QUOTE(Aga @ 2008 10 25, 19:04)
Tiesa, akiniai būtini nuo saulės, ir galvos apdangalas beveik būtinas, pirkau skarelę už 1,5 dolerio, kad nekaistų makaulė pliaže gulint
Beja, seifo neėmėm, nešiojomės pinigus ir pasus, mobilius palikinėdavau kambaryje. Sakėį vagysčių praktiškai nepasitaiko, nes pakėlus triukšmą būtų nekas darbuotojams, jei kas dingtų.
Šiaip jie nevagia, jie apsuka
Beja, seifo neėmėm, nešiojomės pinigus ir pasus, mobilius palikinėdavau kambaryje. Sakėį vagysčių praktiškai nepasitaiko, nes pakėlus triukšmą būtų nekas darbuotojams, jei kas dingtų.
Šiaip jie nevagia, jie apsuka
O aš apsiėjau be galvos apdangalo,nes ilgai saulėje kepintis nemėgstu,o jei įkaisdavo galva,tai bliuskutę užsimesdavau.Vaikštant tai tikrai nereikia galvos dengti
Seifas pas mus kambary buvo nemokamas,tai viską į jį sudėdavom ir savo skaitmeninį kodą įvesdavom-būdavo tikrai ramu,kad nedings
O kad tie vietiniai labai apsukrūs ir melagiai,tai jau tikra tiesa-patys patyrėm
Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2008 10 25, 19:47)
Aš tai kai buvau kaire, mus pietauti vežė į tokį "restoraną", prie kurio buvo pririšta gal penkiolika asiliukų ir jie ten turbūt visą dieną stovėjo... tai uoj koks vaizdas ir kvapas - kaip tvarte . šiukšlynas ten, bet ką padarysi... yra ir tvarkingų vietų - kai važiavom pro patį centrą, tai gana švaru pasirodė (išskyrus Nilo pakrantę )
Tikrai yra ir žiauresnių, bet yra ir gražesnių vietų
Tikrai yra ir žiauresnių, bet yra ir gražesnių vietų
O mes Kaire pietavom plaukdami laivu per Nilą-tai restoranas buvo visai geras ir maistas skanus.
Dėl jų netvarkos,tai vienas iš grupės paklausė gido.Šis aišku,pavaidino kiek įsižeidusį ,bet paaiškino,kad yra tvarkingų rajonų,o be to savo namuose jie labai švariai gyveną,bet už kambario sienų nemaną,kad reikia būti tvarkingiems
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2008 10 25, 21:08)
aciukas uz sia pastabele del tu sampunu visu ir as galvojau ka daryti...
Šampūno greičiausiai kambary bus,tik neaišku ar tiks jūsų plaukams.Man tai ten buvęs labai patiko-net pasiėmiau kelis buteliukus į namus
Papildyta:
QUOTE(Aryvle @ 2008 10 25, 20:21)
Papildyta:
ir dar vienas klausimelis, o deretis galima turge, ar ir parduotuvese, ir ar yra ten kokia parduotuve kaip pas mus kokia maxima, norfa ar bent jau pigiau grybo?
ir dar vienas klausimelis, o deretis galima turge, ar ir parduotuvese, ir ar yra ten kokia parduotuve kaip pas mus kokia maxima, norfa ar bent jau pigiau grybo?
Pas mus net priešais viešbutį buvo 'prekybos centras'-tai tokia nedidelė eilinė parduotuvė,panašiai,kaip pas mus Saulutės būdavo,na ir tam pačiam pastate daug privačių parduotuvyčių,kurių pardavėjai tiesiog gatvėje 'gaudo'pirkėjus.