tai pradziai bus gerai ir luksoras, pasiplaukiojimas laivu ir moto safaris kaip pirma karta mes...
O kaip del rysio su lietuva?reikia pries isvaziuojant uzsisakyti kazka gal?kad bent susisiekti su namais butu imanoma...Omnitel veikia?Tele2?
QUOTE(Seila @ 2008 09 23, 17:19)
tai pradziai bus gerai ir luksoras, pasiplaukiojimas laivu ir moto safaris kaip pirma karta mes...
O kaip del rysio su lietuva?reikia pries isvaziuojant uzsisakyti kazka gal?kad bent susisiekti su namais butu imanoma...Omnitel veikia?Tele2?
Aš manau,kad jei esat užsisakiusi tarptautinių pokalbių paslaugą,tai ji galioja visam pasauly
Klausykite, o vyrams irgi reikia skereles detis vaziuojant i ta moto safari?
QUOTE(Seila @ 2008 09 23, 18:08)
Klausykite, o vyrams irgi reikia skereles detis vaziuojant i ta moto safari?
gali ir moterys nesideti, tiesiog skara apsaugo nuo dulkiu, o ju ten buna laaaaaabai daug
Papildyta:
mes abu dejomes arafatkes
nemazai kur skaiciau, kad geriau negerti ju vandens ir nesivalyti dantu su ju vandeniu, geriau nusipirkti...Cia tikrai?
QUOTE(Seila @ 2008 09 23, 19:00)
nemazai kur skaiciau, kad geriau negerti ju vandens ir nesivalyti dantu su ju vandeniu, geriau nusipirkti...Cia tikrai?
jei pas jus viesbutis AI, tai vandens pasiimsite po 0,5L kiek norite ir kur norite, ir dantims uzteks valyti ir atsigaivinti, nes vanduo ten is kranu bega chloruotas. jei viesbutis ne AI, teks pirkti vandenuka
pas mus UAI netgi tai tada vandenuka tikrai galima bus imti
QUOTE(Seila @ 2008 09 23, 19:54)
pas mus UAI netgi tai tada vandenuka tikrai galima bus imti
tai jau tikrai , jei turesit mazu vaiku kartu, tai ir buteliukus reiketu plauti tuo vandenuku, kuri pasiimsite
Papildyta:
oi, pamaciau, kad neturesite vaikuciu kartu
Deje skrandis streikoja ne tik nuo persivalgimo...
MB teko gerti antibus, po to kai grizome is gidemes bobuciu metodais apie men, jokio pagerejimo, gyd israse antibus...O blogiausia, kad man db paranoja, kad ir as gal but nesiojo ta egzotiska zaraza...bet nieko neskauda, tai ir neinu lygu ieskot. Bet pasak gyd. tokios bakterijos gali ir ilga laika gyventi zarnine... As jauciu kad man nuo vaisiu ir darzoviu pilve kazkas kunkulioja, nu tikrai anksciau taip ner buve....
MB teko gerti antibus, po to kai grizome is gidemes bobuciu metodais apie men, jokio pagerejimo, gyd israse antibus...O blogiausia, kad man db paranoja, kad ir as gal but nesiojo ta egzotiska zaraza...bet nieko neskauda, tai ir neinu lygu ieskot. Bet pasak gyd. tokios bakterijos gali ir ilga laika gyventi zarnine... As jauciu kad man nuo vaisiu ir darzoviu pilve kazkas kunkulioja, nu tikrai anksciau taip ner buve....
Sakykit ,o iš Šarmo į Luksorą tik lėktuvu?gal kas neseniai buvo ir gali pasakyti kainą?
QUOTE(vilminė @ 2008 09 24, 07:48)
Sakykit ,o iš Šarmo į Luksorą tik lėktuvu?gal kas neseniai buvo ir gali pasakyti kainą?
Aš Šarme nebuvau,bet matau,kad Tez turas siūlo į Luksorą plaukti keltu už 170 dol. O rusė Irina tokio pasiūlymo neturi Gal kas buvę, žino duagiau apie vietinių pasiūlymus.Pasidalinkit patirtimi