Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (I dalis)

sveiki

ir mes 20090402 i egipta trauksim i MADINAT MAKADI kukorta i Iberotel Makadi Oasis viezbuti.vaziuosim su keturmete dukra tai viezbuti rinkomes itin kruopsciai.bijom tu neisaiskintu bacilu.manau pateisins lukescius ir sumoketus pinigelius viesbutukas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2008 09 14, 12:31)
Tų spec batų yra pirkti ir pačiame Egipte, bent jau Hurgados parduotuvėlėse mačiau. Klaipėdoje akropolyje buvau užėjusi į kažkurią sportinių prekių parduotuvę - buvo visokių dydžių, tik kainos nepažiūrėjau. Šarme nebuvau, bet agentūroje sakė, kad ten visur paplūdimyje koralai ir ši avalynė būtina.

sveikutes dek batu tai ir pleze jie parduodami blush2.gif

del petros tai jau geriau pavargt ir nuvykt i jeruzale +petra blush2.gif
nieko nemanau kad ten taip jau sunku
ar nezinot koks dabar dolerio kursas sarme g.gif
man sake 5.44
Atsakyti
Aisku butu idelu keliauti be jokiu apsaugu, kareiviu...sau keliautum kur akys veda bekrastem dykumomis...Bet deja smile.gif Mane Raudonoji jura zavi, kokioje jachtoje visa diena praleisti yra nuostabu wub.gif
Papildyta:
Nors Turkijoje Oludenizo pakrante man pasirode daug grazesne (neziurint i povandenini pasauli)...Ten apskritai rojaus kampelis wub.gif Kur nera gerianciu rusu, viskuom nepatenkintu lietuviu ir minios turistu wub.gif

QUOTE(enenes @ 2008 10 04, 09:34)
Nu niekas nepasakėt ką perkat lauktuvių ax.gif

Dėl spec.batų - tai mes hurgadoj nenaudojom jų bent jau man jų neprireikė, o vat Šarme sako kad be jų neišsiversi. O kaina pas vietinius jei gerai pamenu tai kažkur apie 20 Lt gavosi tai Lietuvoj manau tikrai už tiek nenusipirksi biggrin.gif

O Egiptas tikrai užburiantis yra biggrin.gif  mano tėvai buvo 5 kartus ir sako dar važiuotume ir važiuotume o vat į Turkiją sako nenori grįžti

Na juk siuvenyrai visose kurortinese salyse kone tie patys, tik vis su kitomis simbolikomis biggrin.gif O siaip Egiptas garsus papirusais, aliejiniais kvepalais, kilimais, ivairiu akmenu dirbinais, papuosalais ir pan. smile.gif
Atsakyti
Aš planavau lauktuvių ir suvenyrų nusipirkti Old market Sharme, tačiau taip ir išėjau tuščiomis... unsure.gif

Daugelis minėjo, kad iš Egipto verta parsivežti rankšluosčių - gal tuomet patarkite, kur juos pirkti ir kiek maždaug turi kainuoti didelis rankšluostis (kad žinočiau, kiek derėtis tongue.gif ).

Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2008 10 04, 10:50)
Aš planavau lauktuvių ir suvenyrų nusipirkti Old market Sharme, tačiau taip ir išėjau tuščiomis...  unsure.gif

Daugelis minėjo, kad iš Egipto verta parsivežti rankšluosčių - gal tuomet patarkite, kur juos pirkti ir kiek maždaug turi kainuoti didelis rankšluostis (kad žinočiau, kiek derėtis  tongue.gif ).

Aš tai girdėjau,kad tie rankšluosčiai prastos kokybės,nes blogai sugeria vandenį schmoll.gif ,nors yra jie labai gražūs ir pigūs smile.gif Galbūt kaip tik reikia brangesnius pirkti,kad geresnė kokybė būtų? g.gif Nors ko gero ten jų kainos sunkiai suprantamos,kai galima per pusę nusiderėti biggrin.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif o koks valandu skirtumas tarp lietuvos ir egipto? g.gif mergytes, o kur galima rasti liniuote kad pasidaryciau kiek iki keliones liko dienu...mmm... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 10 04, 12:17)
laba diena 4u.gif o koks valandu skirtumas tarp lietuvos ir egipto? g.gif mergytes, o kur galima rasti liniuote kad pasidaryciau kiek iki keliones liko dienu...mmm... ax.gif  bigsmile.gif

Laikas nesiskiria.Tik Egipte vienu mėnesiu laikrodį suka vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes patys kažkada gavom lauktuvių rankšluosčius didelius ir pernai patys parvežėm tai labai geri yra ir sugeria tikrai gerai.Tik gaila nepamenu kiek mokėjom
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2008 10 03, 14:01)
sveiki

ir mes 20090402 i egipta trauksim i MADINAT MAKADI kukorta i Iberotel Makadi Oasis viezbuti.vaziuosim su keturmete dukra tai viezbuti rinkomes itin kruopsciai.bijom tu neisaiskintu bacilu.manau pateisins lukescius ir sumoketus pinigelius viesbutukas. thumbup.gif

Ilsejomis pavasari madinat makadi kurorte,pasakysiu trumpai-NEREALU wub.gif wub.gif wub.gif Kuo nepasayciau apie Hurgada schmoll.gif Ispudziai pranoko visus lukescius wub.gif Nors as labai priekabi ir megstantu komforta ir prabanga. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(meduke @ 2008 10 03, 14:50)
niu bet sakau gal geresnian viezbutuke salygos geresne ir tikimybe pasigaut ka mazeja.del saves nebijom tik kad dukryte isvengtu tada butu  thumbup.gif atostogos.

Ilsejomis su mazais vaikais,niekas nieko nepasigavo.Siame kurorte visi viezbuciai auksciauses klases thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gal kas padetu isirinkti viesbuti Sarme 4u.gif
Buciau dekinga uz ten buvusiu ir savo akimis maciusiu patarimus, nes kiek teko kur keliauti, tai info pateikiama kataloguose kartais labai smarkiai skiriasi nuo realybes.

Viesbutis turetu buti 5* (AI), ant juros kranto su koraliniu rifu. Butu gerai, kad butu nesenai statytas ar bent jau renovuotas (nes karta pataikem i 5* bet taip nudrengtas, kad turbut butu buve 3* geriau doh.gif ) Ir gal labiau orentuotas i suaugusiuju poilsi be vaiku blush2.gif

Aciuks
Atsakyti
QUOTE(Smilčius @ 2008 10 04, 19:10)
Sveiki.
Gal kas padetu isirinkti viesbuti Sarme 4u.gif
Buciau dekinga uz ten buvusiu ir savo akimis maciusiu patarimus, nes kiek teko kur keliauti, tai info pateikiama kataloguose kartais labai smarkiai skiriasi nuo realybes.

Viesbutis turetu buti 5* (AI), ant juros kranto su koraliniu rifu. Butu gerai, kad butu nesenai statytas ar bent jau renovuotas (nes karta pataikem i 5* bet taip nudrengtas, kad turbut butu buve 3* geriau doh.gif ) Ir gal labiau orentuotas i suaugusiuju poilsi be vaiku blush2.gif

Aciuks

Įdomu,o kokiam ten tam nudrengtam viešbuty 5* buvot? g.gif Baisu nepakliūti į tą patį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 10 04, 11:56)
Aš tai girdėjau,kad tie rankšluosčiai prastos kokybės,nes blogai sugeria vandenį schmoll.gif ,nors yra jie labai gražūs ir pigūs smile.gif

drinks_cheers.gif mums draugai dovanu parveze, tai labai grazus, bet visai nesugeria vandens schmoll.gif
Atsakyti