Gadget dideliausi sveikinimai......s.vei.kat.yt.es. .jum.s .abi.ems mazius padeda rasyt....
Peperoni , katuks teisingai pataise- pynes, visai jau as beraste
mezgu, mezgu, kol akyse pradeda lietis, o tada jau sedu prie kompo ir rasau su klaidom
mezgu, mezgu, kol akyse pradeda lietis, o tada jau sedu prie kompo ir rasau su klaidom
Dar norejau paklaust snd - kur Gadget dingus, ar tik nesupuoja maziuko ateinu klaust - akurat
Ramiu nakteliu, saldaus pienelio ir sauniu sukneliu gulejimui
Ramiu nakteliu, saldaus pienelio ir sauniu sukneliu gulejimui
gadget3
nuosirdziausi sveikinimai
nuosirdziausi sveikinimai
Gadget3, šaunuolė, sveikinu sveikinu sveikinu
na tik dukytė ir galėjo ateiti besukneliaujant
na va, o aš nusipirkau pilkų siūlų ir startuoju su misoniniu sarafanu dukrai. tik negavau tos pačios rūšies, kaip kitos jau turimos spalvos, bet gal nieko, šiaip labai panašūs. gal kas nori kartu?
na, einu akių skaičiuot
na tik dukytė ir galėjo ateiti besukneliaujant
na va, o aš nusipirkau pilkų siūlų ir startuoju su misoniniu sarafanu dukrai. tik negavau tos pačios rūšies, kaip kitos jau turimos spalvos, bet gal nieko, šiaip labai panašūs. gal kas nori kartu?
na, einu akių skaičiuot
Gadget3, labai labai labai sveikinu Linkiu, kad dukrytė augtų tokia žavinga, stilinga ir nuolat spinduliuojanti teigiamom emocijom kaip mama
QUOTE(katuks @ 2008 10 01, 11:56)
[...
na, einu akių skaičiuot
na, einu akių skaičiuot
aš noriu kartu tiksliau ne kartu, o iš paskos nes megsiu labai lėtai - labai daug trukdytojų aplinkui
QUOTE(driftas @ 2008 10 01, 14:10)
aš noriu kartu tiksliau ne kartu, o iš paskos nes megsiu labai lėtai - labai daug trukdytojų aplinkui
tai ir aš neskubu niekur. be to turiu keletą pradėtų darbų o be to ir daugiau visokių reikalų, va savaitgalį tikrai žinau kad negalėsiu megzti, taip kad dar neaišku kas greičiau
mano spalvytės tokios
Katuk, jei nesupyksi, noriu pasakyt, kad man nuomone reik dar bent vienos - kontrastingos spalvos - kad isrysketu bangeliu grozis
Gadget3-nuosirdziausi sveikinimai sulaukus dar vienos sukneliu nesiotojos
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 01, 14:39)
Katuk, jei nesupyksi, noriu pasakyt, kad man nuomone reik dar bent vienos - kontrastingos spalvos - kad isrysketu bangeliu grozis
sutinku, bet kadangi tų trijų be pilkos turėjau prisipirkus, o ir spalvos neblogos, ieškojau tokios tamsesnės pilkos, bet deja neradau. o pradėti labai norisi tai jei labai jau ne kas gausis, ardysiu lauk ir ieškosiu tos tamsesnės, arba visai kitus pirksiu.
aš šiaip ne LT, tai čia siūlų parduotuvę tik vieną žinau ir siūlų rūšių pasirinkimas gan didelis, bet su spalvom tai