms kvepalų gamintojoms parduoda,o tie praskiedžia su spiritu ir kainas milžiniškas plėšia. biggrin.gif
Papildyta:
Aš tai tikrai jų neskiesiu,nes užtenka vos 2-3 lašiukų įtrinti į odą ir kvepia labai ilgai thumbup.gif Kai prieš perkant mane pakvėpino,tai grįžusi į viešbutį maudžiausi baseine,paskui jūroj ir dar po dušu nusiprausiau,o kvapas vis tiek liko thumbup.gif

kita savaite isskrendam i hurgada o vis dar nezinau kiek veztis doleriu, ir kiek gali kainuoti eskursijos pvz luksoras, kairas , pas beduinus, kazkur dar i jura paplaukioti, kas zino gal galit sumesti kainas apytiksliai nes su kortelemis juk ten nepradesi atsiskaitinet biggrin.gif
dekui
kazkas jau rase apie tai bet vis delto jei nesunku aciuks.gif
Atsakyti
mergaites, o ka rinktis isvyka laivu i el guana ar i rojaus sala? ax.gif ir kuo skiriasi dzipu safari nuo Badavejos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2008 11 02, 12:16)
kita savaite isskrendam i hurgada o vis dar nezinau kiek veztis doleriu, ir kiek gali kainuoti eskursijos pvz luksoras, kairas , pas beduinus, kazkur dar i jura paplaukioti, kas zino gal galit sumesti kainas apytiksliai nes su kortelemis juk ten nepradesi atsiskaitinet biggrin.gif
dekui
kazkas jau rase apie tai bet vis delto jei nesunku aciuks.gif

Mes tai vežėmėe per abu 1000dol.-tai vykom į Kairą,Jeruzalę ir į jūrą su batiskafu bei lauktuvių visiems pripirkom bigsmile.gif parsivežėm gal 30dol.
Na,sunku pasakyti,kiek kam reikia,nes neaišku kiek užeis pirkimo manija biggrin.gif ,nors jei kas,juk galėsit tada ir iš kortelės nuimti bigsmile.gif Ir dar priklauso nuo to,ar viešbutį su AI ėmėt...
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 11 02, 12:26)
Mes tai vežėmėe per abu 1000dol.-tai vykom į Kairą,Jeruzalę ir į jūrą su batiskafu bei lauktuvių visiems pripirkom bigsmile.gif parsivežėm gal 30dol.
Na,sunku pasakyti,kiek kam reikia,nes neaišku kiek užeis pirkimo manija biggrin.gif ,nors jei kas,juk galėsit tada ir iš kortelės nuimti bigsmile.gif Ir dar priklauso nuo to,ar viešbutį su AI ėmėt...

o tai jus su AL buvote pasieme? ar ne?
mes galvojam ir panasiai tiek vestis ir pasieme AL, bet dar savo maze vezames. Bet manau, kiek nusivesi tiek ir isleisi, o kuo maziau nusivesi, tuo daugiau liks kitoms atostogoms mirksiukas.gif
Atsakyti
mes ka tik is sarm el seicho tai ir su mazu vaiku buvom ne vienam jokiu vaistu neprireike nes cola sake tokia dezinfekcija padaro kad....... ir maziems vaikams liepe gide duoti taigi ner cia ko bijoti svarbu geras viesbuciukas ir viskas o ten jura pasaka ,,,, gi
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2008 11 02, 13:46)
beje, o ten egipte buna ne kudu poilsiautoju? as tokia ne iskuduju, bet nieko egipte nepazistu, tai gal bus ne taip baisu blush2.gif o pasideginti oj kaip noriu ax.gif

Oi, kaip prajuokinai lotuliukas.gif . Žinoma, kad yra visokių. Mano mama tokia kaip tu- baliukė. Nors yra liekna, bet pergyveno dėl raukšlelių celiulito, dvi dienas vaikščiojo skarelėmis prisidengusi lotuliukas.gif , o kadangi labai mėgsta vandenį, saulę, antros dienos vakare išsirengė iki maudomuko, nes ne tokių dar celiulitų pamatė, ypač stambios- vyresnės rusės ir nė kiek nekompleksuoja smile.gif 4u.gif . Mesk kompleksus į šoną ir kuo daugiau griebk malonumų 4u.gif . Sveikite. Aš irgi vežiausi kosinčius vaikus, egiptiečiai mums užtaisė arbatų- pagijom labai greitai. Dar ir parsivežiau jų žolių. Jei nėra kuo užplikyti, tai kramtyti tas žoles nuo kosulio reikia thumbup.gif . Vaistažoles, kaip ir prieskonius pirkau miestelio turguje 4u.gif , mažose krautuvėlėse. Arabai vaikų sveikatos klausimu- labai geranoriški. Kas klausė apie kasytes, tai mes su dukra visose šalyse pinamės, visur skirtinga technika. Gražiausiai su priaugintomis sruogomis pynė Tailande, antra vieta- Maljorkos meistrei juodaodei Sali, Egipte pina vyriškiai, labai neblogai. Man tai laikė ilgai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 02 lapkričio 2008 - 13:19
QUOTE(Aryvle @ 2008 11 02, 13:46)

beje, o ten egipte buna ne kudu poilsiautoju? as tokia ne iskuduju, bet nieko egipte nepazistu, tai gal bus ne taip baisu blush2.gif o pasideginti oj kaip noriu ax.gif

Mačiau visokio sudėjimo moterų,o kelios buvo tikrai riebios-tai dėl to tikrai nepergyvenkit,nes nelabai kas ten į šitai kreipia dėmesį ax.gif (ne taip,kaip Lietuvoje doh.gif )

QUOTE(1977 @ 2008 11 02, 13:35)
o tai jus su AL buvote pasieme? ar ne?
mes galvojam ir panasiai tiek vestis ir pasieme AL, bet dar savo maze vezames. Bet manau, kiek nusivesi tiek ir isleisi, o kuo maziau nusivesi, tuo daugiau liks kitoms atostogoms mirksiukas.gif

Taip,mes ėmėm 'viskas įskaičiuota' ax.gif O kokio amžiaus mažoji?Nes į Kairą kelionė gan varginanti-tai jei l.mažas vaikas gali neištverti g.gif Trunka ji praktiškai visą parą...
Atsakyti