o aš noriu pasiguosti. nebenoriu aš savo dryžuotosios. turiu apie 10 cm nuo apačios ir kažkur dingo įkvėpimas. gal, kad siūlai labai ploni, ir neina greit, nu nežinau.......... norisi čiupt kokius vilnonius siūlus ir megztuką megzt. pasiilgau virbalų, ech........
[/quote]
mmmm......suprantu, kad is plonu siuliuku nepyragai nert na bet pagalvojus kooookia suknele turesi! verta pasikamuot todel, nenukabink nosies, nenuleisk vaselio ir truputi atsikvepus - toliau dryzuok (beje, as visada po kelis darbukus darau matyt charakteris toks baisss nepastovus )
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2008 09 24, 14:38)
dekui
jau spirgu kaip noriu greiciau namo pamegint
man spalio vidury bus proga kaip ir noreciau pasipuost...tik kazin ar spesiu su savo milijonais ardymo
jau spirgu kaip noriu greiciau namo pamegint
man spalio vidury bus proga kaip ir noreciau pasipuost...tik kazin ar spesiu su savo milijonais ardymo
o ka ten jau ardai? gal pasirodyk pirmiausia
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 24, 19:00)
Labas, besimissssssoninancios ir kitaip besidryzinanciai beapsisuknelinancios!!!!!
Kiap grazu uzeit ir rast vel ir vel ideju, gerio ir grozio.
As si karta nieko neidesiu, tik daug visokeriopai siltu apkabinimu beigi palinkejimu geriems darbams bei klausima "kur Mexxica"???", ir dar - COSMOPOLITAN rugsejo varciau, ir maciau visai kokybisku dryziukiu nuotrauku!!!! Va.
Jus nuostabiai fantastiskos!!!!
IKI (besipledukinanti)
Kiap grazu uzeit ir rast vel ir vel ideju, gerio ir grozio.
As si karta nieko neidesiu, tik daug visokeriopai siltu apkabinimu beigi palinkejimu geriems darbams bei klausima "kur Mexxica"???", ir dar - COSMOPOLITAN rugsejo varciau, ir maciau visai kokybisku dryziukiu nuotrauku!!!! Va.
Jus nuostabiai fantastiskos!!!!
IKI (besipledukinanti)
sveika, sveika aciu uz palinkejimus ir tuos baisingai dziaugsmingus apkabinimus
kur Mexxica neaisku matyt pasigamino sau toooki grazuma, kad pati neatsigauna is laimes, kai jau atsigaus, manau, tikrai tikrai mums pasidemonstruos
kaip gi einasi tas tavo pledukinimasisisss? galetum jau ir parodyt, kaip ten ir kas arba gal jau apsigalvojai ir pagalbos reikkk? sakyk, mes po viena kvadraciuka smaukst ir nunarpliojam tau
anguliuk! kaip salis? pabaigei?? sukneles sukneles sukneles