Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (I dalis)

QUOTE(Seila @ 2008 10 18, 22:50)
tai mergaites jau nesuprantu skiriasi tas laikas ar ne?!vienos taip kitos kitaip sakote... g.gif

Skiriasi dabar 1val g.gif Kai mes atsuksim,tai nebesiskirs....
Nuoroda apie laikų skirtumus pasaulyje:
http://www.timeticker.com/
Atsakyti
Sveiki, lapkričio 9 vykstu į ''Marlin inn'' Hurgadoje. Gal yra buvusių šiame viešbutyje? Prisiskaičiau rusų atsiliepimų, labai prieštaringi, neaišku, kuo tikėti... Būtų labai malonu gauti kokios nors informacijos 4u.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(1977 @ 2008 10 19, 16:08)
sveiki, lapkricio 18 i Hurgadą i SEA GULL viesbutuką, gal kokių atsiliepimų turit g.gif [FONT=Arial]

sveika,buvome si pavasari smile.gif sakyciau viesbutis tiems kas nori pazinti tikraja Hurghada biggrin.gif paciame centre, megstamas rusu (rusai viesbutyje automate net komunalinius patarnavimus gali susimoketi lotuliukas.gif ). Restoranas tikra valgykla, maisto dienos metu yra pakankamai.Kambariai nelabai,tokie nudeveti prirukyti. Siaip tai patogu nes gali kasdien apeiti Hurghada,taciau poilsiauti ten nenoreciau daugiau,kadangi nusipirkau kruiza Nilu,tai ten nakvojau 3 naktis.Daugiau ten negrisciau,nebent pernakvot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 10 17, 17:09)
Sveikutės bigsmile.gif
Mes vakar parskridom iš Šeicho-viskas buvo tiesiog nuostabu biggrin.gif
Oras tikrai geras,užtenka turėti vieną megztuką,bet ir tai jo prireikė tik kelionėje į Kairą,kai 6val.ryte sustojom papusryčiauti.Panašu,kad ten šaltesnis oras,nes kurorte net ir naktį nėra šalta.Tai rašau dėl to,kad buvau pažadėjusi informuoti apie orą 4u.gif
Naujas Tezų ekskursijų kainas turiu,bet tik iš Šarmo.Pas vietinius neieškojom ir neužsisakinėjom.
Tiesa,nereikia kreipti dėmesio į rusų atsiliepimus apie viešbutį,nes aš esu labai patenkinta mūsų pasirinkimu biggrin.gif,nors buvau prisiskaičiusi visko doh.gif
Sėkmės visoms keliauninkėms 4u.gif

edituke,kokia kalba kalba tezų gidai ?.nežinau ar mano dukrai nebus nuobodu ekskursijose,kai nieko nesupras.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilminė: 20 spalio 2008 - 07:02
Sveikos,

Gal kas atostogavot Jaz Mirabel beach Resort? Mes 11-18d. islekiam su seimyna. Pernai buvom Sea Life, tikrai ispudziai geri thumbup.gif Ziuresim kaip bus siemet. Gal kokiu komentaru turit apie si viesbutuka?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gomerta @ 2008 10 19, 00:23)
Sveiki, lapkričio 9 vykstu į ''Marlin inn'' Hurgadoje. Gal yra buvusių šiame viešbutyje? Prisiskaičiau rusų atsiliepimų, labai prieštaringi, neaišku, kuo tikėti... Būtų labai malonu gauti kokios nors informacijos  4u.gif  vacation4.gif

Labas, buvau Marlin inn 2007 kovo 13-21, tada jis dar skaitėsi 4*, bet tiek nevertas buvo. Vieta patiko nes išėjus iš viešbučio yra gatvė su parduotuvėlėm, netoli fiksuotų kainų prekybos centriukas ir viskas pigiau nei pačioje Hurgadoje. Per visa buvimo laiką vyko du renginiai su ta pačia programa, buvo keli animatoriai. Vienu žodžiu ramus viešbutis. Viešbutyje baseinas nedidelis. Maistas normalus buvo, gal vaisių daugiau galėjo būti. Kontingentas pagrinde rusai, buvo keli vokiečiai, lenkai ir lietuvių. Pats viešbuti toks padėvėtas, bet dabar kiek girdėjau tau jau po remonto. Musų kambarys buvo bungale prie baseino Ia, teko apžiūrėti dar du kambarius IIa.-panašūs. Nieko baisaus ten nebuvo. Jeigu turėsite galimybe rinktis kambarius rinkitės bungaluose, o ne pagrindiniame pastate atseit geresni, bet pati nemačiau. Yra baras paplūdimyje, jei nenori eiti pietų tai gali bulvių fri ir patiekalo iš žuvies pavalgyti nežinau kaip jį pavadinti. Gultų kovo mėnesį užteko nereikėjo anksčiau keltis ir užsiimti, bet 2007 m. kovas buvo vėsokas,atšilo tik paskutines 2 dienas
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2008 10 20, 09:02)
edituke,kokia kalba kalba  tezų gidai ?.nežinau ar mano dukrai nebus nuobodu ekskursijose,kai nieko nesupras.. doh.gif

Na galima uzsisakyti ekskurisja lietyuviu kalba, taciau ne visada buna vietu. Be to, lietuviai neturi teises vesti ekskursiju po objektus, ka gali vietniai gidai. Taigi, pasirinke lietuvius, turesite pasitenkinti pasakojimu autobuse..

Atsakyti
Labutis smile.gif

Mes irgi lapkričio 11 ruošiamės į Hurgadą. Gyvensim "Hilton Long Beach" viešbutyje. Gal kas važiuoja kartu 4u.gif

Labai būčiau dėkinga jei kas įmestų nuorodėlę į Hurgados vietinių turizmo organizatorių puslapiukus. Norėtus iš karto kainas ekskursijų susiderinti ax.gif
Atsakyti
DI, nepergyvenkit, nuvaziuosit, ten ant kiekvieno kampo tu agenturu, tik is karto nieko nepirkit, pirma apeikite, ir paziurekit kurios siulo ka, ir issirinksite, is cia, tai yra Lietuvos kainu nesuderinsite smile.gif
Atsakyti
Vasari planuoju kelione i Egipta. Vaziuosim su 4 m. suneliu, tai noreciau, kad pasiulytumet koki jauku, ramu ir vaikui pritaikyta viesbuteli mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Musu kelione persikelia i Lapkricio 6d thumbup.gif jau gyvenu atostogu nuotaika thumbup.gif

QUOTE(marin_ka @ 2008 10 21, 12:45)
Sveikos,
Mes vaziuosim i viebuti Sea Life, gal gali ka nors placiau apie ji papasakot, nors skrisim tik balandzio pabaigoj, bet labai smalsu ar neapsirikom su pasirinkimu, nes agenturoj pasitaike kazkokia keista vadybininke, nes labai atkalbinejo nuo sio viesbucio ir siule kita brangesni  g.gif ,  paskui galutinai sunervino, kad keliones jokios nenorejau  doh.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Mes anais metais jame buvom thumbup.gif tikrai super viesbutukas thumbup.gif Tik va, kad dabar Novaturo seimos klubas i Jaz Mirabel Beach Resort persikele tai del to mes ir varom i ji mirksiukas.gif Mes paskui juos lakstom lotuliukas.gif
Siaip labai gerai, kad vietoj koralai, niekur nereikai lakstyti nardyti, maistas geras, uzsiemimai irgi. Ai zodziu, jei kas domina klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marin_ka @ 2008 10 21, 13:45)
Sveikos,
Mes vaziuosim i viebuti Sea Life, gal gali ka nors placiau apie ji papasakot, nors skrisim tik balandzio pabaigoj, bet labai smalsu ar neapsirikom su pasirinkimu, nes agenturoj pasitaike kazkokia keista vadybininke, nes labai atkalbinejo nuo sio viesbucio ir siule kita brangesni  g.gif ,  paskui galutinai sunervino, kad keliones jokios nenorejau  doh.gif

Aš važiuoju į šį viešbutį lapkričio mėn. Kai grįšiu, galėsiu parašyti atsiliepimus. Mano tėvai jame buvę. Tai sakė viskas thumbup.gif
Atsakyti