Sveikos, sukneliu kurejos!!!
Gyvenau savaite su ZEBRA internetu.
Turiu dukra Jai susibaudziau megzt sukneles O vyras ir sako, kad galeciau palaukt, bent kol vaiksciot prades. O as ir atsakau, tai jau graziai merginai gulejimui bene sukneles nereikia?
Kodel pasakoju? Nagi paskaiciau (cia tarpuose tarp ideju ir graziu nuostabiu jau pagamintu sukneliu), kad kai kurioms turimos figuros nepatinka. Siulau keliu geru draugiu paklaust pastabu apie jaudinancia vieta/tema (tuo paciu suzinosit, ar tikrai gera drauge), ir jei daug atsakymu sutaps, tada jau arba nusprest maskuot, arba - kovot (niu yr toks dalykas kaip sportas ir valia). As manau, kad tuntai tikrai graziu moteru tokiomis nesijaucia, nes kencia nuo kompleksu. MIARGOS, grazi yra ne tik Katka Moss, bet ir tokia Monika B. Monika man siaip grazesne, nes su vidum, su nuostatom, su dusia.
Offfffff topinti man galima, man vis dar nirvana
Geru sukneliu!!!
QUOTE(gadget3 @ 2008 10 01, 06:56)
Turiu dukra Jai susibaudziau megzt sukneles O vyras ir sako, kad galeciau palaukt, bent kol vaiksciot prades. O as ir atsakau, tai jau graziai merginai gulejimui bene sukneles nereikia?
dideliausi sveikinimai sulaukus dukrytės
tai jau dabar abi grazuolės busit su megztom suknytem
Gadget, didžiausi sveikinimai
Gadget, nuoširdžiausi sveikinimai,gimus dukrytei
Bus jauniausia sukneliautoja šioje temoje tuoj.
O Shangi La suknelėj betrūksta to virstančio iš kojų žiurkėno, nuostabu.
Bus jauniausia sukneliautoja šioje temoje tuoj.
O Shangi La suknelėj betrūksta to virstančio iš kojų žiurkėno, nuostabu.
Oi Gadget kaip smagu, sveikinu
(Šiek tiek baltai pavydžiu- jau pasiilgau to laiko )
Ačiū merginos eilinį kartą už liaupses, maudausi šlovės spinduliuose Kažkas klausė kokie siūlai- pavadinimo deje jau nepasakysiu, turkiška mochera iš Midaros (aš visada ten apsiperku), bet ant tos mocheros kažkodėl buvo žodis "angora", tą prisimenu Kainavo vienspalviai po 8 lt, o margi- pou 6,5 Lt berods, jų rūšis skiriasi; 100 g- apie 500 m, vašelis Nr. 3.
O dabar širdį drasko kitos idejos- pastelinių spalvų prigludusio silueto uždara suknelė iš minkštos vilnos...arba ilgas sarafanas iki žemės iš mocheros. Arba nuo rankovės neriama plačiarankovė suknelė-tunika... Žodžiu, ramybės ir toliau nėr. Sąžinė graužia nes nuvogiu laiką nuo kitų rankdarbių.
(Šiek tiek baltai pavydžiu- jau pasiilgau to laiko )
Ačiū merginos eilinį kartą už liaupses, maudausi šlovės spinduliuose Kažkas klausė kokie siūlai- pavadinimo deje jau nepasakysiu, turkiška mochera iš Midaros (aš visada ten apsiperku), bet ant tos mocheros kažkodėl buvo žodis "angora", tą prisimenu Kainavo vienspalviai po 8 lt, o margi- pou 6,5 Lt berods, jų rūšis skiriasi; 100 g- apie 500 m, vašelis Nr. 3.
O dabar širdį drasko kitos idejos- pastelinių spalvų prigludusio silueto uždara suknelė iš minkštos vilnos...arba ilgas sarafanas iki žemės iš mocheros. Arba nuo rankovės neriama plačiarankovė suknelė-tunika... Žodžiu, ramybės ir toliau nėr. Sąžinė graužia nes nuvogiu laiką nuo kitų rankdarbių.
ShangriLa nerealu
Gadget nerealu manau jei as irgi dar daugiau sukneliu pamezgesiu tai gal irgi dukra pavyks susiveikti
Gadget nerealu manau jei as irgi dar daugiau sukneliu pamezgesiu tai gal irgi dukra pavyks susiveikti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 09 30, 21:31)
pritariu visos pagyroms tai nerealaus grozio suknelei. ir spalva ir koto verciati ir modelis labai grazus
Zuvele,
norejau paklausti kaip sekasi su siuliukais? as virbaliukus turiu, osiuliukus jau kita savaite irgi turesiu. Tai manau po 2 savaiciu tikrai startuosiu. su mucheriuke - sokoladuke
QUOTE(Mexxica @ 2008 10 01, 10:01)
jungiuos ir as prie siu nuostabiu sveikinimu
gadget3, dideliausi ir nuosidrdziausi sveikinimai sulaukus mergytes- niu dabar jau suknyciu galesit primegzti
gulinti sukninga grazi, nuostabi mergyte- pats graziausias grozis, kai tokia maza pupsike guli kaip princesyte aprengta- pirmyn!
gulinti sukninga grazi, nuostabi mergyte- pats graziausias grozis, kai tokia maza pupsike guli kaip princesyte aprengta- pirmyn!