Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (I dalis)

QUOTE(Laurencija2 @ 2008 10 26, 21:54)
Planuojame kelione vasario pradzioje (ar nebus per salta pavirsiniam nardymui?)

Mes buvome vasario viduryje, o kadangi as pati labai megstu karsti karsta.gif tai brrr..kaip salta buvo nardyti, kai po vandeniu esi dar ne taip jauciasi, o kai isnyri tai drebinausi labai doh.gif
Atsakyti
Apie kruiza.Jau pasakojau sioje temeleje,kad si pavasari buvau Hurghadoje ir pirkau kruiza Nilu 4 dienos,3 naktys is Luksioro i Asuana ir po to su autobusu iki Abu Simbelio.Mokejau apie 290 doleriu,tikslai nepamenu.Tai pats pigiausias variantas kruizo smile.gif Aisku viesbutis buvo tuscias tas dienas,taciau jei imti paprasta varianta... 4u.gif
tiesa,cia ne per musu operatorius kaina ,o agenturos ju.Taip pat as emiau vienviete kajute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adade: 27 spalio 2008 - 14:35
QUOTE(litta @ 2008 10 27, 13:40)
Mes buvome vasario viduryje, o kadangi as pati labai megstu karsti karsta.gif  tai brrr..kaip salta buvo nardyti, kai po vandeniu esi dar ne taip jauciasi, o kai isnyri tai drebinausi labai  doh.gif

Man net lapkričio gale Hurgadoje buvo šalta. Diena, tai dar nieko, tik nardyti vėsoka, bet vakarai tai šalti ir vėjuoti.
Atsakyti
QUOTE(123s @ 2008 10 26, 23:08)
gal pigaiu gaunas pvz: imt pigiausia kelione, na viesbutis 1-2* ir pirkti vietoj Hurgadoj kruiza?

Manau tikrai pigiau, nes aš būdama Hurgadoje mačiau pardavinėjant kruizą 4- 5 dienom : Kainos tiksliai nežinau, bet man pasirodė nebrangu. Ir man atrodo , kad per 4-5 dienų pakanka. Kažkaip 14 d. kruizo ir nenorėčiau. Beje jau ir lietuvių operatoriai(tez) siūlo kruizą 310 usd 4 dienoms
Atsakyti
Mes irgi grįžę kątik iš hurgados, dar švieži visi įspūdžiai thumbup.gif Šiaip kainos atžvilgiu gal labiau verta važiuot atsotogaut į Turkiją, nes kaina panaši, o kokybė - turiu omeny servisas, viešbučiai yra geresni Turkijoj. Tik tiek, kad ten jau šalta tokiu metu. Bet pamatyt tikrai verta ir Egiptą. Kas važiuosit, įsimeskit bent vieną megztuką ar striukytę vakarui mirksiukas.gif Dieną tikrai nešalta, bet vakare, bent jau man be megztinio buvo šaltoka mirksiukas.gif Deginomės be kremų, nes saulė nebekandanti, bent jau mano odos biggrin.gif Vaikui tik tepdavom. Jūra šilta. Aplankėm Luksorą, pas beduinus važiavom, nardėm (aš ne, tik vyras, man labai baisu buvo ir nenugalėjau savo baimės blush2.gif ). Važiavom į Kairą, tiesa šalutinės gatvės išties baisiai atrodo Kaire ir labai sunku su vaiku tokia ilga kelionė autobusu. Na, bet šiaip gerų emocijų prisisiubėm, šalta dabar čia Lietuvoj ir saulės trūksta biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gryzom is Hurgados Beach Albatros viesbucio. Jei ka domina klauskit , atsakysiu.
Beje ekskursijoje po Hurgada vezama i parduotuveles, kur tikrai nebrangu palyginus su kainomis parduotuvelese viesbucio teritorijoje(sake pardavineja tikru akmenu figureles). Ir pigiausiai galima suvenyru pripirkt oro uoste pries isvykstant(del akmenu tikrumo nezinau smile.gif ).Ekskursijoje i Luxora uzveze i labai brangiu akmenu parduotuve(alebastro gamyklele), tai ten nieks nieko nepirko.
Papildyta:
Apie orus: buvom 19-26 d. mums buvo pats tas(nesalta ir nekarsta, Turkijoje geguzes antroje puseje buvo salciau) . Paskutines 2 dienas buvo saltesnis vejelis rytais(~7 val ryto) ir saltesni vakarai, bet apsieidavom be siltesniu rubu.
Padariau isvada kad mums i Egipta reikia vaziuot rugsejo pabaigoje, spali.
Jura taip pat paskutinem dienom rytais buvo kaip blogai sumaisyta, cia silta srove cia salta srove, paskui susilygindavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 28 spalio 2008 - 10:07
Aplamai Hurgadoj kiek vėsiau nei Šarm El Šeiche. Dar Hurgadai būdingas ir stipresnis vėjas, todėl vėlesnį rudenį labiau reikėtų rinktis Šarmą...
Atsakyti
Man tai nesuvokiama kaip tokiu metų laiku galima apie atvėsimą kalbėt - buvau pernai spalio 26-lapkričio 3, tai dieną apie 35 laipsnius karščio būdavo doh.gif, net naktį be kondicionieriaus neišsiversdavom blink.gif , tai ką čia taip klimatas per metus pasikeitė blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam nors teko Naujus Metus egipte švesti? Kas ten tokiu metu vyksta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mutiokas @ 2008 10 28, 22:54)
Vykstam į Egiptą pirmąkart. Gal patarimų kokių duotumėte kaip ten elgtis, ką įdomesnio aplankyti, kokias ekskursijas pasirinkti.

O jūs paskaitinėkite čia, forume, išties daug ir vertingos informacijos gausite. mirksiukas.gif
Pasižiūrėkite organizatoriaus psl., kokios ekskursijos organizuojamos, kokių jūs norėtumėte. Ekskursijas užsisakysite ten, vietoje (yra pigiau), pasiskaitinėkite aplamai apie pačią šalį, tradicijas ir t.t. Jei ir kiltų kokių klausimų, kreipsitės į ten esantį atstovą....
Atsakyti
gal kas buvot viesbuti Park inn? labai noretusi atsiliepimus isgirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2008 10 29, 08:52)
Tai ,kad nebuvo per daug is ko rinktis 4u.gif Royal Albatros moderna ,rinkomes del laukinio pliazo,kuris yra arciausia sio viesbucio ,taip pat zinau,kad Albatros viesbuciu grandinele nebloga,nors anksciau sis viesbutis priklause Calimera tinklui  smile.gif

Ko gero ir neapsirikot jį pasirinkdami,nes važiuojant į Jeruzalę kalbėjausi su ten gyvenusiais lietuviais-tai labai jį gyrė 4u.gif
Atsakyti