[quote=indreu,2008 09 30, 15:57]
[quote=FasolkosMama,2008 09 15, 12:55]
Nu dekui mergaites uz pagyras, labai malonu, kad ne tik man patinka tai ka sukuriu
O va siandien sita mano suknele iskeliavo is namu ir tikiuosi naujai seimininkei ji patiks
Suknele patenkinta. Labai šilta. kas nori pasipuošti ir neturi laiko, rekomenduoju fasolkos mama.
[/quote]
Kaip gali nepatikt toks grozis
[quote=FasolkosMama,2008 09 15, 12:55]
Nu dekui mergaites uz pagyras, labai malonu, kad ne tik man patinka tai ka sukuriu
O va siandien sita mano suknele iskeliavo is namu ir tikiuosi naujai seimininkei ji patiks
Suknele patenkinta. Labai šilta. kas nori pasipuošti ir neturi laiko, rekomenduoju fasolkos mama.
[/quote]
Kaip gali nepatikt toks grozis
QUOTE(zaniatja @ 2008 09 30, 17:54)
OOO, labai grazu, megstu tokias spalvas
As tuoj verksiu... Su tokiom figurom ir tokiais tempais jum tik suknias ir nert. Labai liuks
grazus rastelis, gal schemute turit?
O as parejusi is darbo, vietoj to, kad imciau ir megzciau, tai pirmiausiai ilendu i sm perziuret, ar kas ko nenusimezge. Pamatau, aisku,kad nusimezge, tada susinervuoju, kodel as nieko nespeju. Bet ir toliau landau po sm vietoj to, kad ciupciau uz virbalu
As tuoj verksiu... Su tokiom figurom ir tokiais tempais jum tik suknias ir nert. Labai liuks
grazus rastelis, gal schemute turit?
O as parejusi is darbo, vietoj to, kad imciau ir megzciau, tai pirmiausiai ilendu i sm perziuret, ar kas ko nenusimezge. Pamatau, aisku,kad nusimezge, tada susinervuoju, kodel as nieko nespeju. Bet ir toliau landau po sm vietoj to, kad ciupciau uz virbalu
Shangi La
Nuostabu
Nuostabu
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 30, 09:52)
Merginos...VISKAS. Neprireikė nei poros vakarų. Nusprendžiau palikt trumpą, nes po skalbimo mochera vis tiek kažkiek ištįs. Viskas viskas viskas. Rodausi:
Nu tu ir mostelėjai Ticharikas Tyliai tyliai ramiai ramiai tik terkšt ir yra Eina sau koks gražumas Gal pasakytum koks čia tavo siūliukas taip stulbinančiai atrodo
Jau žinot ir į temikę baisu įlist...Vis kas nors ką nors nusimezgė tai ką nors gražaus ištraukė GAlo nėr
QUOTE(Januse @ 2008 09 30, 21:40)
gal kuri galit paaiskint sito rasto zenklus?
Kadangi bandžiau megzti, bandysiu ir paaiškinti
reikia skaityti tik kairėje pusėje esantį aprašą, dešinė skirta mašininiam mezgimui.
+ bloga akis
| gera akis
o užmetimas
/su koja:) dviejų akių sumezgimas dešinėn (t.y. gera akimi)
\su koja:) dviejų akių sumezgimas kairėn (vieną nuimi, kitą išmezgi gerai ir pertrauki per nuimtąją)
juodas o užmetimas, kuris sekančioje eilėje yra paleidžiamas.
gal suprantamai
QUOTE(katuks @ 2008 09 30, 22:06)
Kadangi bandžiau megzti, bandysiu ir paaiškinti
reikia skaityti tik kairėje pusėje esantį aprašą, dešinė skirta mašininiam mezgimui.
+ bloga akis
| gera akis
o užmetimas
\su koja:) dviejų akių sumezgimas kairėn (vieną nuimi, kitą išmezgi gerai ir pertrauki per nuimtąją)
gal suprantamai
+ bloga akis
| gera akis
o užmetimas
gal suprantamai
Aciu bandysiu megzt
sveikutes
Shangri La suknyte nuostabi..jau mes spejom su drauge aptart koks grozis slypi paprastume
o kai dar tookia figuryte nu nuostabu
o mano rudoji "pilkute" nunerus juosmeni staiga galvoj transformavosi
stai kas bus
juosmuo toks pats kaip "pilkutes" nes jau pabaigtas, bet jis nebus taip aukstai, o bus vistik ten kur ir turetu buti liemuo (nu kam slept tai ka vis dar turiu ane )
apatinis sijonuko rastas transformuojasi i vienspalves bangeles, va kaip shangri La suknytej kazkas panasaus..tik gal galit man pasakyti kaip nerti kad suknyte platetu zemyn?pagrindini rasta taip pat tik didinti stulpeliu su uzmetimu kieki dantuke ar dar kazkaip kitaip?
o virsutinis rastelis bus kaip "pilkutes" tik susagstoma nugaroj, rankovikes neplatejancios ir kaklas aukstas
nezinau ar ka supratot kaip as cia sumasciau meginsiu igyvendint jei kas pavyks
Shangri La suknyte nuostabi..jau mes spejom su drauge aptart koks grozis slypi paprastume
o kai dar tookia figuryte nu nuostabu
o mano rudoji "pilkute" nunerus juosmeni staiga galvoj transformavosi
stai kas bus
juosmuo toks pats kaip "pilkutes" nes jau pabaigtas, bet jis nebus taip aukstai, o bus vistik ten kur ir turetu buti liemuo (nu kam slept tai ka vis dar turiu ane )
apatinis sijonuko rastas transformuojasi i vienspalves bangeles, va kaip shangri La suknytej kazkas panasaus..tik gal galit man pasakyti kaip nerti kad suknyte platetu zemyn?pagrindini rasta taip pat tik didinti stulpeliu su uzmetimu kieki dantuke ar dar kazkaip kitaip?
o virsutinis rastelis bus kaip "pilkutes" tik susagstoma nugaroj, rankovikes neplatejancios ir kaklas aukstas
nezinau ar ka supratot kaip as cia sumasciau meginsiu igyvendint jei kas pavyks
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 30, 10:52)
Merginos...VISKAS. Neprireikė nei poros vakarų. Nusprendžiau palikt trumpą, nes po skalbimo mochera vis tiek kažkiek ištįs. Viskas viskas viskas. Rodausi:
tiesiog be zodziu
ShangriLapagaliau...PAGALIAU!!!! turim pirma dryziuke saunuole