Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (I dalis)

QUOTE(Editukė @ 2008 09 26, 18:13)
Į Jeruzalę tikrai važiuosim,nes MB apie tai seniai svajoja bigsmile.gif O jūs?

As buvau pries pora metu Jaruzaleje is Sarmo...labai sunki kelione, praktiskai visa laika praleidi arba autobuse, arba ant Egipto - Izraelio sienos...gal kas pasikeite..smile.gif
Atsakyti
kada važiuoti , kad būtų kuo šiltesnis vsnduo ir kuo vėsesnis oras rolleyes.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad isiverziau i temel, bet as turiu klausimuka ir busiu dekinga jei patarsit ax.gif Mes spalio gale planuojam vaziuot i Egipta su visa seimyna wub.gif vyresnei dukrytei beveik 10metuku, o mazylei 8menesiukai ax.gif gal galit patart kokius viesbucius? norim kad butu viskas iskaiciuota, kad butu apzeldinta aplinka, daug baseinu ax.gif kad ir vyresniukei butu kok amfiteatras ar pan kokia programele vakarais ax.gif zodziu, kad labaiu i seimas butu orientuota ax.gif dar kad jura salia butu, o ne per kelia blush2.gif ir butu super jei labai labai toli nuo aerouosto nebutu, nes su mazyle nelengva butu ax.gif Gal kuri vaziavot su tokiu mazu vaikiuku, gal kokiu patarimu galite duoti 4u.gif busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2008 09 27, 14:41)
Atsiprasau, kad isiverziau i temel, bet as turiu klausimuka ir busiu dekinga jei patarsit  ax.gif Mes spalio gale planuojam vaziuot i Egipta su visa seimyna  wub.gif vyresnei dukrytei beveik 10metuku, o mazylei 8menesiukai  ax.gif gal galit patart kokius viesbucius? norim kad butu viskas iskaiciuota, kad butu apzeldinta aplinka, daug baseinu  ax.gif kad ir vyresniukei butu kok amfiteatras ar pan kokia programele vakarais  ax.gif zodziu, kad labaiu i seimas butu orientuota  ax.gif dar kad jura salia butu, o ne per kelia  blush2.gif ir butu super jei labai labai toli nuo aerouosto nebutu, nes su mazyle nelengva butu  ax.gif Gal kuri vaziavot su tokiu mazu vaikiuku, gal kokiu patarimu galite duoti  4u.gif busiu labai dekinga  4u.gif

Kitoje temoje jau rašiau, bet mums labai patiko TROPICANA GRAND AZURE resort 4+* (AI arba UAI, pasirinktinai) Sharme. Labai didelė, graži ir gausiai apželdinta teritorija, amfiteatras su vakarine programa vaikučiams (nuo 20.30 atrodo), jūra šalia, visi takai pritaikyti vežimukams, didžiausias ir gražiausias baseinas su sekliu krantu specialiai pritaikytas vaikučiams smile.gif Važiavome, kai sūneliui buvo tik 9 mėn., tai likau labai patenkinta smile.gif

Atsakyti
Patarkit,ar galima Egipte išsiversti be galvos apdangalo? g.gif Labai jau nemėgstu visokių kepurių ir skrybėlių.Ar neperkais mano vargšė galvelė? bigsmile.gif Ar esat kas darę tokį eksperimentą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 09 27, 18:25)
Patarkit,ar galima Egipte išsiversti be galvos apdangalo? g.gif Labai jau nemėgstu visokių kepurių ir skrybėlių.Ar neperkais mano vargšė galvelė? bigsmile.gif Ar esat kas darę tokį eksperimentą? 4u.gif

Na aš visada vaikštau be kepurių... Tai kaip ir problemų nebuvo... Nors gal kažkiek esu jau įpratęs...
Papildyta:
QUOTE(Anile @ 2008 09 27, 16:41)
Atsiprasau, kad isiverziau i temel, bet as turiu klausimuka ir busiu dekinga jei patarsit  ax.gif Mes spalio gale planuojam vaziuot i Egipta su visa seimyna  wub.gif vyresnei dukrytei beveik 10metuku, o mazylei 8menesiukai  ax.gif gal galit patart kokius viesbucius? norim kad butu viskas iskaiciuota, kad butu apzeldinta aplinka, daug baseinu  ax.gif kad ir vyresniukei butu kok amfiteatras ar pan kokia programele vakarais  ax.gif zodziu, kad labaiu i seimas butu orientuota  ax.gif dar kad jura salia butu, o ne per kelia  blush2.gif ir butu super jei labai labai toli nuo aerouosto nebutu, nes su mazyle nelengva butu  ax.gif Gal kuri vaziavot su tokiu mazu vaikiuku, gal kokiu patarimu galite duoti  4u.gif busiu labai dekinga  4u.gif

Spalyje su vietomis jauy po strukai, paskubėkite apsispręsti smile.gif O ir nuolaidas praradinėjate...
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 09 27, 16:25)

Aš irgi jų nekenčiu, o kai pernai skridau spalio gale, tai išsiverčiau be problemų ;)Tik vaikams kepurėles ir skareles rišome smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pionas @ 2008 09 26, 17:50)
Mamytes su prasymu as:
planuojam skrist su maze i hurgada - gal kas buvot:
Aqua fun
reemyvera
Sahara

parasykit please ispudzius. pergyvenu kad su mazu vaiku neikliut i koki saraju visai, nes tie paveiksliukai...
labai laukiu

Pernai, prieš renkantis kelionę, irgi svarščiau apie Reemyvera, bet gerai, kad nepasirinkom, viešbutis laukuose, o ir atrodo nelabai... Iš išorės tikrai jau reikalauja remonto unsure.gif Tikrai apsidžiaugiau, kad jo nepasirinkom smile.gif Nežinau kokia situacija šiais metais.

QUOTE(Editukė @ 2008 09 27, 17:25)

aš tai išsiverčiu cool.gif net vasara doh.gif labai jau nemėgstu tų visų kepurių, o ir nieko blogo nenutinka.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2008 09 27, 15:41)

rekomenduoju Tropicana Grand Azure resort thumbup.gif
buvau su 9 menesiu suneliu ir 6 metu dukryte, klausk kas domina mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane dar domina maistas blush2.gif MB isrankus, tai jam labai svarbu, kad butu visko daug ir gerai doh.gif Turkijoj vaziuodavom i 5+ viesbucius, tai maistas patikdavo ax.gif O kaip tame Tropicana Grand Azure g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2008 09 28, 16:24)
Mane dar domina maistas  blush2.gif MB isrankus, tai jam labai svarbu, kad butu visko daug ir gerai  doh.gif Turkijoj vaziuodavom i 5+ viesbucius, tai maistas patikdavo  ax.gif O kaip tame Tropicana Grand Azure  g.gif

Man asmeniškai maistas mažiausiai rūpėjo, tai nežinau... Ala karte restoranuose tai tikrai nuvylė - ypatinga žuvies... verysad.gif
O viešbučio tai jis vienodas kažkoks, kaip ir daugelis čia rašė - jei mėsa, tai priprieskoniuota labai, sriubos irgi aštrios visos, - man nepatikdavo... ax.gif Ir vaikams dėl to jos nelabai tiko.
Bet gal visur ten panašiai smile.gif

Atsakyti
o kas skaniausia ir ka verta paragauti is egiptieciu maisto?Gal kokiu tradicisku yra? 4u.gif
Atsakyti