niu jus duodat merginos, niu ir uzkabino jus tos bangeles ir dryziukai- super, prasome daugiau pavyzdziu...
Papildyta:
as dar vis narplioju savo suknute su punemis, dar nesimato galo
Katuk - va dabar gerai matos, ka turejau omeniuos bet, jei tarkim, tas spalvas atskyrus plonom, kontrastuojanciom juostelem - tai ziuretusi irgi labai graziai
Zvirble, kas do daikts tos punes?
QUOTE(katuks @ 2008 09 30, 13:22)
na bet toms, kurios nenusiteikę žaisti su kamuoliukais (kaip man ), galima bandyti.
Pagarba ir pavydas toms, kurios vis dėlto turi kantrybės
Pagarba ir pavydas toms, kurios vis dėlto turi kantrybės
o tai labai sunku ir laiko daug atima ar kaip???
mat as dabar mezgu megztini sau, o nugaroje ciuozejos figura ismezgineju.....va kai kokia paciuza su geleztem reikia ismegzti ir kas 2 akis keisti siula tai
cia juk turetu buti lengviau ar ne? eiles kelias numezgi ir imi kita siuliuka
nes jau ta ismezgama ciuozeja man tiek nervu kainuoja bet damusiu as ja
ai beja, ir turbut siom banguotom suknutem reikia pamusaliuko ar ne? as kazkaip nedraugauju su pamusaliukais turbut del to kad nemoku ju pasisiuti ir net nezinau nei is kokios medziagos nei kur tos medziagos nusipirkti
Ačiū visom už pagyras
Problemą su pamušalu išsprendžiau labai paprastai- kažkada nusipirkau second hand'e porą prigludusių suknelių (kombinacijos tipo) skirtingų spalvų ir dabar sėkmingai jas naudoju vietoj pamušalo. Išlaidos- apie 20 Lt
QUOTE(`delfine` @ 2008 09 30, 13:53)
ai beja, ir turbut siom banguotom suknutem reikia pamusaliuko ar ne? as kazkaip nedraugauju su pamusaliukais turbut del to kad nemoku ju pasisiuti ir net nezinau nei is kokios medziagos nei kur tos medziagos nusipirkti
Problemą su pamušalu išsprendžiau labai paprastai- kažkada nusipirkau second hand'e porą prigludusių suknelių (kombinacijos tipo) skirtingų spalvų ir dabar sėkmingai jas naudoju vietoj pamušalo. Išlaidos- apie 20 Lt
Shangri La, labai graži suknutė! O jau spalva, tai apskritai patyliu..
QUOTE(`delfine` @ 2008 09 30, 13:53)
mat as dabar mezgu megztini sau, o nugaroje ciuozejos figura ismezgineju.....va kai kokia paciuza su geleztem reikia ismegzti ir kas 2 akis keisti siula tai
Tai mes apie ta pati ir diskutuojam Zuikulis savo suknele mezga lygiai taip pat - kaip tu savo ciuozeja kelis psl atgal Zuikulio foto fantastisko dydzio kamuoliuku kruva ant sofos guli
O Katuks kur idejo ta rasta - tai ten tik kas kelinta eile imasi kitos spalvos siulas ir mezgasi vientisai visa eile...
tai vat visa diskusija ir verda - koks splaviskai isgaunamo rasto skirtumas tarpi Katuko varianto ir Zuikulio
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 30, 14:39)
Katuk - va dabar gerai matos, ka turejau omeniuos bet, jei tarkim, tas spalvas atskyrus plonom, kontrastuojanciom juostelem - tai ziuretusi irgi labai graziai
spėju, kad pynės u ir y klaviatūroj šalia
aš tai vistiek linkstu link to savo pimojo varianto. na, projekto įgyvendinimui. tik vis dar ieškau pilkos spalvos, ir sarafaniukas bus dukrai.
su pamušalu man irgi problemos didelės.... kažkaip tuose kuistukuose aš nieko nerandu (gal ne ten ieškau? arba visos nėrėjos jau išpirko ) vat kai prisimenu kiek mama "kombinukų" turėjo...
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 30, 15:10)
Tai mes apie ta pati ir diskutuojam Zuikulis savo suknele mezga lygiai taip pat - kaip tu savo ciuozeja kelis psl atgal Zuikulio foto fantastisko dydzio kamuoliuku kruva ant sofos guli
O Katuks kur idejo ta rasta - tai ten tik kas kelinta eile imasi kitos spalvos siulas ir mezgasi vientisai visa eile...
tai vat visa diskusija ir verda - koks splaviskai isgaunamo rasto skirtumas tarpi Katuko varianto ir Zuikulio
man rodos, diskusija jau baigta. rašto skirtumas įrodytas. realiais pavyzdžiais.
QUOTE(katuks @ 2008 09 30, 14:15)
1.spėju, kad pynės u ir y klaviatūroj šalia
2.aš tai vistiek linkstu link to savo pimojo varianto. na, projekto įgyvendinimui. tik vis dar ieškau pilkos spalvos, ir sarafaniukas bus dukrai.
2.aš tai vistiek linkstu link to savo pimojo varianto. na, projekto įgyvendinimui. tik vis dar ieškau pilkos spalvos, ir sarafaniukas bus dukrai.
1. tiksliai
2. nu jei jau pasiryzciau tiems dryziam - tai ko gero irgi tavaji varianta rinkciaus - nes labai jau didelis isbandymas kantrybei Zuikulio kamuoliukai zodziu dabar laukiam rezultatu sitos diskusijos
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 30, 14:02)
Ačiū visom už pagyras
visai nebloga mintis
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 30, 14:10)
1. Tai mes apie ta pati ir diskutuojam Zuikulis savo suknele mezga lygiai taip pat - kaip tu savo ciuozeja kelis psl atgal Zuikulio foto fantastisko dydzio kamuoliuku kruva ant sofos guli
2. O Katuks kur idejo ta rasta - tai ten tik kas kelinta eile imasi kitos spalvos siulas ir mezgasi vientisai visa eile...
2. O Katuks kur idejo ta rasta - tai ten tik kas kelinta eile imasi kitos spalvos siulas ir mezgasi vientisai visa eile...
1. tokiu atveju lenkiu galva pries Zuikuli
2. va sitas variantas paprastesnis, del to ji ir pasiryzsciau daryti
o atvirai pagalvojau kad pas Zuikuli tiesiok yra margi nerimo siulai
QUOTE(`delfine` @ 2008 09 30, 15:19)
neee, tu gal kalbi apie Shangri La mėlynąją? tai taip, ten margi siūlai.
o Zuikulio dar nebaigta, tik nugarytę demonstravo, tokią raudonai oranžinę.
ir viena ir kita labai gražios
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 30, 09:47)
Akire, rankos ir taip įlenda. Dariau tokius rankogalius dėl to, kad turiu mėgstamas ilgas pirštines, prie kurių visai netinka įprasto rankovės- įsitikinau pernai.
Dar galiu dabar pasisakyti iš patirties- dryžiukams margi siūlai vis gi ne itin tinka. Kitą kartą imčiau vienspalvius. Be to, dryžiukai daug gėriau atrodo paryškinti tamsia spalva- jeigu bučiau įvėlusi pvz. tamsiai mėlynos plonus dryžiukus, būtų gėriau. Na, kaip visada, protingos mintys ateina post factum
(O galvoj jau kirba kiti nuodemingi sumanymai )
Dar galiu dabar pasisakyti iš patirties- dryžiukams margi siūlai vis gi ne itin tinka. Kitą kartą imčiau vienspalvius. Be to, dryžiukai daug gėriau atrodo paryškinti tamsia spalva- jeigu bučiau įvėlusi pvz. tamsiai mėlynos plonus dryžiukus, būtų gėriau. Na, kaip visada, protingos mintys ateina post factum
(O galvoj jau kirba kiti nuodemingi sumanymai )
tada dar pasakyk jei enuo apacios sijona pvz, tuo banguotu rastu, o paskui nori islygint ta rasta. tai i tuos griovelius biski ineri, ar kaip nerei ratu bangom, tai paskui neri ratu be bangu???nu as ne nereja o rupi viskas. ir aplamai darbu eiga aprasyk, ka po ko nerei, jei neuzknisau dar
QUOTE(katuks @ 2008 09 30, 14:22)
neee, tu gal kalbi apie Shangri La mėlynąją? tai taip, ten margi siūlai.
viskas man atostogos nuo kompo
nes akys mato viena rankos raso kita o protas is viso nedirba