Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (I dalis)

QUOTE(Anile @ 2008 10 04, 23:42)
drinks_cheers.gif mums draugai dovanu parveze, tai labai grazus, bet visai nesugeria vandens schmoll.gif

Kai mes buvome Hurgadoje atradom neblogą vietelę apsipirkimui, kur pardavėjas žiauriai panašus į mūsų Ciciną biggrin.gif , tai jis ir patarė kuriuos rankšluosčius rinktis: keliais svarais brangesni, bet kokybė žymiai geresnė už pigiųjų. O kitoje vietoje dar radau tikrai thumbup.gif "ale" Tommy Hilfiger paplūdimio rankšluosčius (apie 15 Lt) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 10 04, 23:44)
Aš jau kraunuos šmutkes, nors išskrendu daugiau nei už savaitės, bet pamąsčiau, kad iš darbo grįžtu vėlai, neturėsiu kada, o išeiginių neturėsiu. Kad tik ko nepamiršt g.gif
Labiausiai nervai ima dėl avalynės, nes bėdfa man su ja, trina kojas visi batai, tai jaučiu gausis pusė lagaminų batų doh.gif

O mes išskrendam jau šį ketvirtadienį thumbup.gif Tada reiks ir man pradėti lagaminus krautis biggrin.gif -buvo mintis tai pradėti,bet kažkaip pagalvojau,kad dar per anksti bigsmile.gif Bet juk jau keturios dienos beliko smile.gif

Dar neaišku pasidarė,kaip ten Šarme žinoti,kur išlipti važiuojant apsipirkti? g.gif O jei su taxi važiuoti,tai juk reikia pasakyti kur vežti,nes paskui nuveš,kaip jam parankiau g.gif Suprantu,kad gal vietoj viskas bus aišku,bet dabar visokių neaiškumų iškyla blush2.gif 4u.gif Patarkit,prašau 4u.gif
Atsakyti
Radau dar vieną vietinę turizmo agentūrą Hurgadoje:
http://www.abdullenc...ru/products.htm
Atsiliepimu apie tai kaip dirba nežinau ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinote iki kurio laikotarpio Egipte būna šilta ,kad dar būt galima maudytis? Ar lapkritį jau vėsu? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2008 10 06, 11:39)
Gal kas žinote iki kurio laikotarpio  Egipte būna šilta ,kad dar būt galima maudytis? Ar lapkritį jau vėsu?  unsure.gif  unsure.gif

Lapkriti dar buna geras oras thumbup.gif Nuo gruodzio pradeda vesti jau iki 20 - 22 laispniu. Sausi - vasari salciausia. Pati buvau vasario pabaigoje, man buvo saltoka schmoll.gif Geriausia rugseji,spali, lapkriti ir tada jau nuo kovo menesio 4u.gif O karscio megejams - vasara, kai ten siekia net 50 laipsniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 09 20, 12:19)
Ar kas nors yra vakarieniavęs pas beduinus? g.gif Girdėjau kalbų,kad galima nuo jų maisto suviduriuoti. verysad.gif

na aš irgi turėjau problemų, tik ne pas beduinus, todėl iš karto pasikonsultavau su gydytojais. Važiuojant į tokias šalis iš viso yra geriausia skiepytis nuo hepatito, tada nebus problemų. o šiaip tai BŪTINAI turėti vaistukų profilaktikai, pirmiausiai nusipirkti smectos, ir netgi galima ją gerti kasdien po maišiuką, jis padės virškinimui, taip pat būtinai pasiimkit nuo viduriavimo vaistų. aš buvau nusinuodijusi kriauklėmis, infektologė minėjo, kad jų valgyti šiose šalyse iš viso negalima, nes jau jau jūroje yra su virusu. Visą parą mane kamavo temperatūra ir šiaip bloga savijauta, aš turėjau norbactin, superinis dalykas nuo apsinuodijimo, bet jo be recepto negausite. o šiaip labai gerai vežtis brendžiuko smile.gif ir po kiekvieno valgymo išgerti. svarbiausia nevalgyti ko nepažystate. vaikus ypač reikia žiūrėti, jų žarnynas jautrus, maistas juk visai kitoks.
Atsakyti
O koke avaline patogu i Badawya safari ? Jei ten ir su kupranugariais ir su kartingais tai kaip ir sportiniu bateliu reiktu....bet juk karšta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2008 10 06, 17:19)
O koke avaline patogu i Badawya safari ? Jei ten ir su kupranugariais ir su kartingais tai kaip ir sportiniu bateliu reiktu....bet juk karšta doh.gif

Mes važiavome vasario men. Buvo pakankamai šilta. safariui rekomenduočiau: sportiniai bateliai, ilgos kelnės, bliuzoniukas, skara ant galvos ir veido, akiniai nuo saulės. Visi grįžta baisiai purvini todėl būtų gaila gerų rūbų tokiai išvykai. dar tiesa, mums labai pravertė šlapios servetėlės kelionės metu bent rankas ir veidą nusivalyti.
Atsakyti
Gal galite parasyti kiek kainuoja kelione prie piramidziu 4u.gif Tiesa idomu kiek ir kitos isvykos kainuoja g.gif Galvoju kiek cia pinigeliu pramogoms pasiimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2008 10 06, 17:33)
Mes važiavome vasario men. Buvo pakankamai šilta. safariui rekomenduočiau: sportiniai bateliai, ilgos kelnės, bliuzoniukas, skara ant galvos ir veido, akiniai nuo saulės. Visi grįžta baisiai purvini todėl būtų gaila gerų rūbų tokiai išvykai. dar tiesa, mums labai pravertė šlapios servetėlės kelionės metu bent rankas ir veidą nusivalyti.

Gal pamokysit kaip skarą reiktu užsirišti ant veido ax.gif neikarto neteko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itka: 06 spalio 2008 - 17:56
QUOTE(Itka @ 2008 10 06, 17:54)
Gal pamokysit kaip skarą reiktu užsirišti ant veido  ax.gif  neikarto neteko blush2.gif

http://www.actiongea...og/shemagh.html Čia truputėli ne taip, kaip mes rišomės, bet jei pirksit tą specialią skarą iš tų, kurie jus lydės kelionėje, tai vadovai ir užriš taisyklingai ir tvirtai.
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2008 10 06, 19:28)
http://www.actiongea...og/shemagh.html Čia truputėli ne taip, kaip mes rišomės, bet jei pirksit tą specialią skarą iš tų, kurie jus lydės kelionėje, tai vadovai ir užriš taisyklingai ir tvirtai.

Ačiu elevin 4u.gif
Bandžiau skudura užsirišti neblogai atrodo biggrin.gif
O kiek skara pas vadovus kainuoja? žinosiu kiek baksu pasiimti ax.gif
Atsakyti