Labas visoms
Senai cia buvau uzsukus,o dabar vel planuojam i Egipta
Vaziuojame 11 13,i Dahaba.Buvom ten tik su ekskursija,i melyna skyle vaziavom,patiko nerealiai
.Koralai nenudrozti,laukine gamta.Tai dabar gyvensim toj skylej
Vaziuojam pagrinde nardyti.
Del vaistu-as visada pasiimu.Pagrinde nuo skrandzio(angliukas,smekta,geruju bakteriju.Nes ne viena karta buvom visi apsi.....,neberizikuoju)Siaip musu vaistai viduriavima prastai sustabdo,jei kokia beda kam-pas vietinius visad nusiperkam.
i Mozes kalna nelipciau net jei man damoketu
I Izraeli ir mes vaziuosim,vienintele ekskursija,nes kitur jau kaip ir visur buve.
Rimulia29,vietoj Kairo tada jau imciau Liuksora.Nepalyginami dalykai.Pamate Liuksora,visa vaizda apie Egipta susidarai
Tik vat,nuo Hurgados si ekskursija patogiau,nuo Sharmo toli
Del rozeciu,paskutinius metus kiek vaziavom,jos kaip ir pas mus.Kazkada Hurgadoj buvom,tokiam aptrintam viesbuti,tai netiko,bet mus buvo perspeje,buvom isimete trisaki is namu.
Ir dar,vezuosi su savim spirale,vandeniui uzvirinti.Nes ju arbatos man nepatikimos.Aisku ir nuo viesbuciu priklauso,bet atsarga gedos nedaro.Arbata-kava virdavom kambary.Todel paskutinius 3 kartus niekas viduriais nesiskunde,ar mes cia pripratom
,ar tikrai nuo ju vandens.
Papildyta:
QUOTE(fenddi @ 2008 10 23, 13:56)
Gal iš grįžusiųjų iš Egipto žino kokiomis savaitės dienomis Novaturas veža į Izraelį ir Petrą? Reikia draudimą pirktis, o imant visam laikotarpiui labai brangiai gaunasi.
Keista, kad tokia informacija neskelbiama Novaturo puslapyje. Visi gi nori iš anksto pasidėlioti savo išvykas.
Apie koki draudima,gal galima konkreciau?Nes ir mes galvojam ten vykti,bet nieko kazkaip nesirupinam
Ir kaip suprasti-visam laikotarpiui>Mes perkam draudima Lietuvoj,tai dar atskirai reikia,jei nori vykti i Izraeli?