Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (I dalis)

gal kas buvote Hurgadoje,Albatros Aqua Blue Resorts 4*,? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meilita @ 2008 10 14, 13:03)
gal kas buvote Hurgadoje,Albatros Aqua Blue Resorts 4*,? ax.gif

As buvau birzelio menesi.Visiskai nieko blogo negaliu pasakyti,jokiu minusu. thumbup.gif nerealus viesbutis ir aplinka didele,gali naudotis antroje linijoje 3 viesbuciais ir pirmoje linijoje 1 viesbuciu teritotija.
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2008 10 14, 13:52)
Kokiom kupiūrom geriau vežtis dolerius?  g.gif

Jokio skirtumo, tik patarčiau kažkiek pasismulkinti po 1 dol arbatpinigiams.
Atsakyti
sveikutes visos, turiu klausimeli ir busiu labai dekinga, jei kas atsakys.
Mes po savaites skrendam i Egipta, bet ne is LT. Kadangi, mano vaikas ir vyras turi olandijos pilietybe, tai jiems jokiu problemu, bet prie gautu keliones popieriu parasyta, kad neturintiems NL paso, reikia kreiptis i ambasada vizos. Gal kuri esat skridus ne is LT, bet su lietuvisku pasu g.gif ar tiesiog nusileidus Egipte susimoki uz viza ir viskas ar tikrai reikia kreiptis i ambasada pries tai unsure.gif
o skrendant is LT vizas visada sutvarko kelioniu agentura ar galima ir Egipte nusileidus nusipirkt ja
Atsakyti
QUOTE(Smiling @ 2008 10 15, 18:15)
sveikutes visos, turiu klausimeli ir busiu labai dekinga, jei kas atsakys.
Mes po savaites skrendam i Egipta, bet ne is LT. Kadangi, mano vaikas ir vyras turi olandijos pilietybe, tai jiems jokiu problemu, bet prie gautu keliones popieriu parasyta, kad neturintiems NL paso, reikia kreiptis i ambasada vizos. Gal kuri esat skridus ne is LT, bet su lietuvisku pasu  g.gif  ar tiesiog nusileidus Egipte susimoki uz viza ir viskas ar tikrai reikia kreiptis i ambasada pries tai  unsure.gif
o skrendant is LT vizas visada sutvarko kelioniu agentura ar galima ir Egipte nusileidus nusipirkt ja

Ten, Egipte, įsigysite vizą. Ir su agentūrom taip pat. mirksiukas.gif
Atsakyti
Skrendam 11 d. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif i Grand Seas Resort Hostmark viesbuti, gal kas nors kokiu atsiliepimu apie ji gali papasakoti ax.gif

Reikia pagalbos blush2.gif Gal galit priminti kokiuose rusu tinklalapiuose galima pasiskaityti apie viesbucius blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginuska @ 2008 10 16, 10:05)
Reikia pagalbos  blush2.gif Gal galit priminti kokiuose rusu tinklalapiuose galima pasiskaityti apie viesbucius  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

www.tophotels.ru, www.tury.ru

ne rusiski, bet irgi ta tema:

www.tripadviser.com, www.supertravelnet.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika/puika: 16 spalio 2008 - 09:14
QUOTE(Reginuska @ 2008 10 16, 09:53)
Skrendam 11 d.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  i Grand Seas Resort Hostmark viesbuti, gal kas nors kokiu atsiliepimu apie ji gali papasakoti  ax.gif

Buvo ten mano vyro brolis su zmona sia vasara,liko labai patenkinti.
Atsakyti
Truputuka nepatiko atsiliepimai apie viesbuti, apsauginiai krepsius krato, vandeni atimineja, vienu zodziu is miesto negali jo i viesbuti atsinesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginuska @ 2008 10 16, 09:53)
Skrendam 11 d.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  i Grand Seas Resort Hostmark viesbuti, gal kas nors kokiu atsiliepimu apie ji gali papasakoti  ax.gif

Pernai spalį tokiu metu buvome šitam viešbutyje, atsiliepimai tik geriausi thumbup.gif . Viešbučio aplinka labai faina, erdvu, žalia, o ir paplūdimys nemažas, nereikia labai susigrūdus gulėti. Oi,kaip vėl aš noriu ten grįžti cool.gif egypt.gif . O per kokią agentūrą užsisakėt? (čia aš šiaip domiuosi rolleyes.gif )
Ir jums linkiu, kad grįžtumėte su gerais atsiliepimais ir įspūdžiais drinks_cheers.gif

QUOTE(Reginuska @ 2008 10 16, 14:35)
Truputuka nepatiko atsiliepimai apie viesbuti, apsauginiai krepsius krato, vandeni atimineja, vienu zodziu is miesto negali jo i viesbuti atsinesti  g.gif

unsure.gif nejaugi dabar pasikeitė viskas? Dėl vandens, tai mes įsinešdavom į viešbutį, bet su saiku ir neakivaizdžiai, o krepšyje paslėpę. Dar praeinant maloniai nusišypsai ir viskas ok thumbup.gif . Aišku buvo tokių, kurie temptavo 5 ltr "bambalius" doh.gif , tai aišku, kad stabdydavo ir atimdavo.
Atsakyti
QUOTE(Reginuska @ 2008 10 16, 14:35)
Truputuka nepatiko atsiliepimai apie viesbuti, apsauginiai krepsius krato, vandeni atimineja, vienu zodziu is miesto negali jo i viesbuti atsinesti  g.gif

jo,apie tai ir vyro brolis pasakojo,bet sako,jei nesi sulti jau atidaryta,arba vandeni,tai jie jau negali nuo taves paimti jo.kazkiap 2 kart buvau Egipte ir paskutini karta Aqua blue resort viesbutyje,mes ne tik vandeni galejome atnesti,bet ir arbuza dideli,vynyogiu ir visokiu vaisiu nupirkome mieste.Ir net nepaklause apsauga kas pas jus ten taseje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura1975 @ 2008 10 16, 14:42)
jo,apie tai ir vyro brolis pasakojo,bet sako,jei nesi sulti jau atidaryta,arba vandeni,tai jie jau negali nuo taves paimti jo.kazkiap 2 kart buvau Egipte ir paskutini karta Aqua blue resort viesbutyje,mes ne tik vandeni galejome atnesti,bet ir arbuza dideli,vynyogiu ir visokiu vaisiu nupirkome mieste.Ir net nepaklause apsauga kas pas jus ten taseje. smile.gif

As manau maziau tu komentaru reikia skaityti, kai jau uzsisakote viesbuti 4u.gif Nes vistiek nuvaziavus vos ne kiekvienam atrodo viskas skirtingai, skirtingi ispudziai ir pan smile.gif Pvz. viesbutyje kuriame buvom Oludenize, buvo komentaru daug uzsenieciu, kad negalima nieko issinesti, ir 00:00 uzdaro viesbuti. O mes ir isinesem gerimu, skanumynu (aisku viska kuprineje), ir grizdavome kelias dienas po 02:00...viesbutis atidarytas biggrin.gif

Mano nuomone, juk jei zinosite apie viesbuti kuri vaziuojate viska, visu turistu nuomonone, visas keliavusiu nuotraukas busit paziureje (kur kox baseinas, kur kokia kede nesvari biggrin.gif ) tai nuo to ar pasikeis atostogos? biggrin.gif Juk jei jau issirinkote viesbuti tai jis jums patiko, o juk idealiu viesbuciu uz padoria kaina nebuna schmoll.gif Ypac Egipte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mereveja: 16 spalio 2008 - 13:52